Pixel-eiere saksøkte Google og sa at de med vilje ble solgt ødelagte telefoner

Video: Googles Pixel 2, Pixel 2 XL: Er AI nok til å selge maskinvare? ZDNets Larry Dignan og TechRepublic's Bill Detwiler diskuterer Googles dyktighet innen maskinvare- og maskinlæring, og om det betyr salg av maskinvare til forbrukere eller bedrifter.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Google Pixel-brukere sendte inn en klagesak mot Google, og påsto at tech-giganten bevisst solgte dem mangelfulle telefoner.
  • Pixel-telefonene inneholder en produksjonsfeil som gjør at mikrofonen og høyttalerne deres er utsatt for funksjonsfeil og mislykkes, heter det i klagen på Google.

Google har blitt truffet med et søksmål om mangler i sine Pixel og Pixel XL-telefoner.

Tidligere denne uken la to brukere av de originale Pixel-telefonene inn en klagesak mot Google, med påstand om at den teknologiske giganten med vilje solgte kunder feilfunksjoner.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Pixel-telefonene, som først ble utgitt i oktober 2016, ble markedsført som telefoner for forretningsbrukere. De representerte de første smarttelefonene med AI-drevet Google Assistant, og de første telefonene erklærte Daydream-klar for Googles VR-plattform. Det inkluderte også det "beste smarttelefonkameraet noen gang har laget, " ifølge Google-ledere. Imidlertid var det også dyrt, manglet vannmotstand og optisk bildestabilisering, og tilbød begrenset lagring, som søsternettstedet ZDNet bemerket.

Klagen - innlevert på vegne av folk som kjøpte smarttelefoner av Pixel og Pixel XL - hevder at telefonene inneholder en produksjonsfeil som gjør at mikrofonen og høyttalerne deres er utsatt for funksjonsfeil og feil. Mangelen forhindrer brukere i å kommunisere ved taleoppringning, og i å bruke Google Assistant, i følge klagen.

Rett etter at telefonene ble lansert, klaget hundrevis av kunder direkte til Google for "alvorlige mikrofonproblemer, " ifølge klagen. Imidlertid, "i stedet for å fikse de mangelfulle Pixel-telefonene, gi refusjon eller bytte ut enhetene med ikke-mangelfulle telefoner, har Google erstattet mangelfulle telefoner med andre mangelfulle telefoner, noe som resulterte i at mange forbrukere gjentatte ganger har opplevd mikrofonfeilen, " heter det i klagen.

Google bekreftet i mars 2017 at noen av telefonene hadde mikrofonproblemer på grunn av en hårfestet sprekk i loddetilkoblingen på lydkodek, og begynte å sende nye erstatningstelefoner til berørte brukere. Klagen hevder imidlertid at erstatningene har de samme problemene.

"Mikrofonfeilen i Pixel-telefonene er vesentlig sikker på å manifestere og

eksisterte i telefonene når de ble solgt, "uttalte klagen." Saksøker ble følgelig fratatt fordelen med deres forhandling, og søker lettelse gjennom denne handlingen. "

Dette er ikke første gang Google har opplevd Pixel-maskinvareproblemer: Pixel 2- og XL2-brukere har rapportert innbrenning og svart image-flekking på telefonens OLED-skjermer, sammen med problemer med dempet mikrofon. Advokatfirmaet som saksøker Google over de originale Pixel-telefonene, ser også etter en sakssak over Pixel 2-modellene.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com