Nye billig 10 Windows-bærbare datamaskiner og 2-i-1-er utfordrer Google Chromebook i klasserommet

Slik konfigurerer du en Windows 10-datamaskin Følg disse fem trinnene før du begynner å bruke den nye Windows 10-maskinen.

Microsoft har avslørt syv nye lavpris-bærbare Windows 10-bærbare datamaskiner og 2-i-1-PCer designet for å utfordre Google Chromebooks voksende fotfeste i utdanningsmarkedet.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Nye enheter blir utgitt av Acer, Dell og Lenovo, fra $ 189, men vil bare være tilgjengelige for skoler og høyskoler å kjøpe i bulk, ikke for allmennheten.

Blant de nye tilbudene er to nye 2-i-1-tavler / bærbare PC-konvertibler fra Acer og Lenovo som selger for under $ 300.

De nye maskinene vil være Lenovo 100e, Lenovo 300e 2-in-1, Lenovo 14w, Acer TravelMate B1 (B118-M), Acer TravelMate Spin B1 (B118-R / RN), Acer TravelMate B1-141 og Dell Latitude 3300 for utdanning.

Microsoft trekker frem allsidigheten til Lenovo 300e, en cabriolet 2-i-1-enhet som inkluderer en pekepenn som er plassert i datamaskinens etui, og som også lar elevene skrive på skjermen ved hjelp av en nr. 2 grafittblyant.

Lenovo 300e.

Bilde: Lenovo

De nye maskinene ser ut til å være prisgitt å konkurrere med Chromebooks, en av de raskest voksende PC-ene på markedet, og forsendelser øker mer enn 50% de siste to årene, ifølge IDC. Chrome OS har også nærmere 60% av markedsandelen for mobil databehandling blant skoler og høyskoler som underviser i K-12, 17 til 19 år, som rapportert av søsternettstedet ZDNet.

I muligens et annet forsøk på å matche enkelheten i å administrere Chromebooks, presser Microsoft også bruken av S-Mode for Windows 10 på disse maskinene. S-Mode låser PC-en til å bruke Microsoft Store-apper i et forsøk på å forbedre datamaskinens hastighet, pålitelighet og batterilevetid.

Ideen om å låse Windows 10 for å bruke Microsoft Store-apper har imidlertid blitt kritisert kraftig tidligere, på grunn av mangelen på Store-programvare.

Microsoft promoterer også disse nye maskinene som en portal til programvaren og tjenestene sine, for eksempel å lage håndskrevne notater ved bruk av Windows Ink og OneNote, håndtere oppgaver og gradering via Microsoft Teams, og den gratis tilgjengelighetsteknologien som er tilgjengelig via Learning Tools i Office 365.

Ved siden av de nye enhetene slipper Microsoft også Classroom Pen, som er optimalisert for bruk med Surface Go og er rettet mot K-8-elever, barn mellom fem og 14 år. Pennen er mindre enn Microsoft Surface Pen og designet for å være holdbar, med to knapper på siden for å slette og høyreklikke. Pennene vil bli solgt i pakker på 20 til en pris av rundt $ 40 hver og vil være tilgjengelige å kjøpe hvor som helst i verden der Surface Go er til salgs.

De nye enhetene blir avslørt for å falle sammen med Bett-konferansen i London denne uken.

Microsoft lanserer også en rekke nye funksjoner for sin programvare og tjenester rettet mot utdanningsmarkedet, inkludert synkronisering av karakterer mellom Teams Assignments og lærerens Student Information System (SIS), mobil gradering på iOS og Android-telefoner ved hjelp av Teams mobilapp, integrasjon mellom Team Assignments og anti-plagieringstjenesten Turnitin, og Team Assignments som gjøres raskere og enklere å bruke.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Syv nye lavpris-Windows 10-enheter rettet mot utdanningsmarkedet lanseres denne uken.
 • Maskinene ser ut til å være designet for å utfordre Chromebooks, med Chrome OS som holder nærmere 60% av markedsandelen for mobil databehandling blant skoler og høyskoler som underviser i K-12.

  Microsoft Weekly Newsletter

  Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

  Registrer deg i dag

  Les mer om Windows 10

  • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
  • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
  • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
  • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
  • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
  • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
  • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
  • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
  • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen

  © Copyright 2020 | mobilegn.com