Ukens produkt: Motorola Atrix 2, smarttelefonen som erstatter en PC

Motorola Atrix 2 er kanskje en av de mest undervurderte smarttelefonene på markedet. Den kombinerer mange avanserte funksjoner med en flott prislapp ($ 99 basispris) og har den unike proposisjonen til Motorola Webtop for dokking som bærbar eller stasjonær. Derfor er det vårt valg for Ukens produkt i vår innledende episode av dette nye videoshowet.

Lær hvilke typer brukere som kan dra nytte av Atrix 2, fordeler og ulemper ved produktet, hva det betyr for virksomheten og IT, og informasjonen du bør vite om det Atrix 2 som du ikke finner i andre anmeldelser. Se den første episoden av denne nye ukeserien. Du kan også finne et raskt sammendrag nedenfor.

Ukens produkt: Motorola Atrix 2 Motorola brøt ny mark i smarttelefoner med Atrix tidligere i år, og nå har selskapet sparket det opp et hakk med Atrix 2. TechRepublic Editor i sjef Jason Hiner forklarer hvorfor avanserte brukere og IT-avdelinger vil finne mye å like.

Hvem er det for?

Hvis du vil gjøre alt mulig med en Android-smarttelefon, er Motorola Atrix 2 en sterk kandidat på grunn av sin blanding av multimediafunksjoner og forretningsberedskap. Webtop-programvaren lar deg legge den til på en bærbar eller stasjonær opplevelse og surfe på nettet med Firefox eller koble til bedriftsnettverket ved hjelp av Citrix-klienten. Lapdock kan erstatte et nettbrett eller netbook for noen svært mobile brukere. Denne telefonen er også for strømbrukere som leter etter en pris, siden den starter på 99 dollar.

Pros

  • Lastet med avanserte funksjoner
  • God pris, starter på USD 99
  • Tynn, men solid maskinvare med en fin følelse
  • Motorolas dokkingopplevelse på nettet
  • HSPA + -funksjon (men ikke kall det "4G")

Ulemper

  • Webtop-programvaren har fremdeles problemer med ytelsen
  • Dens 4G er virkelig "faux G"
  • Avinstallerbare AT&T-apper (også kalt "crapware")

Ukens produkt: Vår tilnærming

Hvis du leter etter et raskt to-minutters sammendrag av et nytt forbrukerprodukt, er dette ikke serien for deg (sjekk ut CNET-anmeldelser). Dette showet vil gjøre et dypt dykk på et produkt og se på hvor og hvordan det er fornuftig å bruke det for virksomheten. Formatet er svært samtale, og hver episode vil være omtrent 15-20 minutter. Noen ganger vil du se en episode den uken et produkt kommer ut - når vi får tidlig tilgang til et produkt - men oftere enn ikke vil ukens produkt være et produkt som har vært på markedet i minst en et par uker slik at vi kan få tak i det og virkelig bruke det før vi tar en beslutning om det.

Siden vi nettopp er i gang, ønsker vi tilbakemeldingene dine om dette formatet. Virker det? Hva annet vil du se? Hva leter du etter i en grundig produktanmeldelse?

© Copyright 2020 | mobilegn.com