IPad kontra Kindle Fire-debatten, Donovan-ified

Jason Hiner engasjerte seg nylig i en debatt som puttet Kindle Fire med iPad. I innlegget sa han:

"Fortsatt er ____________ ikke nettbrettet for teknologer eller forretningsfolk. Det er nettbrettet for bestemoren din, onkel Ted eller 12-åringen din. Den er god til to ting - forbruker innhold fra A_____ (bøker, videoer og musikk) og kjøper produkter fra A_____. "

Fyll ut de emnene du vil, og i begge tilfeller fungerer det. Både Amazon Kindle Fire og Apple iPad er funksjonshemmete enheter som holder brukerne trygt å spille på en inngjerdet og godt overvåket lekeplass. Begge setter grenser for omfanget av hva enheten kan gjøre, like mye for produsentens økonomiske fordel som for sluttbrukeren.

Selger Kindle Fire tap? Sannsynligvis - i det minste for nå. Amazon har råd til å gjøre dette, fordi det å selge enheten ikke er der de kommer til å tjene penger. Apple kan derimot benytte seg av den samme tap-leder-taktikken, men Apple-brukere er villige til å betale en premie for å bli låst inne i en inngjerdet hage som begrenser opplevelsen deres betydelig. Så hvorfor skulle ikke Apple riste brukerne sine når disse brukerne faktisk ser ut til å glede seg over det?

Hvilke andre argumenter kommer til bordet? Amazon AppStore er nesten like robust som og konkurrerer ofte Android Market om pris i sammenligning med epler til epler. Utover det er det ingen som bryr seg mer om forskjellen i antall mellom Android Market og Apple App Store, fordi alle de viktige titlene er på begge markedene. Android leverer de fleste viktige apper (med noen få bemerkelsesverdige unntak) også. Apper betyr ikke noe, fordi de som betyr noe er tilgjengelige, på den ene eller den andre måten, uansett valg.

Når det gjelder appene som ikke er tilgjengelige - fordi Kindle Fire er Android-basert, og fordi Amazon ikke begrenset sidelasting, har du fortsatt den grunnleggende friheten til å åpne porten og gå ut av den trygge lekeplassen hvis du vil, ingen forankring eller fengselsbrudd. Du har respekt for å bruke enheten til begrensningene for dens muligheter, så lenge du er villig til å leve med konsekvensene (og fordelene) av handlingene dine.

Til slutt, for hva flertallet av julekjøpere ender med å gjøre med et nettbrett, er Amazon Kindle Fire eller iPad 2 funksjonelt nesten identisk og utskiftbare, bortsett fra at brannen er $ 300 mindre. Det ser ut til å være en ikke-brainer for meg. For bare 100 dollar mer, kunne jeg kjøpe tre personer Kindle Fires til jul. Hvis jeg kjøpte en SINGLE- person en iPad 2 og "lagret" $ 100, ville den brukeren sannsynligvis gjort de samme tingene som de tre Kindle Fire-mottakerne: lett surfing, oppdatering av sosiale mediesider, se Netflix og spille Angry Birds.

Når du begynner å argumentere for at iPad 2 er bedre egnet for mer tekniske oppgaver - vel, hvorfor skulle du ikke bare kjøpe et fullverdig Android-nettbrett som fortsatt koster mindre enn iPad 2 og er bedre på det aspektet?

Hvis du er interessert i å være en strømbruker, er du ikke interessert i å kjempe med iOS - snarere er du interessert i å få myndighetene med Android. Dette inkluderer å håndtere vortene, absolutt. Men fordelene med å håndtere disse vortene er helt klart overlegne for en ekte strømbruker. Derfor foretrekker propellhoder som meg overveldende Android-nettbrett fremfor iOS-enheter. Alle påpeker dette når de prøver å illustrere hvorfor Android-nettbrett ikke er klare til prime time og ikke passer for mainstream-brukere - brukere som først og fremst bare vil konsumere innhold.

Før ankomst av Kindle Fire - kraftsenteret ASUS Transformer-nettbrett / cabriolet var det nest mest solgte nettbrettet og Android-nettbrettet nr. Alle de strømbrukerne som ønsket et nettbrett, men ikke ville nøye seg med Apples pålagte grenser, valgte denne enheten. Neste generasjon kommer før jul, og den vil inneholde en firekjerners CPU og en oppgradering til den verserende utgivelsen av Ice Cream Sandwich. Av erfaring kan jeg si at Transformer 1 var en kompetent erstatning for en bærbar PC, men den hadde fortsatt mangler. Jeg mistenker at Transformer 2 vil gå langt i å løse disse problemene. Hvis du skal fokusere på nettbrett som er bærbare erstatninger, er det sterkere og rimeligere valg enn en iPad 2.

Kindle konkurrerer med iPad på hjemmebanen, og ekte Android-nettbrett konkurrerer bedre om tekniske funksjoner, oppretting av innhold og fleksibilitet som relativt kraftige bærbare erstatninger.

Hvis Kindle Fire er vellykket, er det ingen grunn til at vi ikke skal se en Kindle Fire DX i nærmeste fremtid, priset litt mer kostbart, men likevel under iPad 2 eller 3.

De eneste som skulle kjøpe en iPad nå, er folk som er blendet av fruktlogoen på baksiden av saken. Den etterlater iOS-enheter i en slags verden. iOS er ikke den beste plattformen for innholdskonsum som verdiforslag . Den tittelen tilhører nå Kindle Fire. iOS er ikke den beste plattformen for å levere en kraftfull brukeropplevelse for innholdsoppretting og filmanipulering - Android Honeycomb er (og ICS lover å bli enda bedre).

Heldigvis for Apple tror jeg ikke det er noen mangel på mennesker som er villige til å betale mer for mindre så lenge Apple-logoen har et sted på seg. Prestisje betyr noe, og sannheten er at det er en enorm base av forbrukere som middelmådigheten til iPad er en fordel for. Det er midt på veien, som en passasjersedan eller en minibuss som finner en konservativ balanse som gjør det til en bortgangssuksess. Problemet med å være en Ford Taurus er at alle andre ønsker å lage en Civic eller Camry eller Maxima for å konkurrere med deg - og de ender opp med å se og opptre ganske likt. Velkommen til æra med fotballmammaenheter.

© Copyright 2020 | mobilegn.com