Razer Project Linda lager en smarttelefon / laptop-hybrid for profesjonelle og spillere

CES 2018: Produktene og selskapene å se på Mens mye av CES-mengden fikseres på store TV-er og tilkoblede biler, har vi historiene om AI, data og 5G som vil påvirke fremtidens virksomhet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Razer Project Linda-konseptet er en ultraportabel bærbar PC, drevet av en forankret Razer Android-smarttelefon som også fungerer som pekeplaten.
  • Project Linda har 200 GB intern lagringsplass og en innebygd strømbank for å lade telefonen når den ligger i dokkingstasjon.

Razer's Project Linda ble avduket tirsdag på CES 2018 i Las Vegas, og er et hybridkonsept for smarttelefon / bærbar PC som bruker den Android-baserte Razer Phone til å drive en 13, 3-tommers bærbar PC. I motsetning til lignende dock-konsepter, gjør Project Linda telefonen til en interaktiv berøringsplate.

Mens konseptet med en bærbar dockebrygging for smarttelefoner har eksistert en stund, ble nylig nypustet ideen ut med lanseringen av Samsung DeX-systemet. Nå, med Razer mer fullstendig integrering av den faktiske berøringsskjermen på telefonen som en pekeplate for den bærbare datamaskinen og en annen skjerm, kan det være et tegn på at disse smarttelefon / bærbare hybrider er på vei til å vise reelle løfter for bedriftsbrukere.

Razer-telefonens Qualcomm Snapdragon 835 mobilplattform og 8 GB RAM vil gi opplevelsen, sier en pressemelding, så det er ikke en løsning for strømbrukere. Imidlertid kan det være en god passform for den profesjonelle på farten som tidvis trenger en bærbar formfaktor.

"Project Linda kombinerer det beste fra begge verdener, og bringer en større skjerm og et fysisk tastatur til Android-miljøet, forbedrer opplevelsen for spill og produktivitet, " sa Razer-grunnlegger og administrerende direktør Min-Liang Tan i utgivelsen.

Tastaturet er i full størrelse, men er optimalisert for Android OS, med dedikerte taster for å velge spesifikke apper, så vel som de for søk og navigasjon, bemerket utgivelsen. Som det er vanlig med de fleste Razer-produkter, har tastene Chroma-bakgrunnsbelysning med tilpassbare farger.

Når telefonen er tilkoblet, er hele prosjektet Linda-oppsettet 15 millimeter tykt og veier litt under tre kilo, konstaterte utgivelsen. Dokken har også et eget 53, 6 Wh internt batteri som, når det er fulladet, kan lade den forankrede telefonen tre separate ganger.

Project Linda har også 200 GB lagringsplass der en bruker kan sette sikkerhetskopier eller ekstra medier. Den har en 3, 5-millimeter lyduttak, en USB-A-port, en USB-C ladeport, et 720p webkamera og en dual-array-mikrofon, ifølge utgivelsen.

Til tross for nyheten, er det to blanke problemer med Project Linda. Den første er dokken den nøyaktige størrelsen og formen til Razer Phone. Hele systemet vil bli gjort helt ubrukelig hvis Razer endrer telefonens formfaktor med neste utgivelse - et ekstremt vanlig trekk fra smarttelefonprodusenter.

For det andre løser ikke systemet noen store problemer for brukere. Det krever fremdeles transport av, i det vesentlige, to separate enheter, og gir ikke nødvendigvis rettferdig kraft eller ytelse til en andre frittstående bærbar PC. Det er bare et konsept for nå, men for at Project Linda skal få tak i med profesjonelle eller reklamer, må prisen være ekstremt lav for å få den til å vinne over en annen bærbar PC.

Sjekk ut den fullstendige anmeldelsen av Razer Project Linda på vår søsterside CNET.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com