Microsoft satser på store ørepropper og sammenleggbare enheter

Microsoft kunngjør sammenleggbare Surface Duo- og Neo-enheter. De sprø ryktene fra Microsoft Android-telefoner var sanne. Microsoft lager en Android-enhet med to skjermer som kan brukes som en telefon som heter Surface Duo. Den lager også et Neo-nettbrett med to skjermer.

Alt handlet om å holde seg i strømmen på Microsofts høsthardwarearrangement i dag. Microsofts Chief Product Officer Panos Panay snudd fram og tilbake mellom å vise frem tarmen til de nye enhetene og berømme den dype integrasjonen blant alle de nye Microsoft-produktene.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Nå kan du skrive på overflaten, og klippene dine blir konvertert til tekst i en Word-doc eller Excel-fil. Med de nye øreproppene kan du diktere merknader til deg selv, sjekke e-posten din eller lage PowerPoint-lysbilder. Med den nye sammenleggbare Surface Neo kan du gå fra å se en film på begge skjermene til å skrive en e-post på den ene og sjekke et regneark på den andre. Neo endrer retning akkurat som en telefon og tilpasser seg automatisk til neste oppgave når du vipper opp tastaturet.

"Produktene våre fungerer slik du vil, " sa Robin Seiler, konserndirektør for programstyring for enheter. "Vi har integrert musen og tastaturet og pennen og stemmen for å gjøre det hele så enkelt."

De sammenleggbare enhetene gjorde den største spruten: Neo - en mindre overflate med 360-graders hengsel og Duo - en sammenleggbar telefon som kjører på Android. (Det er ikke oppgitt noen priser for disse produktene.)

Totalt introduserte selskapet en blanding av seks nye produkter og oppdateringer:

  • Surface Pro 7
  • Overflate Pro X
  • Overflate ørepropper
  • Overflate Neo
  • Overflate Duo
  • Bærbar datamaskin 3

Tre produkter er tilgjengelige for forhåndsbestilling nå: Surface Laptop 3, Surface Pro 7 og Surface Pro X. Ørepluggene vil være tilgjengelige senere i år. Enheter med to skjermer - Surface Neo og Surface Duo - vil ikke være tilgjengelige før i slutten av 2020.

Surface Pro 7

Seiler introduserte den nyeste overflaten, så vel som de nye øreproppene. Flere nye funksjoner fra Office vil gjøre Surface Pro 7 enda mer produktiv. Microsoft har oppdatert Excel for å jobbe med Surface Pen. Nå kan du skrive på overflaten når du bruker Excel, og det konverteres automatisk til tekst.

"Ta med pennen din til glasset og la oss gjøre resten, " sa Seiler.

Med Ink Editor kan du opprette og svare på kommentarer ved hjelp av pennen eller en talekommando. Den nye Studio Mics i 7 vil forbedre diktering og transkripsjon med kombinasjonen av Office og Surface. De fleste av disse funksjonene vil være tilgjengelige våren 2020.

Den nye overflaten lar deg også koble telefonen til enheten slik at du kan godta eller avvise anrop uten å ta ut telefonen.

Den siste iterasjonen av denne to-i-en-enheten har høyhastighets USB-C-porter og 12, 3 tommers skjerm. Pro 7 starter på $ 749.

Overflate Neo

Publikum ble fascinert av øreproppene, men den sammenleggbare Neo fikk alle til å ta hensyn. Panay spilte sin "nøling" rundt å vise denne enheten med dobbelt skjerm, "jeg er nervøs, " sa han. "Du hater å si til folk at barna dine er vakre, men dette produktet er vakkert."

Det ser vakkert ut, og hengslet ser veldig solid ut. En av de to ni-tommers skjermene ville trolig gå i stykker før 360-graders hengsel. Du kan bruke begge skjermene for den samme oppgaven eller multioppgaven mellom forskjellige aktiviteter på hver skjerm. Det har også et flyttbart tastatur som lades trådløst. Pennen klistrer seg bak på Neo for å lade når den ikke er i bruk. Neo kjøres på Windows 10X.

Microsoft er i ferd med å "bare vente" -surret rundt brettbare enheter siden to-skjerms Surface ikke vil være i salg før i slutten av 2020.

Overflate ørepropper

Disse store hvite disker "balanserer mot to punkter i øret ditt, " ifølge Seiler. Hvis de faktisk holder seg på plass, kan du gjøre mange kule ting med dem. Du kan kontrollere musikk med et trykk eller sveip. Du kan få tilgang til Outlook-kalenderen og e-postmeldingen din med stemmen din. Du kan diktere merknader som tale-til-tekst-programvare vil sende til PowerPoint eller Word. Ørepluggene lager live billedtekster for talen din i sanntid, og vil også oversette ordene dine til mer enn 60 språk.
Seiler sa at batteriets lading vil vare hele dagen. Øreproppene sendes senere i år for 249 dollar.

Overflate Pro X

Pro X er mer en redesign enn 7. Dette overflateproduktet er supertynt og veier bare 1, 68 pund. Den nye Microsoft SQ1-prosessoren har to teraflops med grafisk prosessorkraft. Pro X Signatur-tastaturet har en dokkingsplass for pennen, som lader og lagrer den nye Slim Pen. Denne enheten starter på 999 dollar.

Microsoft Surface Duo-telefon

Panay var ikke ferdig med brettbare enheter etter presentasjonen av Neo. Neste opp i den store maskinvaren avslører var Duo - en annen sammenleggbar enhet med to skjermer. De to 5, 6-tommers skjermene kombineres til en 8, 3-tommers skjerm. Du kan ringe med enheten, men det virker som en ettertanke.

Denne telefonen kjører Android-apper på Surface-maskinvare. Det er også lagt opp til en utgivelse av ferie i 2020.

Det beste av alt er at Microsoft sa at de har oppusset emballasjen for å redusere mengden søppel med mer enn 30% i vekt og volum.

Bærbar datamaskin 3

Den nye bærbare datamaskinen har en 10. generasjons Intel Core-prosessor og kommer i to nye farger: Sandstein og kobolt. Surface Laptop 3 kommer i en 13, 5 "skjerm eller en 15" skjerm. Det er både USB-A- og USB-C-porter i tillegg til hurtiglading, noe som betyr at den bærbare datamaskinen kan få opptil 80% lading på en time. Den mindre bærbare datamaskinen starter på $ 999, og den større bærbare datamaskinen starter på $ 1, 199.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com