Slik bruker du den oppdaterte S Pen med Bluetooth i Samsungs Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9s S Pen: Hvorfor forretningsbrukere vil elske dette tilbehøret Galaxy Note 9 kommer med en ny designet S Pen som vil være flott for forretningsbrukere som ønsker å forvandle telefonen sin til en komplett organisasjons- og produktivitetsenhet.

Den nye Samsung Galaxy Note 9 har en oppdatert S Pen-penn med Bluetooth for å tillate brukere, spesielt de som har forretningsinnstillinger, å bruke den til en rekke funksjoner.

"Pennen har vært hjørnesteinen i det vi gjør på våre Galaxy Note-enheter, " sa Eric McCarty, visepresident for mobil produktmarkedsføring hos Samsung Electronics America, ved en Samsung-forhåndsvisning. Samsung avslørte den nye Galaxy Note 9 for et begrenset antall journalister på kontoret i New York 8. august 2018, dagen før den offisielt kunngjorde den nye flaggskiptelefonen til publikum.

S Pen dukket først opp i 2011 på den originale Galaxy Note. Den første stylusen var primitiv sammenlignet med påfølgende modeller.

Samsung har redesignet S Pen for Galaxy Note 9 fullstendig, og selv om skriving og tegning fortsetter å være viktige applikasjoner for Samsung, gjør den nye S Pen langt mer.

S Pen har nå en Bluetooth-lavenergimodul og antenne og superkondensator. Superkondensatoren lar brukeren plassere S-pennen i holderen på Galaxy Note 9 i 40 sekunder for å gi den full lading, og gir nok kraft til 30 minutters bruk eller klikke pekeknappen opptil 200 ganger.

Samsungs Galaxy Note 9 og S Pen

Bilde: Larry Dignan

Dette er ideelt når du bruker pekepennen som en fjernkontroll for PowerPoint-presentasjoner eller lysbildefremvisning, enten det er direkte på telefonen eller med Galaxy Note 9 som kjører DeX og koblet med en dongle til en ekstern skjerm med HDMI. Dongelen selges separat som tilbehør. Telefonen kan også kobles til en ekstern skjerm med en multi-port adapter.

S Pen-funksjonene kan tilpasses ved å trykke og holde inne knappen på siden av pekepennen for å laste inn et program. Den valgte standarden kan være telefonens kamera, og brukeren kan presentere en lysbildefremvisning ved å trykke på S Pen-knappen en gang hver gang de vil gå videre til neste bilde.

Fjernkontrollalternativet ved bruk av S Pen for kameraet kan komme godt med i forretningsinnstillinger der gruppebilder blir tatt, sa Adam Kuhn, nasjonal produktsjef, Samsung Electronics America.

Programvareutviklingssettet (SDK) kommer ut i september 2018 slik at utviklere kan tilpasse opplevelsen med apper.

S Pen er fremdeles brukbar selv uten Bluetooth-tilkobling, for eksempel når telefonen er i flymodus, sa Kuhn.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Navigasjon er en viktig måte å bruke S Pen på, selv om dette ikke var den opprinnelige saken. "Vi utformet ikke S Pen med å navigere i tankene, men det er det mange brukere bruker S Pen til: Å åpne applikasjoner og holde musepekeren over applikasjoner. Det fører til oversettelse, som er en stor funksjon og mulighet for enheten, "Sa McCarty.

Leveringsselskaper kan bruke S Pen og Galaxy Note 9 for signaturfangst, og den har funksjonalitet for detaljister som også behandler bestillinger.

S Pen tillater også brukere å ta notater når du er på farten gjennom funksjonen Screen-Off Memo, samt navigere, oversette og organisere notater gjennom Samsung Notes, og sende personlige tekster gjennom Samsung Live Message, som først ble introdusert i Samsung Galaxy Note 8.

Samsung inkluderer S-pennen med Galaxy Note 9 uten ekstra kostnad.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com