Slik bruker du funksjonen Spark email Send Later

Hvordan bruke funksjonen Spark email Send Later Trenger du å planlegge sending av e-post? Prøv Spark mobil e-app.

La oss innse det, det er tider når du skriver en viktig e-post, og vet at dette øyeblikket ikke er det beste tidspunktet å sende bort. Hvis du bruker Googles Gmail-app, kan du bruke funksjonen Planlegge sending. Men hva med andre applikasjoner? Hvis du tilfeldigvis jobber med Spark e-postappen, er det en lignende funksjon som er funnet. Nevnte funksjon er Send senere, og den gjør en like god jobb med å holde missivene dine til et spesifikt tidspunkt.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

La oss finne ut hvordan du bruker Send senere.

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Hva trenger du

Det eneste du trenger er Spark e-postappen installert på Android-enheten din (den fungerer også på iOS, men vi er her for å snakke om Android), i tillegg til en e-postkonto konfigurert og fungerer. La disse tingene være klare, la oss sende e-post på et senere tidspunkt.

Sett opp

Du trenger ikke å gjøre noe for å konfigurere funksjonen, da den fungerer ut av esken. Det kan imidlertid være lurt å aktivere / deaktivere noen av de forhåndsinnstilte sendene senere for å passe bedre til dine behov. For å gjøre dette, åpne Spark, åpne Spark Sidebar (trykk på menyknappen i øvre venstre hjørne), trykk på Planlegging og trykk deretter på SEND LATER-fanen. I dette vinduet ( figur A ) trykker du på for å aktivere eller deaktivere en av de hermetiserte tidene.

Figure A: The default Send Later times.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Standard Send senere ganger.

Ikke bekymre deg, du er ikke låst i bare disse forhåndskonfigurerte tidene. Du kan angi en spesifisert tid fra i skrivevinduet. La oss finne ut hvordan vi gjør akkurat det.

Sender senere

Når du har forhåndsinnstilte tider til din smak, lukker du innstillingsvinduet og trykker på Skriv-knappen. I skrivevinduet trykker du på Send senere-knappen (som ser ut som Send-knappen med en vedlagt klokke nederst i skrivevinduet - figur B ).

Figure B: The Spark compose window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur B: Spark-komponeringsvinduet.

Hvis du trykker på den nedre sendeknappen, åpnes menyen Send senere ( figur C ).

Figure C: The Send Later menu.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur C: Menyen Send senere.

Du kan nå trykke på en av de forhåndskonfigurerte tidene, eller trykke på Pick date-oppføringen. Velg datooppføringen vil åpne en kalender ( figur D ). Velg dato for sending og trykk på OK.

Figure D: Selecting a date for the send.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur D: Velge en dato for sendingen.

Du kan deretter velge det bestemte tidspunktet for e-posten skal sendes. Trykk på OK, så blir du returnert til skrivevinduet, der du kan skrive e-posten. Når du er ferdig med å komponere, trykker du på Send-knappen for å planlegge sendingen av e-posten.

Lett lettvint

Og det er alt som er å sende e-posten din på et senere tidspunkt med Spark e-postappen. Hvis dette er en må-ha-funksjon for e-postbehovene dine, kan du ikke gå galt med Sparks tak.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com