Avstemning: Vil du ønske en Android-drevet PC velkommen?

Onsdag slapp Google Android-teamet x86-versjonen av Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" til open source-samfunnet. Programvaren er ufullstendig - for eksempel mangler den støtte for Ethernet og kameraer - men den vil åpne døren for maskinvareprodusenter for å forhåndsinstallere Android i stedet for Microsoft Windows på bærbare datamaskiner og stasjonære maskiner i 2012.

Ingen maskinvareprodusenter har ennå annonsert Intel- eller AMD-drevne PC-er som kjører Android 4.0, men jeg vil ikke bli overrasket over at flere selskaper raskt hoppet på båndtvang tidlig i 2012. Toppkandidatene er Dell, Acer og ASUS. Dell og Acer kan være ivrige fordi de prøver å lage maskiner så rimelige som mulig, og det er ingen lisensavgift for Android, i motsetning til Windows, så det vil barbere omtrent 50 dollar av kostnadene for en PC. ASUS kan være en kandidat fordi selskapet favoriserer innovative, fremtidsrettede PC-er, og den allerede har en sterk Android-produktlinje, inkludert Eee Pad Transformer (nedenfor), den mest bærbare datamaskinen som allerede er i markedet.

Tilregnlighetssjekk

En Android-drevet PC vil ha noen ting å gå for. Vi har allerede snakket om kostnadsfaktoren. Android har også over en halv million apper på plattformen, selv om de fleste av dem er optimalisert for en smarttelefonskjerm. Men med økningen av Android-nettbrett i 2011 er det et økende antall utmerkede apper som er optimalisert for nettbrett med 1280x800 oppløsning, som også vil fungere utmerket for en bærbar datamaskin.

Google selv er fremdeles lunken om ideen, så ikke se etter mye støtte fra Mountain View. Selskapet har gjennomgående sagt at Chromebooks er dets spill på PC-plassen, men det faktum at Chromebooks ikke har solgt bra, er sannsynligvis en del av det som har motivert selskapet til å gi ut Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" på x86. Google dypper tåen i vannet. Vi får se om OEM-er kjører med ideen og bevise at det er markedsinteresse for Android-PCer. Hvis de gjør det, kan du se etter Google for å bli mye mer alvorlig med det.

Ta avstemningen

Vi vil gjerne vite hva du synes. Vil du være interessert i en Android-drevet datamaskin? Svar på avstemningen, og hopp deretter inn i diskusjonen nedenfor for å dele tankene dine.

© Copyright 2020 | mobilegn.com