Tenk på distribusjon av bedriftens innhold for nettbrett

Da jeg startet som teknisk forfatter tilbake på dagen, tekniske manualer og andre bedriftsdokumenter ble bedømt etter deres størrelse og vekt - bokstavelig talt, plassen de forbrukte på bokhylla bak en leders skrivebord. I løpet av senere år ble elektroniske formater som Adobe Acrobat PDF og Microsoft Word .doc-filer formatene du valgte. Leserne kan bare skrive dem ut om nødvendig. Nå vil tilstrømningen av nettbrett føre til en ny endring i hvordan selskaper publiserer og distribuerer innholdet.

Hvis nettbrett blir mer en del av din virksomhet, er det sannsynligvis på tide at organisasjonen din tenker på nytt hvordan den publiserer og distribuerer innhold internt, enten det er dokumentasjon, retningslinjer og prosedyrer eller annet kommunikasjonsmateriell.

Tenk på publiseringsmodellen din

Din publiseringsdokument kan publisere formaliteter, men når du begynner å publisere innhold på nettbrett, står du overfor et nytt sett med forventninger som er ansporet av enhetens popularitet, spesielt når det gjelder tilgang og sikkerhet. Utenom bare bærbarheten kan dokumentutgivelse til nettbrett dra nytte av ende-til-ende-sikkerhet og andre funksjoner, avhengig av systemer en organisasjon implementerer. Her er tre modeller for publisering på nettbrett:

  • Passiv: Ikke mye av endringen fra pre-tablet-tider, kjennetegnet til en passiv publiseringsmodell er å laste opp utskriftsdokumenter til en webserver og lenke til dem. En nettbrettbruker trenger bare å trykke på lenken, laste ned dokumentet til nettbrettet sitt og åpne det med sin favoritt PDF-leser eller Office-pakke. Det er liten eller ingen sikkerhet for nettbrettets tilkobling til serveren der dokumentet ligger, så det er sannsynligvis på tide å oppgradere til en CMS- eller rettighetsadministrasjonsserver hvis du dobler ned på publisering til nettbrett.
  • Aktiv: En aktiv publiseringsmodell utnytter også en CMS for å administrere oppdatering og publisering av innhold. Rettighetsadministrasjonsservere kan også spille en rolle i en aktiv publiseringsmodell for å sikre at når nettbrettbrukere får tilgang til et dokument på nettet, leser de den nyeste versjonen.
  • Sikker: En sikker publiseringsmodell er avhengig av rettighetsadministrasjonsservere (som Adobe LiveCycle Server), et CMS og et sikkert nettverk for å publisere proprietære dokumenter som ofte ikke bør leses utenfor en organisasjon.

Endre gjennomgangsprosessene dine

Selv i en datadrevet verden er det fremdeles noen mennesker som skriver ut dokumenter slik at de kan gå gjennom dem. Nettbrettbasert gjennomgang av PDF-er kan tilby den samme bærbarheten til papir, men med sikkerhet for elektronisk redigering ved hjelp av PDF-merknadsapper som GoReader og iAnnotate PDF.

Hvis organisasjonen din har en aktiv eller sikker publiseringsmodell, kan en riktig administrasjonsserver bidra til å sikre og gi en arbeidsflyt for dokumentgjennomgangsprosessene dine, som kan være et verdifullt lag med sikkerhet og styring, spesielt i bransjer som må følge et samsvarsprogram .

Gjør endringer i gjeldende dokumentpubliseringsprosesser

Plassering av nettbrett i din organisasjon kan potensielt bety å endre dine nåværende publiseringsprosesser for å sikre at dokumentene dine er nettbrettvennlige. Noen potensielle endringer du kanskje vil utforske er:

  • Gjør nettbrettvennlige formater til en obligatorisk utskrift for trykkeutgivelsesverktøyene. Populære skrivebordspubliseringsverktøy, som Adobe InDesign og Adobe Digital Publishing Suite, inkluderer utskriftsinnstillinger for iPad - og andre populære verktøy kommer til nettbrettets publiseringsfest.
  • Hvis Adobe Acrobat blir et valgt valg, er det på tide å bli Adobe Acrobat PDF strømbrukere slik at ethvert dokument du publiserer drar nytte av Acrobats utskrifts-, navigasjons- og sikkerhetsfunksjoner. Å legge til flere funksjoner i PDF-utdataene dine kan potensielt gi tid til produksjonsplanen.
  • Juster arbeidsflyten for publikasjoner for å imøtekomme nettbrettvennlige formater, inkludert statiske bilder, PDF-filer (som er vanskelig å lage interaktive), og originale tekstmotorer som iOS Core Text, HTML og ePub (det er mange alternativer for interaktive dokumenter) . Nye formater kan bety mer tid til produksjonsplanen din og potensielle endringer i eksisterende distribusjonskanaler.

Til slutt kan du teste de nye formatene dine på forhånd med en begrenset gruppe av stemmetestere med forskjellige nivåer av nettbrettopplevelse, slik at du kan slå ut eventuelle problemer før en bredere distribusjon av innholdet ditt.

Få tid til å markedsføre de nye publiseringsformatene

Mens publikumsstaben og designerne dine kan gjøre underverker med å sette bedriftens innhold i nye formater som e-bøker, HTML og iOS Core Text, må du ikke glemme å markedsføre tilgjengeligheten til de nye formatene til leserne dine gjennom de vanlige kommunikasjonskanalene.

Bedriftsutgivelse i en nettbrettverden

Når nettbrett flytter opp listen over publiseringsprioriteringer, kan du investere i forhåndsanalysen for å sikre at publisering og distribusjon av innhold til tilstrømningen av nettbrett i bedriftsbedriftene går sømløst ut med riktig blanding av publiseringsverktøy, ny / modifisert infrastruktur og innhold formater.

© Copyright 2021 | mobilegn.com