iPhone XS-klistremerke sjokk: To grunner til at forretningsfolk kan vurdere Apples billigere iPhoner

iPhone XS-klistremerke sjokk: To grunner til at proffene bør vurdere Apples billigere iPhones Forretnings-proffer og IT-avdelinger kan velge de billigere iPhonene som forventes kunngjort på Apples 12. september-arrangement, over iPhone XS-modeller.

iPhones har alltid vært dyre, og med iPhone X krysset Apple 1000 dollar-merket for en basismodelltelefon. Apple har rapportert om ekstremt sterkt salg av iPhone X, men er forretningsfolk blitt lei av å betale en premie for Apples nyeste iPhones? I et en-til-en-intervju delte Jason Hiner, global redaktør i sjef for TechRepublic, sin innsikt i hvorfor forretningsfolk og, enda viktigere kostnadsbevisste IT-avdelinger, kan unngå den ypperste iPhone XS eller iPhone XS Plus og velge for en av de ryktet billigere modellene. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Bill Detwiler: Jason, du er en iPhone-fan og bruker i mange år. Du snakker med mennesker over hele verden. Hvordan kan Apple få fagpersoner til å fortsette å betale 1000 dollar for den øverste iPhone-en?

Jason Hiner: Ja, det viktigste er at disse enhetene brukes av så mange forretningsfolk. De er en så viktig del av hverdagen vår nå for kommunikasjon, men også for varsler og varsler, og det er en stor del av hva folk trenger dem til i arbeidet sitt, og vi har sett det over hele verden.

Også med Android-brukere, og Androids har vært ledende innen varslinger, men disse enhetene er så kritiske og så sentrale for hva folk gjør i arbeidet som de gjør, at det er den største tonehøyde som Apple har for å få folk til fortsett å oppgradere. Hvis du kan få en raskere enhet med mer ytelse med lengre batterilevetid og i dette tilfellet flytte fra denne enheten med skjerm til kant til en formfaktor som denne, hvor du vil ha mer skjerm å jobbe med, kan du kommer nærmere en bærbar datamaskin, et nettbrett, noe du har mer plass til å jobbe, enklere å skrive, den slags ting. Det er det største salget.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Men nå som det selvfølgelig blir over 1000 dollar, blir det en mye større sak som folk må tenke på med tanke på kostnader, og du må regne med at den prislappen kommer til å presse flere til lengre tid å oppgradere sykluser, spesielt ikke at disse enheter blir ikke lenger subsidiert av transportørene, som de fleste fremdeles får gjennom sine enheter, men de leaser ofte disse enhetene fra transportørene eller fra Apple direkte. Så det begrenser valgene dine noen ganger og alternativene dine når det gjelder oppgradering, slik at den prislappen skyver høyere, må du forvente at flere kommer til å vente lenger, og folk som venter lenger, er også sannsynligvis det som presser den prislappen litt høyere også, fordi Apple ønsker å gjøre en større pop av hvert av salgene.

Bill Detwiler: Så du har definitivt kostnadsbevisste IT-avdelinger som kanskje velger rimeligere modeller, eller de kan kanskje skyve ut oppgraderingssyklusene, ikke sant?

Jason Hiner: Ja.

Bill Detwiler: Hva med produktiviteten? Hvordan kommer det inn i ligningen, spesielt for bedriftsbrukere?

Jason Hiner: Ja, produktiviteten betyr absolutt noe. Å ha muligheten til å jobbe raskere, få mer arbeid, være mer produktiv med disse enhetene, er alltid en av tingene som IT er fokusert på, som virksomheten er fokusert på, og at om brukere ubevisst eller bevisst også er fokusert på.

Det er den ene forbeholdet med denne enheten, iPhone X, og vi forventer med iPhone XS, den nye modellen som er i ferd med å bli utgitt, som påvirker dette, og det er bryteren fra Touch ID på denne enheten, 8 Plus og 8. Touch ID-en, folk er veldig kjent med, de liker mye, veldig brukbare, raskt, har blitt mye, mye bedre. IPhone X har selvfølgelig ikke det, og Face ID har sine gode poeng. Når det fungerer kan det ofte være raskt, så raskt eller raskere enn Touch ID, men det er mange tilfeller der det ikke fungerer, der du virkelig må se rett på enheten, der du er om natten, eller på mørke steder. I de tilfellene er den mindre produktiv, den er mindre praktisk og den er mindre brukbar, og det er et stort problem for mange brukere, fagpersoner og selvfølgelig også for bedrifter innen IT, men du nevnte IT.

Den eneste tingen vi forventer er en enhet et sted mellom de to størrelsene på disse, som kan være den LCD-baserte enheten som har en mindre avansert skjerm enn iPhone 10 i fjor, og den nye iPhone 10S av dette året, og enheten forventes å være et par hundre dollar billigere. Nå er kanskje et par hundre dollar billigere ikke så veldig bra for noen mennesker, spesielt hvis du leaser telefonen og betaler per måned. Det vil være en stor avtale for bedriften der du kjøper hundrevis eller tusenvis av disse enhetene. Så du og jeg har snakket før. Vi regner med at den enheten kan være den mest populære blant selskaper som fremdeles deler ut disse tingene i hundretusener. Så vi får se hvordan det går.

De forventes også å være forsyningsproblemer med den enheten, slik at de kanskje ikke er tilgjengelige før senere, og de kan være i mindre mengder. Nå mange IT-avdelinger, de kommer ikke til det siste og beste med en gang. Så en måned, to måneders etterslep ville egentlig ikke være så stort tema for dem. Så det er tenkene du må se etter på enheten. Folk kommer nok til å like den høyere produktiviteten til en 6, 5-tommers skjerm som vi forventer i den større versjonen av iPhone XS. De kommer sannsynligvis ikke til å like og være like fornøyd med ansikts-ID. Vi har sett mye av det allerede, men bedriften er sannsynligvis veldig fornøyd med ideen om å betale mindre for å dele ut hundrevis eller tusenvis av disse.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com