Administrer lojalitetsprogrammer i Google Wallet for mer praktisk shopping

Uansett grunn, handler du. Det kan være for ditt selskap eller din husstand, men det skjer. Når du gjør det, er en av de viktigste sidene ved oppgaven å prøve å holde deg innenfor budsjettet. En veldig enkel måte du kan gjøre det på, er ved hjelp av lojalitetsprogrammer - du vet, de plastkortene hver bedrift ønsker at du skal registrere deg på. Men hva skjer når du glemmer (eller mister) kortet, eller ikke ønsker å ta deg tid til å registrere deg i butikken for programmet? Hvis du bruker Google Wallet, trenger du ikke å bekymre deg for at problemene dukker opp mens du er i kø for å betale for varene dine.

Med Google Wallet kan du enkelt legge til og administrere lojalitetskort og til og med registrere deg for lojalitetsprogrammer uten å måtte være i butikken. Før du blir gal, er ikke alle selskapets lojalitetsprogram tilgjengelig for påmelding i Wallet. For øyeblikket henger listen rundt tjue programmer - men den vokser. For de selskapene som ikke er i Wallet, kan du sannsynligvis registrere deg for programmet på nettstedet deres.

Når det er sagt, la meg lede deg gjennom prosessen med å legge til lojalitetskort og registrere deg for lojalitetsprogrammer i Google Wallet.

Legge til et eksisterende lojalitetskort

Å legge til et eksisterende lojalitetskort i Google Wallet er veldig enkelt. Her er trinnene:

 1. Åpne Google Wallet
 2. Sveip til høyre fra venstre kant av skjermen og trykk på Lojalitet, gavekort og tilbud
 3. Trykk på + -knappen i nedre høyre hjørne
 4. Trykk på LEGG KORT
 5. Når du blir bedt om det, ta et bilde av baksiden av kortet
 6. Når du blir bedt om det, ta et bilde av kortets front
 7. Trykk på NESTE
 8. Skriv inn Google Wallet-PIN-koden din
 9. Gi lojalitetskortet / programmet et navn (etter hvert som du skriver, vil selskapet vises)
 10. Dobbeltkontroller kortnummeret, og trykk på SAVE, hvis det er riktig, som vist nedenfor.

Det er det. Lojalitetskortet er nå tilgjengelig å bruke fra telefonen din.

Legge til et lojalitetskort i Google Wallet. Bilde: Jack Wallen

Noen ganger har jeg meldt meg på et lojalitetsprogram på nettet og deretter lagt programmet til i Google Wallet. De fleste lojalitetsprogrammer knytter et nummer til kontoen din. Når du legger til det nye lojalitetsprogrammet på denne måten, klikker du på Hopp over bilder, og deretter legger du til lojalitetskontonummeret i programredigeringsvinduet, som vist nedenfor, og klikker på SAVE når du er ferdig.

Legge til et lojalitetsprogram etter kontonummer. Bilde: Jack Wallen

Når du bruker lojalitetskort fra Google Wallet, har de en tendens til å ha problemer med flate skannere, så ofte sjekker ikke selvutsjekkinger dem. Hvis dette er tilfelle, har du fremdeles kortnummeret du kan angi.

Legger til et omtalt lojalitetsprogram

Hvis du sveiper vinduet Lojalitet og gavekort til høyre, ser du kategorien FEATURED. Innenfor denne fanen kan du legge til hvilket som helst av lojalitetsprogrammene som er inkludert i Google Wallet. Hvis du ikke tilfeldigvis er medlem av det bestemte programmet, tapper du på programmet og klikker på JOIN NU:

Bli med i et lojalitetsprogram innen Google Wallet. Bilde: Jack Wallen

MERKNAD: Noen lojalitetsprogrammer, for eksempel REI, krever en engangsbetaling for å være med. På grunn av dette kan du ikke delta i disse lojalitetsprogrammene fra Google Wallet, med mindre du allerede har kontoopplysningene dine for det programmet.

Hvis du planlegger å bruke Google Wallet som din primære kilde til detaljhandelsbetaling, er det ingen grunn til at du trenger å grave deg etter lojalitetskort når du kan administrere all den informasjonen på samme, praktiske sted. Shopping har aldri vært enklere og mer kostnadsbesparelser.

Motta varsler

Med de fleste av lojalitetsprogrammene dine som er lagret i Google Wallet, kan du motta varsler om et lojalitetsprogram i Android-varslingssystemet. Når denne funksjonen er aktivert, vil du bli varslet når du har et lagret gave- eller lojalitetskort for en nærliggende virksomhet (eller hvis det er oppdateringer eller tilbud for et bestemt lojalitetsprogram). Gjør følgende for å aktivere dette:

 1. Åpne Google Wallet
 2. Sveip til høyre fra venstre side av skjermen i hovedvinduet
 3. Trykk på Innstillinger fra sidefeltet
 4. Trykk på Varsler
 5. Bla ned til elementene i nærheten, og kontroller at det er aktivert, som vist nedenfor
 6. Forsikre deg om at oppdateringer er aktivert
Aktiverer lokasjoner i nærheten for lojalitetskort. Bilde: Jack Wallen

Med dette aktivert, vil du aldri glemme at du har et lojalitetsprogram for en bedrift.

Google Wallet er opptatt av å gjøre handleopplevelsen enklere og mer kostnadseffektiv for deg. Dra nytte av disse funksjonene, og følg med for at nye virksomheter blir lagt til listen over utvalgte programmer.

Se også:

 • Send penger trygt med Google Wallet
 • Hvorfor Apple Pay ikke kommer til å bli døden til Google Wallet
 • Tre enkle Chromebook-triks for å gjøre dagen mer effektiv
 • Få mest mulig ut av Chromebook-batteriet

© Copyright 2020 | mobilegn.com