iPad Pro 2018: Jukseark

Bryter ned Apples iPad Pro, MacBook Air og Mac Mini 2018 for profesjonelle 2018. På en spesiell begivenhet i Brooklyn 30. oktober, avslørte Apple-ledere kraftige oppgraderinger av noen av flaggskip-produktene sine. Her er hva proffene trenger å vite.

Med større skjermalternativer enn andre iPad-modeller, og markerer seg som det første Apple-nettbrettet som fungerer med Apple Pencil-pennen, er iPad Pro det mest forretningsfokuserte alternativet i iPad-oppstillingen. I oktober 2018 introduserte Apple en ny iPad Pro med enda mer enterprise-klare funksjoner.

For å hjelpe CXOs, IT-ledere og andre forretningsfolk til å forstå Apples iPad Pro 2018 2018, har vi satt sammen de viktigste detaljene og ressursene i dette juksearket. Dette er en "levende" artikkel som vil bli oppdatert og oppdatert etter hvert som ny, relevant informasjon blir offentlig.

Hva er iPad Pro 2018?

IPad Pro 2018 er den nyeste iPad-en i Apples Pro-linje, og er utstyrt med standard iPad, iPad Mini og iPad Air. Den første iPad Pro hadde en 12, 9-tommers skjerm og ble kunngjort i 2015. I 2016 ble en 9, 7-tommers versjon avslørt etterfulgt av andre generasjon iPad Pro-linjen (12, 9-tommer og 10, 5-tommers) i 2017.

Apple avduket 2018 Pro Pro 2018 ved et spesielt arrangement i New York City 30. oktober 2018 sammen med en ny Mac Mini og ny MacBook Air, litt mer enn en måned etter kunngjøringen om iPhone XS, iPhone XR, og en ny Apple Watch-serie 4. For å konkurrere bedre med alternativer som Microsoft Surface Pro og Google Pixel Slate, oppdaterte Apple iPad Pro med ny maskinvare- og programvarefunksjoner som kan styrke appellen med den profesjonelle mengden.

Tilleggsressurser

 • iPhone XS: Et jukseark for profesjonelle brukere (TechRepublic)
 • Google Pixel Slate-nettbrett: Jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft Surface Pro 6: Et jukseark (TechRepublic)
 • Mac Mini: Jukseark (TechRepublic)
 • Apples MacBook Air 2018-oppdatering: Cheat sheet (TechRepublic)

Hvem er målgruppen for iPad Pro 2018?

Å være den første iPad som støtter Apple Pencil, og kan skryte av høyere datakraft og lagring enn andre iPads, er målgruppen for iPad Pro 2018 profesjonelle brukere. Spesielt kreative profesjonelle drar nytte av det forbedrede LED-displayet, blyantstøtte og bedre GPU.

Tilleggsressurser

 • iPad Pro-gjennomgang: Et kreativt lerret av mordere med drømmer som erstatter bærbar PC (CNET)
 • Apper for å bli kreative på iPad Pro (Download.com)
 • iPad 2018 vs. iPad Pro: Hvilken bør du kjøpe? (CNET)

Hvor forskjellig er iPad Pro 2018 fra forrige iPad Pro?

Så langt formfaktoren går, har den nye iPad Pro kvadratiske kanter, ingen hjemmeknapp og et bredere display takket være mye tynnere rammelister. Den har et LED Liquid Retina-skjerm, som ligner på iPhone XR, som strekker seg fra hjørne til hjørne.

Den nye iPad Pro har samme fysiske størrelse som 10, 5 "iPad iPad-modellen, men har en 11" -skjerm takket være de mindre rammene. 12, 9 "iPad Pro 2018 har samme skjermstørrelse, men en mindre helhetlig kropp. Begge modellene er 5, 9 mm tynne og veldig lette.

2018-versjonen av iPad Pro har de samme bevegelsene som ble sett på iPhone X og iPhone XS, der brukere trekker ned på forskjellige deler av skjermen for å få tilgang til forskjellige aspekter av iOS 12. Denne nye iPad har også en A12X bionisk brikke med en 8 -core CPU. Denne brikken har en ny 7-kjerne GPU for 2X grafikkytelse fra de forrige iPad Pro-modellene. Den benytter også Neural Engine som er sett i iPhone XS.

USB-C er den eneste kontakten tilgjengelig på iPad Pro 2018, som også gjør det mulig å "lade ut" til andre enheter. Dette betyr at den nye iPad Pro også kan lade en iPhone. Nei, det er ingen 3, 5 mm-hodetelefonkontakt.

Tilleggsressurser

 • iPad Pro for 2018 har Face ID, starter på $ 799, tilgjengelig 7. november (CNET)
 • Scener fra Apples iPad Pro og Mac-arrangement (ZDNet)
 • Apples nye iPad Pro, MacBook Air og Mac mini: Kan funksjoner, spesifikasjoner beholde forretningsmoment? (ZDNet)

Hvilke funksjoner kommer med iPad Pro 2018-kameraet?

Bakkameraet på iPad Pro 2018 er 12MP med True Tone-blits og mer. Den bruker også et 7MP TrueDepth-kamera på fronten for å aktivere Face ID, Portrait Mode, Animoji og Memoji.

Hva er lagringsmulighetene til iPad Pro 2018?

IPad Pro 2018 kan konfigureres med 64 GB, 256 GB, 512 GB eller 1 TB lagringsplass.

Hva er batteristørrelsen til iPad Pro 2018?

Alle modeller av iPad Pro 2018 får opptil 10 timers batterilevetid mens du surfer på nettet på Wi-Fi, ser på video eller lytter til musikk. Modellene med mobiltelefonforbindelse vil imidlertid bare få opptil ni timers batterilevetid når du surfer på nettet på mobildata.

Hvilken sikkerhetsplattform kommer med iPad Pro 2018?

IPad Pro 2018 har Face ID for autentisering, som kan brukes til å låse opp enheten og betale for produkter med Apple Pay. Det kan fungere med portrett- eller liggende modus, og selv når andre periferiutstyr - som et tastatur - er festet.

Hva er fargealternativene for iPad Pro 2018?

Både 11 "og 12, 9" iPad Pros er 2018 tilgjengelige i Silver og Space Grey.

Når og hvor kan jeg kjøpe iPad Pro 2018?

Interesserte brukere vil kunne kjøpe iPad Pro på Apple-butikkstedene og i Apple-nettbutikken når den er tilgjengelig. IPad Pro 2018 vil sannsynligvis også være tilgjengelig hos mange tredjepartsforhandlere som Best Buy og mer. I følge Apple-ledere kan iPad Pro 2018 bestilles nå og vil være tilgjengelig 7. november 2018.

Tilleggsressurser

 • Offisiell Apple Store

Hvor mye koster iPad Pro 2018?

Den 11 "iPad Pro starter på 799 dollar. Den 12, 9" iPad Pro starter på 999 dollar.

Hva er spesifikasjonene for iPad Pro 2018?

 • Avslutning: Sølv eller Space Grey
 • Kapasitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB eller 1 TB
 • Display: 11 "Liquid Retina LED display eller 12, 9" LED Liquid Retina LED display
 • Chip: A12X Bionic chip med 64-bit arkitektur og Neural Engine
 • Bakkamera: 12MP kamera med fir-LED True Tone-blits
 • Kamera foran: 7MP TrueDepth kamera
 • Sikkerhet: Face ID
 • Mobil / trådløs: 802.11a / b / g / n / ac dual-band Wi-Fi, Bluetooth 5.0 og Gigabit-klasse LTE på mobilmodeller
 • Batteri: Innebygd 29, 37 watt timers oppladbart litium-polymerbatteri (11 ") eller innebygd 36, 71 watt timers oppladbart litium-polymerbatteri (12, 9")
 • Operativsystem: iOS 12
 • SIM: Dual SIM (nano-SIM og eSIM)

Tilleggsressurser

 • Apples iPad Pro får PC-strøm med USB-C-port (CNET)
 • MacBook Air, Mac Mini og iPad Pro 2018: Alt Apple nettopp annonserte (CNET)
 • Apple nye iPad Pro låser opp nye appfunksjoner (CNET)

Hvilke funksjoner kommer med den nye Apple blyanten?

Den nye Apple Pencil festes til iPad Pro via en magnetisk tilkobling og kobles automatisk til enheten. Den lader også trådløst og har nye funksjoner tilgjengelig gjennom nye trykkfunksjoner. Apple kunngjorde også en ny Smart Folio for å hjelpe fagfolk med å få mer arbeid på iPad Pro.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag Bilde: CNET

© Copyright 2020 | mobilegn.com