Kiwi for Gmail perfekt for profesjonelle som er avhengige av Google-tjenester

Kiwi for Gmail er det beste alternativet når du er avhengig av Google-tjenester. Kiwi for Gmail er en brukervennlig app som fungerer med Google Services. Men er det riktig for deg? Jack Wallen trekker frem et par funksjoner som strekker seg langt for å hevde at den er det.

Jeg er avhengig av Googles tjenester. Jeg bruker Gmail, Google Drive, Google Docs og Google Kalender på daglig basis. Jeg bruker også en Apple MacBook Pro når jeg er på farten. Når jeg er borte fra det vanlige Linux-skrivebordet, liker jeg å jobbe med samme effektivitetsnivå. Så da jeg kom over Kiwi for Gmail i Apple App Store (også tilgjengelig for Windows, via en nedlasting på nettstedet Kiwi for Gmail), ble nysgjerrigheten min pirret.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Etter en rask installasjon innså jeg at Kiwi for Gmail kan være den perfekte løsningen for å jobbe med Google-tjenester (og G-Suite) på macOS. Ikke bare gir Kiwi for Gmail enkel tilgang til Google-verktøyene du er glad i, men det har et praktisk Gmail-filter som gjør det enkelt å søke etter e-post.

La oss ta en titt på Kiwi for Gmail. For øyeblikket er appen gratis, slik at du kan prøve den uten å bekymre deg for kostnadene. Den ordinære prisen er $ 9.99, så jeg anbefaler å skaffe den nå (før dette begrensede salget slutter).

Installasjon

Åpne App Store, søk etter Kiwi for Gmail, klikk på Hent og klikk deretter Installer. Den eneste gotchaen under installasjonen er at du må aktivere Kiwi i Systemvalg | Utvidelser (som automatisk åpnes under installasjonen som vist i figur A ).

Figur A

Aktivere Kiwi for Gmail i systemvalg Utvidelser.

Når du har installert Kiwi for Gmail, må du koble den til Gmail-kontoen din (som er standard påloggingsprosedyre for å koble noe til Gmail-kontoen din).

bruk

Å bruke Kiwi for Gmail er utrolig intuitivt. Hver av Google-appene (Gmail, Drive, Docs) åpner sitt eget vindu ( figur B ). Du får tilgang til hver app fra venstre verktøylinje i hovedvinduet Kiwi for Gmail (selve Gmail-vinduet).

Figur B

Gmail, Drive og Kalender er åpne og klar for handling.

Det er lite annet å si om den grunnleggende bruken av verktøyet (det er så enkelt å jobbe med), utenom hvor viktig venstre sidefelt er for funksjonaliteten. Fra sidefeltet i hovedvinduet (ved å bruke ikonene nederst) kan du raskt opprette en ny e-post, en ny kalenderavtale, et nytt dokument, et nytt regneark eller et nytt lysbilde. Ligger på den venstre sidefeltet er også en av de viktigste funksjonene: Fokusfiltre.

Fokusfiltre

En av de mest praktiske funksjonene til Kiwi for Gmail er Fokusfilter. Fokusfilter lar deg holde deg oppdatert på e-posten din med letthet du kanskje ikke finner i andre verktøy. Med fokusfilter får du e-postfiltre basert på en kombinasjon av dato, viktighet, ulest, vedlegg og stjernemerket.

Fokusfilterfunksjonen finner du i venstre sidefelt for den viktigste Kiwi for Gmail-appen. Klikk på Filter-ikonet for å avsløre alternativene ( figur C ).

Figur C

Alternativene finnes under det grønne filterikonet.

Etter at alternativene er avslørt, kan du deretter opprette et raskt filter. Si at du vil se all ulest e-post fra i går merket som viktig. Gjør følgende for å opprette det filteret:

  1. Klikk på ikonet merket 1 dag, og klikk deretter på 1 dag fra popup-vinduet ( figur D )
  2. Klikk på ulest ikon (rett under 1 dagers ikon)
  3. Klikk på Tag-ikonet (rett under det uleste ikonet)

Figur D

Velge 1 dag for dagfilter.

Du vil nå bare se e-postmeldingen som samsvarer med det nyopprettede filteret. Og det, vennene mine, er en funksjon som finnes i Kiwi for Gmail som gjør det verdt å bruke.

Fokusfilter er uvurderlig hvis du konstant filtrerer deg gjennom en enorm e-cache. Sett sammen det med det rene grensesnittet, og du har en absolutt vinner av et verktøy for travle fagfolk som er avhengige av Googles tjenester.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com