Disposisjon +: Et Microsoft OneNote for iPad-alternativ

Da jeg skrev "Få Microsoft Office 2013 til å spille fint med iPad-en din", dekket jeg ikke tredjepartsapper. Nylig hørte jeg om Outline + av Gorillized, som er en iPad-notat-app som koster $ 14.99 (USD). Dette kan virke litt kostbart, men det er et klart alternativ hvis du søker en notat-app for iPad som er kompatibel med Microsoft OneNote.

Med alle skybevegelsene som Microsoft gjør i Office 2013, forblir Microsoft OneNote for iPad-appen stort sett uendret. Det virker nesten som om de ikke engang er interessert i å konkurrere med Evernote og noen av de andre notatløsningene for sky og multiplatform, fordi Microsoft virkelig kan øke linjen høyere for disse appene. Angi Outline + som et potensielt alternativ til OneNote for iPad-appen.

OneNote-støtte i Outline +

Outline + har full støtte for filformatet OneNote (* .ONE). Den er kompatibel med OneNote 2013/2010 (lesing og redigering) og OneNote 2007 (begrenset støtte). Imidlertid støtter den ikke OneNote 2003. Når det kommer til design, utkonkurrerer Outline + ganske mye OneNote med bærbare sider som ser bra ut på en iPads netthinneskjerm. Figur A viser en notisbokside som er åpen i disposisjon +. Figur A

En notisbokside som er åpen i disposisjon +.

Den vakre presentasjonen strekker seg til og med til OneNote bærbare datamaskiner som du importerer til Outline +. Jeg liker spesielt godt det faktum at vedlegg til side kommer gjennom intakte også. Trykk på et vedlegg i Outline +, så kan du åpne det i Adobe Reader eller en annen kompatibel app. I skrivende stund overføres ikke vedlegg i Microsoft OneNote for iPad-appen.

Redigere notater i disposisjon +

Du har et bredt spekter av redigeringsalternativer i Outline +. De bevarer virkelig OneNote-opplevelsen når det kommer til redigering av notater. Du kan trykke hvor som helst på en side og bare begynne å skrive, og de slipper ikke på alternativene for tekstformatering, legger til bilder eller oppretter seksjoner og underseksjoner. Du kan også legge til bilder fra iPad-kameraet. Jeg liker spesielt godt å kunne flytte rekkefølgen på notatene mine på en side med bare fingeren. Figur B viser et eksempel på en rask merknad i disposisjon +. Figur B

Å skrive notater i disposisjon +.
Outline + lar deg lage seksjoner og underseksjoner akkurat som du kan i OneNote. Det er små berøringer som dette som hjelper med å bevare OneNote-brukeropplevelsen mellom apper, noe som er flott for bedriftens sluttbrukere. Figur C viser hvor likt å opprette en seksjon er hvordan du oppretter en seksjon i OneNote. Figur C

Opprette en seksjon i disposisjon +.

Dessverre var det ikke så flytende å navngi seksjoner som det kunne være. Jeg hadde noen få anledninger der navnet jeg skrev inn for et avsnitt "ikke klistret" og gikk tilbake til standardinnstillingen. Dette er ikke en showstopper, men det kan vise seg å være en plage for brukere som er sticklers for organisering. Jeg er sikker på at denne feilen vil bli utbedret i en fremtidig utgivelse.

Hvis du lager skisser og tegninger som en del av notatet ditt, vil du være glad for å finne at Outline + lar deg busse ut din favoritt iPad-pennen og frihånds tegning ved hjelp av en rekke penner og markører ( figur D ). Figur D

Frihåndstegning i disposisjon +.

Synkroniser disposisjon +

Fra et funksjonssett og brukergrensesnittperspektiv er Outline + ganske imponerende, men du må for øyeblikket bruke Dropbox, Box, iTunes eller en USB-nøkkel for å få OneNote-notatbøker inn i Outline +. USB kommer ikke til å være et synkroniseringsalternativ i en sikkerhetsbevisst virksomhet, og iTunes er hjernedød for andre oppgaver enn å administrere musikk. Den nåværende mangelen på SkyDrive og SharePoint-støtte i Outline + forringer det som ellers er en fantastisk applikasjon. Selv om dette kanskje ikke er noe problem med personlige brukere, kan bedriftsbrukere være ubeleilig. Imidlertid lover utvikleren SkyDrive-støtte i en fremtidig utgivelse.

Det verste av alt er at det på det nåværende tidspunktet er å få OneNote bærbare datamaskiner i Outline + en manuell øvelse for å få notatbøkene dine inn i skyen, slik at du kan bruke dem i Outline +. Det betyr også at du må lagre hver OneNote-notisbok du vil ha tilgang til i Outline + individuelt som en OneNote-pakke. Dette vil definitivt hjelpe deg med å trimme ned OneNote-notatboksbiblioteket, men lenge kan OneNote-brukere ha mange bærbare datamaskiner de vil bruke i Outline +. Til å begynne med kan en slik manuell oppgave ikke virke så dårlig, men tre måneder fra nå kan det være en annen historie.

Outline + bruker sikkerhet som et av salgsargumentene deres, spesielt uten behov for stasjonære klienter eller tilfeldige skyer. Ved første øyekast ser Outline + ut til å være et alternativ til OneNote for iPad-appen, men foreløpig kan det ikke plugges inn i SkyDrive-backend som mobilbrukere trenger for å holde notatene synkronisert med PC-en og andre enheter. Derfor kan sikkerhet som et salgssted være åpent for tolkning til appen får støtte for SkyDrive og / eller SharePoint.

Siste tanker

Outline + er en godt designet og vakker iPad-app. På mange måter liker jeg den bedre enn Microsoft OneNote for iPad-appen - spesielt dens utforming, utseende og støtte for vedlegg. Og siden Microsoft gjør skyen til et viktig element i Office 2013, kommer den kommende SkyDrive-støtten utvikleren lover å fullføre denne appen som et levedyktig alternativ til OneNote på iPad.

Har du brukt Outline + til forretnings- eller personlig bruk? Del dine erfaringer i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | mobilegn.com