Last ned dine gamle enheter med ecoATM

Uttrykket "Gammelt med det gamle og inn med det nye" er vanligvis assosiert med nyttårsaften, men i teknologiområdet skjer endringen mye raskere - og med resultater mer merkbar enn å treffe treningsstudioet oftere.

Et år innen teknologi er som 7 år andre steder (ligner hundeår). Når du tenker på enheter fra bare 5 år siden, virker de fryktelig utdaterte. I 2010 holdt Blackberry fremdeles stort sett tømmene i bedriftsmobilitet (selv om de kom ned fra sin største markedsandel mellom 2007-2014), iPad Mini fantes ikke, og basisen Samsung Galaxy S-modellen debuterte med Android 2.1; en blek sammenligning med den nåværende 5.0-versjonen. Den "mobile epoken" var i gang, men ikke i nærheten av dagens evner. Forskjellene mellom 2015 og 2010 minner faktisk om filmen "Back to the Future" der 17 år gamle Marty McFly reiser fra 1985 til arkaisk 1955!

Det raske endringstempoet er imidlertid ikke helt strålende: det etterlater også gamle dingser du ikke bruker, eller som du kanskje vil laste av i forberedelsene til en oppgradering (og som kan finansiere den oppgraderingen hvis du kan selge dem til en rimelig pris). Uansett kan det være vondt å finne ut hva du skal gjøre med enheter du ikke bruker lenger. Å kaste dem ut er ikke et alternativ i dagens miljøbevisste verden. Jada, hvis de jobber, kan du gi dem til en venn eller familiemedlem, eller hvis du trenger å hente inn litt av pengene, selg dem på E-bay. Forutsatt at du ikke har noe imot å legge ut annonsen, felt spørsmålene og sende enheten etter at du (forhåpentligvis) avslutter avtalen, selvfølgelig.

Her er der ecoATM kommer inn.

Bilde: ecoATM.com

Du kjenner de myntmaskinene i supermarkedet som kan ta din krukke med nikkel og krone og gi deg papirvaluta? ecoATM fungerer etter samme prinsipp. Du mater den gamle mobiltelefonen din (MP3-spillere og nettbrett godtas også), og kiosken bestemmer verdien på enheten din basert på modell, tilstand og gjeldende markedspris. Det gir et pristilbud for deg, og hvis du godtar det, betaler du kontantene umiddelbart. Kioskene tar også imot ladere, etuier og annet tilbehør for gjenvinning, men det er ingen utbetaling for dem. Enheter fra alle transportører godtas.

Hva må jeg gjøre?

Først bør du tørke telefonen helt og fjerne eventuelt mikro-SD-kort (hvis aktuelt) for å beskytte dataene dine og eliminere all personlig informasjon. For det andre, sørg for at du har riktig ID for å gjennomføre transaksjoner på en ecoATM; nettstedet deres oppgir at de "aksepterer de fleste myndigheter eller amerikanske statlige utstedte identifikasjonskort med unntak av militære ID-er, pass (bok), passkort og forbedrede førerkort." Så er det bare å finne en nærliggende kiosk; disse finnes i mer enn 1800 dagligvarebutikker, kjøpesentre og rabattbutikker gjennom 42 stater (unntatt Alaska, Maryland, Hawaii, Nord-Dakota, Nevada, Minnesota, Delaware og Connecticut). Du kan finne den nærmeste via http://www.ecoatm.com/locator eller ved å bruke mobilappen deres.

Jeg bor i Massachusetts og ifølge locatorsiden er det 23 kiosker innenfor en radius på 50 kilometer fra meg, så det er mer enn praktisk.

Hvordan fungerer prosessen?

ecoATM aksepterer ikke-arbeidende enheter, men selvfølgelig for å motta den beste prisen enheten må være i god stand. Dette betyr at den slås på og har en funksjonell skjerm. iPhones bør ha funksjonen "Finn min iPhone" deaktivert (instruksjoner finner du her). Du bør lade den opp på forhånd hvis du kan, men ecoATM har en USB-kabel hvis du ikke klarer det.

Sett enheten inn i teststasjonen for analyse. Den vil deretter skanne den og presentere et tilbud. Hvis du er enig, tar det omtrent 3-5 minutter å fullføre transaksjonen. Når den er fullført, får du betalt og ecoATM ordner enten gjenbruk eller gjenvinning av den tidligere enheten din.

Hvor mye kan jeg forvente å få betalt?

Du kan prissette telefonen din på nettet for å få en følelse av hva det er verdt, og deretter sammenligne med andre nettsteder. En talsperson for ecoATM trakk sammen et diagram for meg som fremhever gjeldende up-to-trade-verdier fra ecoATM, Gazelle, Nextworth og uSell for å gi deg et inntrykk av hva du kan få fra forskjellige kjøpere:


* Opptil $ 450 øyeblikkelig kontanter for iPhone 6-handelsinnsatser; garantert minst $ 400 for alle iPhone 6 i god stand; Opp til $ 200 øyeblikkelig kontanter for Samsung S5-innbytter; garantert minst $ 150 for alle Samsung S5 i god stand

** Sitat gjenspeiler prisen på en "god" tilstand Verizon Apple iPhone 6 16GB fra og med 4/15

*** Sitat gjenspeiler prisen på en "god" tilstand Verizon Samsung Galaxy S5 SM-G900V fra og med 4/15

Hvordan beskytter ecoATM mot stjålne enheter?

Det er et sentralt element i denne prosessen; siden mobile enheter ofte går tapt eller stjålet ecoATM ønsker å sikre at tjenestene deres ikke blir misbrukt av kriminelle som en kontant ku. Deres sikkerhetsstandarder er ganske strenge. Når du setter inn enheten din i en ecoATM, må du også presentere dem med passende identifikasjon. ID-en skannes av menneskelige øyne (IKKE datastyrte sensorer) og sammenlignes deretter med bilder tatt av deg som står ved maskinen. Hvis bildene ikke samsvarer med IDen, eller IDen ikke er gyldig, eller hvis du ikke er 18, blir transaksjonen avvist. Du må også gi en tommelavtrykkskanning for å fullføre transaksjonen. Enhetens serienummer registreres og oppbevares.

ecoATM samarbeider tett med partnere om rettshåndhevelse i tilfelle de godtar en stjålet enhet og vil hjelpe deg med å finne tyver og returnere stjålne gjenstander. Siden de holder alle nyervervede enheter "på vent" i 30 dager før de behandler dem, gir dette dem et vindu med muligheter til å stille ting rett i tilfelle en forbrytelse har vært involvert i en av deres transaksjoner.

Hva om jeg ombestemmer meg og vil ha enheten tilbake?

Du kan kjøpe tilbake enheten ved å kontakte ecoATM kundeservice, så lenge du har relevant informasjon angående dato, klokkeslett og beliggenhet for transaksjonen og enheten IMEI eller serienummer.

Så jeg har noen gamle BlackBerry Bolds som jeg bruker som MP3-spillere og PDF-lesere (bra for å laste ned disse oppgavene fra Samsung Galaxy S5).

Bilde: Scott Matteson

Du kan faktisk si at jeg har en flåte av disse (hei, de hadde fri der jeg jobber):

Bilde: Scott Matteson

Ja, det innrømmer jeg - jeg er noe av en hoarder, i hvert fall når det kommer til reservedeler. Jeg var nysgjerrig på hvor mye de var verdt, så jeg sjekket ecoATM. Det viser seg at de er verdt mellom $ 0 og $ 3 (de priset en gang til $ 199!). Hmm ... vel, det er godt å vite om jeg bestemmer meg for å laste dem av, kan jeg i det minste være i stand til å gjøre samlingen min av BlackBerries til en pizza i stedet for å rote dem på et deponi der de kan skade miljøet.

Du kan sjekke ut ecoATMs hovednettsted, Facebook eller Twitter-side for mer informasjon. De fører også en blogg med forskjellige emner.

Se også:

10 steder å resirkulere mobiltelefonen din

Den deprimerende sannheten om e-avfall: 10 ting å vite

Samsung Galaxy-salgsinformasjonen etter S6-utgivelsen

Effekten av iPhone6 ​​på priser og salg på iPhone 5

© Copyright 2020 | mobilegn.com