Sett bigtincan hub mellom bedriften og BYOD iPads

Hvis iPad-er toppet ditt BYOD-initiativkrav (Bring Your Own Device), bør du oppsøke den mest mulig iPad-vennlige tilgangsløsningen. Jeg hadde nylig en sjanse til å prøve bigtincan hub, en plattform for innholdsstyring og samarbeid som er ideell for iPad-brukere. Det er tilgjengelig som en server- eller skybasert løsning og har potensial til å være et sentralt tilgangspunkt mellom BYOD iPads og bedriftens ressurser.

Komme i gang med bigtincan hub

Selv om bigtincan hub har potensialet til å være en ekte samarbeidsløsning uten fordeler, med fordeler som standardisering av tilgangsverktøy for brukere, krever det intern konfigurering og levering av BYOD iPads. Først må du laste ned bigtincan hub-appen fra App Store eller gjennom en enterprise app store.

Den første installasjonen jeg fulgte er kanskje ikke selvbetjent nok for nybegynnere og iPad-en de fikk forrige jul. Hvis du har mange nybegynnere iPad-brukere å komme på nettet med bigtincan hub, anbefaler jeg å sende BYOD-brukere til App Store for å laste ned bigtincan hub-appen til deres personlige iPad - eller du kan installere bigtincan hub-appen som en del av enheten onboarding prosess. Figur A viser et eksempel på tilgang til rapportdokumenter i bigtincan hub: Figur A

Rapporter dokumenter i bigtincan hub.

Inne i bigtincan hub

Etter min mening forstår bigtincan hub virkelig prinsippet om innholdslevering, spesielt når du vurderer følgende typiske scenarier for BYOD-brukere som får tilgang til bedriftsinnhold via bigtincan hub:

  • Bedriftsdokumenter som er bosatt på bedriftsservere og SharePoint-nettsteder bak brannmuren
  • bigtincan hub sitter mellom bedriftens innhold og BYOD-brukeren (enten på en privat server eller i skyen)
  • BYOD-bruker som trenger tilgang til bedriftens innhold

Å gå med bigtincan hub betyr at du kan tilby brukertilgang og dokumentsikkerhet fra en enkelt løsning.

En av utfordringene jeg ser bigtincan hub står overfor er SharePoint og andre skylagringsløsninger som allerede kan være på plass i noen bedriftsbedrifter. Selv om bigtincan hub integreres med SharePoint, trenger den fremdeles en begrunnelse, og dette kan være problematisk for bedrifter som ikke har sikkerhetskompetanse og infrastruktur internt for å støtte en tilstrømning av BYOD iPad-brukere.

Innholdsstyring med bigtincan hub

Innholdshåndtering for mobile brukere, generelt, presenterer et unikt sett med utfordringer som mainstream leverandører av innholdsstyring fortsatt prøver å få riktig. Med bigtincan hub er det rollebasert innholdslevering tilgjengelig som angir brukertillatelser. Den støtter online og offline bruk, pluss at bigtincan hub bruker kanalmodellen for å administrere innhold. Figur B viser et eksempel på kanaler i bigtincan hub: Figur B

Kanaler i bigtincan hub.

Mens bigtincan hub lar deg kommentere og dele PDF-filer og redigere Microsoft Office-dokumenter, hvis brukerne dine har mobile kontorpakker på iPadene sine, kan det bli sett på som overflødig. Som en del av en overordnet strategi kan imidlertid bruk av bigtincan-hub for dokumentredigering fra BYOD-enheter være et annet salgsargument når det gjelder brukerstøtte.

ContentIQ-funksjonen er en klar differensierer for bigtincan hub, fordi den prioriterer bedriftens innhold basert på relevansen av søkene deres. Avhengig av volumet på innholdet ditt, er dette definitivt en funksjon å utforske og teste grundig, spesielt hvis den mobile arbeidsstokken din vil ha bærbare datamaskiner og bare bruke en iPad.

Det er også en sikker innholdscontainer som krypterer data på iPad, under transport og i ro. Dette er et fint stykke konsolidering, og til tross for mine bekymringer rundt bigtincan-oppsigelser, kan BYODs sikkerhetskrav gjøre denne løsningen til en vinner.

Bli sosial med bigtincan hub

Bigtincan hub-appen inneholder også sosiale verktøy som du bør forvente å se i dagens mobile samarbeidsløsninger. Figur C viser et eksempel på bigtincan-hubets sosiale verktøy: Figur C

Sosiale verktøy på bigtincan hub.

BYOD med bigtincan nav

Hvis du søker en BYOD-løsning, er bigtincan-hub et solid valg, fordi funksjonene omfatter så mange av de potensielle kravene til et BYOD-initiativ. Det kan ikke være gunstig for organisasjoner standardisert på SharePoint eller som allerede har en løsning på plass, som Harmon.ie eller en av de andre klientappene jeg profilerte i "Topp iPad-apper for tilgang til SharePoint." Imidlertid er det tidspunkter der en BYOD-i-en-boks-tilnærming er fornuftig når du kan outsource mange av sikkerhets-, tilgangs- og innholdsstyringsfunksjonene som brukere trenger, som er det søte stedet for bigtincan-hub.

Les også

TechRepublic og ZDNet går dypere inn i dette emnet på en spesiell rapportside: BYOD og Consumerization of IT.
  • TechRepublics nye BYOD-policy hjelper IT å demme sikkerhetsproblemer
  • Fem apper for å gjøre BYOD-overgangen enklere
  • ZDNet: Hvordan skrive en BYOD-policy

© Copyright 2020 | mobilegn.com