Nesten 30% færre iPhone-brukere planlegger å kjøpe den kommende modellen

iPhone XS-klistremerke sjokk: To grunner til at proffene bør vurdere Apples billigere iPhones Forretnings-proffer og IT-avdelinger kan velge de billigere iPhonene som forventes kunngjort på Apples 12. september-arrangement, over iPhone XS-modeller.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Selv om iPhones historisk har vært mer populære enn Androids, kan det hende at den kommende iPhone ikke er så ønsket som tidligere modeller. WalletHubs iPhone-undersøkelse fra 2019 fant ut at 28% færre planlegger å kjøpe den nye iPhone i år enn i fjor.

Gjør mer gjort med iPhone: tips og triks for strømbrukere (gratis PDF) (TechRepublic)

Apple kommer til å gi ut tre nye iPhones på deres årlige begivenhet 10. september i Cupertino, CA. Smarttelefonene, som sannsynligvis vil bli kalt iPhone 11, iPhone 11R og iPhone 11 Max - som rapportert av søsternettstedet ZDNet - er kjent for å ha en imponerende trippel bakkameraoppgradering, bilateral lading, raskere prosessering og større batterier.

Imidlertid er ikke iPhone-brukere like ivrige etter å ante opp for denne modellen, fant rapporten. Med iPhones som nå overgår en prislapp på 1000 dollar, kan det være vanskelig å avskalde pengene til en ny modell hvert år.

Rapporten fant at 144 millioner amerikanere bare kjøper en ny telefon når deres nåværende enhet går i stykker, i stedet for å holde ut for en god del eller en ny modell.

For ikke å bli misforstått, er iPhone-brukere lojale: Nesten fire av ti brukere sa at de ville bruke minst 200 dollar ekstra for en iPhone over en Android. Millennials bruker spesielt pengene, med 41% av tusenårene i gjennomsnitt, som er villige til å bruke mer enn baby boomers for en ny enhet.

Jo dyrere iPhone, desto mer nølende kjøper, fant rapporten. Nesten alle respondentene (94%) sa at nye telefoner blir altfor dyre; Og nesten halvparten (47%) av folk sa at kostnadene er grunnen til at de ikke får en ny telefon. Heftige prislapper er spesielt vanskelig for yngre generasjoner, selv om de mest sannsynlig vil bruke mer, til tross for at de fleste fremdeles er i studentgjeld.

Mens 64% av brukerne sa at de heller vil betale for en telefon på forhånd enn i avdrag, kan de fleste ikke, fant rapporten. Noen 80% av brukerne sa at de ikke ville bruke mer enn 500 dollar på forhånd på en telefon.

For mer, sjekk hvordan du får de beste tilbudene på Apple iPhone XS, XS Max og XR før iPhone 11 kommer til TechRepublic.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Wi-Fi 6: Et jukseark (TechRepublic)
 • IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)
 • VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)
 • De 10 beste smarttelefonene du kan kjøpe akkurat nå (ZDNet)
 • Beste mobile VPN-tjenester for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Smarttelefoner og mobilteknologi: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com