Redmi Note 7s prislapp på $ 150 viser at en god smarttelefon ikke trenger å bryte banken

CES 2019: Samsung skifter til tech for pros, integrerer seg med Amazon Alexa og Google Assistant På CES 2019 avslørte Samsung nye bærbare datamaskiner, TV-er og smarte apparater som profesjonelle og forbrukere kan bruke med tredjepartsplattformer.

Den kinesiske smarttelefonleverandøren Redmi, som nå opererer som et "uavhengig merke" fra bedriftens foreldre Xiaomi, kunngjorde torsdag Redmi Note 7-smarttelefonen - en funksjonsfull telefon med en prislapp på $ 150.

Redmi Note 7 har en 6, 3-tommers 2340x1080 (19.5: 9) skjerm med en piksletetthet på 409 PPI, med et lite hakk i toppsenteret - mindre enn hakket som er funnet i Essential PH-1 - for å imøtekomme 13 MP-kamera. Det inkluderer 2, 5D-glass på forsiden og baksiden av telefonen, med Corning Gorilla Glass 5. på forsiden. Bakkameraet kan ta opptil 48 MP-bilder ved hjelp av en Samsung-laget sensor.

Telefonen drives av en 2, 2 GHz Qualcomm Snapdragon 660, inneholder et 4000 mAh batteri, og tilbyr en bakre fingeravtrykssensor, Bluetooth 5.0, IR blaster, en 3, 5 mm hodetelefonkontakt, et microSD-spor og USB-C-port med støtte for Qualcomm QuickCharge 4.0. Bakkameraet er en 48 MP Samsung-sensor, sammen med et 13 MP-frontkamera.

Redmi tilbyr telefonen i tre farger, og med tre forskjellige SKU-er: 3 GB RAM + 32 GB lagring, 4 GB + 64 GB lagring, og 6 GB + 64 GB lagring, med den første som starter på CNY 999 ($ ​​147 USD). Telefonen har 18 måneders garanti, som Redmi hevder er "den første smarttelefonen på det kinesiske fastlandet" som har en garanti på den lengden, "som viser Xiaomis tillit til produktkvaliteten."

Helt klart, dette er en funksjonell komplett mellomtone-smarttelefon. Den siste Samsung-smarttelefonen med en IR-blaster var 2015 Galaxy S6. Samsung har fortsatt å tilby hodetelefonkontakter på Galaxy smarttelefoner, selv om Apple, Google og (kort) Sony sluttet å gjøre det. På samme måte har støtte for MicroSD-kort aldri vært en funksjon på iPhone, og bare Nexus One tilbyr utvidbar lagring.

Til tross for år med priskonkurranse fra kinesiske smarttelefoner, føler produsenter av telefoner som selges i USA ikke noe tydelig press om å konkurrere. Matthew Miller påpekte avviket i et redaksjon på TechRepublics søsterside ZDNet i 2016. Siden den gang har prisveksten på smarttelefonen blitt påviselig verre. ZDNets Larry Dignan påpekte i oktober 2018 at "Apple tester hvor mye det kan heve prisene" på nylig lanserte produkter, som iPhone XS Max, iPhone XR, iPad Pro, MacBook Air og Mac mini, "og utsiktene har analytikere på Wall Street spytende. " På grunn av Apples vertikale integrasjon - designe både SoC og OS som brukes i iPhones - er de sannsynligvis mer immun mot konkurranse enn Android-smarttelefonprodusenten Samsung, som bruker Qualcomm SoCer i nordamerikanske og japanske modeller av Galaxy-smarttelefoner.

Til tross for det ga Apple reduserte salgsprognoser for 1. kvartal 2019, da gambit ser ut til å ikke ha betalt seg.

I rettferdighet har MIUI-grensesnittet som brukes i de fleste Xiaomi- og Redmi-telefoner fått kontrovers for å vise annonser på bisarre steder, inkludert innstillingsappen. Selv om det er lett å ringe ut disse smarttelefonene for å oversvømme brukeren med reklame, er disse fremgangsmåtene ikke meningsfullt bedre enn appprodusenter eller mobilnett som selger brukerdata.

Bedrifter som selger smarttelefoner i USA har også sannsynligvis minimal frykt for priskonkurranse på grunn av mobilnett i USA som utnytter forskjellige band enn telefoner som selges i Europa eller Kina. Dessverre bruker Redmi Note 7 LTE-band 1, 3, 5, 7, 8, 34, 38, 39, 40 og 41. Av disse bandene støtter ATT, T-Mobile og Verizon bare Band 5, med Sprint som støtter 5 og 41, selv om andre nettverkskompatibiliteter gjør utsiktene til å bruke globale telefoner på Sprint eller Verizon en størrelsesorden vanskeligere. På samme måte krever mangelen på offisiell støtte for Play Store i Kina å endre telefoner for å støtte apper og tjenester på riktig måte som distribueres gjennom og har avhengighet av Play Store.

Selv for selskaper som ønsker å kjøpe opp store mengder telefoner som skal distribueres til ansatte med en tilpasset ROM for å få bukt med programvareproblemer, er ikke mengden arbeid som kreves det verdt. Med kinesiske smarttelefonleverandører som kan produsere funksjoner som er komplette, minimalt kompromitterte telefoner for budsjettpriser, er vareseddelen for amerikansk-bundne flaggskip ganske mye lavere enn prislappen som ble brukt på dem. Når oppgraderingssyklusene blir lengre, gjenstår det å se om kjøpere av bedrifter kan bruke press for å få gunstigere avtaler for bare å avslutte et salg.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Redmi Note 7 har en 6, 3 "2340x1080 skjerm, og drives av en 2, 2 GHz Qualcomm Snapdragon 660, for $ 150.
  • Til tross for lave priser fra kinesiske smarttelefonleverandører, gjør nettverkskompatibiliteter det utfordrende å bruke disse telefonene i USA.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com