Slik bruker du Yelp på en Apple Watch

Bilde: Nemanja Zotovic / Getty Images

Yelp fungerer best på en mobiltelefon der du kan dra full nytte av appen for å finne restauranter, bensinstasjoner i nærheten, butikker og andre virksomheter i nærheten. Men hvis telefonen ikke er hendig, kan du fremdeles bruke Yelp-appen hvis du har en Apple Watch. Klokkeversjonen er mer begrenset sammenlignet med mobiltelefonutgaven, men den kan fremdeles vise seg å være nyttig.

Gjennom Yelps Apple Watch-app kan du velge en spesifikk liste, og du finner en beskrivelse, gjennomgå høydepunkter og et kart som du kan trykke på for å generere veibeskrivelse. La oss sjekke ut Yelps Apple Watch-app i aksjon.

Apple Card: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

Hvis du allerede har Yelp på iPhone, men ikke på Apple Watch, åpner du Watch-appen på telefonen. På Min Watch-skjerm kan du bla ned til delen tilgjengelige apper. Trykk på Installer-knappen ved siden av Yelp for å legge den til din Apple Watch. Appen vises i delen Installert på Apple Watch ( figur A ).

Figur A

Åpne Yelp-appen på klokken. Den første skjermen viser koblinger til forskjellige kategorier av virksomheter, inkludert restauranter, barer, kaffe og te og varmt og nytt. Trykk på Restauranter, og appen oppsøker lokale restauranter og forteller deg at den vil tappe deg når den er klar.

Den første restauranten dukker opp på listen. Sveip ned på skjermen, og fortsett å sveipe for å se hver restaurant på listen. Når du ser en restaurant som fascinerer deg, trykker du på oppføringen. Sveip ned for å se alle detaljer om det, inkludert typen kjøkken, åpningstider, beliggenhet, gjennomgang høydepunkter og full gjennomgang. For å få veibeskrivelse til restauranten, trykk på kartet. Kartens app-app for klokken din åpnes for å gi deg veibeskrivelse ( figur B ).

Figur B

Gå tilbake til hovedskjermbildet for å se andre typer virksomheter. Trykk på kategorien for Barer, Kaffe og te eller Hot & New. Sveip opp og deretter ned for å se hver enkelt liste. Trykk på et sted som interesserer deg for å se detaljene, og trykk på kartet for å få veibeskrivelse ( figur C ).

Figur C

Hvis du har en Apple Watch Series 5, kan Yelp-appen benytte seg av klokkens innebygde kompass. Når du ser en virksomhet på klokken din, vises et lite kompasssymbol nederst til høyre på skjermen som peker deg til stedet og forteller deg hvor langt det er.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com