Gjennomgang: Locale Android-app tauser telefonen til riktig tid

Når du er i et viktig møte, kan telefonen ringer, tekstmelding eller et varsel som går av, føre til alvorlig forlegenhet eller verre ting, som inntektstap. Hvis du har en Android-telefon, kan Locale-applikasjonen fungere som en one-stop-løsning for potensielle problemer der plassering er nøkkelen til hva som kan og ikke kan skje på telefonen.

Hvordan lokalitet fungerer

Locale tilbyr et enkelt premiss: Du oppretter situasjoner basert på spesifikke forhold, og deretter vil telefonen reagere (eller ikke, som tilfellet er) basert på konfigurasjonene dine.

Lokale kan gjøre en rekke ting, inkludert:

  • Slå av ringesignalet.
  • Slå av strøm sultne apper.
  • La bestemte innringere ringe gjennom selv om ringetonen er av.
  • Angi stedsbaserte påminnelser.

Det finnes også plugins som lar Locale utvide for å møte enda flere av dine behov.

(Skjermbilde bildekreditt: to førtifem)

Hvem er målmarkedet for Locale ?

Locale er et nyttig verktøy for brukere av forretningsstrømmer, så vel som for hver dagbrukere. Vurder for eksempel muligheten for å glemme å slå av ringetonen din i et teater eller en film, eller at barnet ditt får telefonen sin fjernet fordi den gikk av på skolen (dette skjedde med ungen min).

Utrolige funksjoner

I tillegg til funksjonene jeg allerede har beskrevet, tilbyr Locale disse enestående funksjonene:

  • GPS, Wi-Fi, Bluetooth og akselerometer er klar.
  • Kan starte Android-skript.
  • Enkel oppsett.
  • Lag så mange situasjoner du trenger.

Hvilke problemer løser det?

Locale løser problemet med at Android-telefonen din skal oppføre seg på bestemte måter basert på visse kriterier. Brukeren angir kriteriene og angir deretter oppførselen, og lokalitet sørger for at dette skjer.

Hva er galt?

Lokals største problem er GPS-tilkoblingen. Alle som er avhengige av et GPS-bevisst program vet at satellitter ikke kan få en løsning på telefonen hele tiden på alle steder. På grunn av denne virkeligheten kan Locale ha problemer som reagerer på steder hvis telefonposisjonen din ikke kan oppdages på grunn av forstyrrelser fra bygninger, vær, etc.

Det andre problemet med språk er hvor mye det koster. Til $ 10.99 er Locale langt fra den billigste appen i Android Market. De fleste brukere er i orden med å betale under 5, 00 dollar for slike applikasjoner, men denne prisklassen setter Locale utenfor rekkevidde for den gjennomsnittlige smarttelefonbrukeren.

Ergo for virksomheten

Hvis du er en Android-strømbruker og vil at telefonen din skal reagere på forskjellige situasjoner (for å forhindre deg fra den stadig tilstedeværende trusselen om forlegenhet), bør du prøve denne applikasjonen. Lokalitet skal fungere som en sjarm hvis Android-telefonen din aldri har problemer med GPS-en. Imidlertid, hvis du har problemer med telefonens GPS eller appen ikke fungerer så bra som du ønsker, vil du sannsynligvis føle deg frustrert over at du betalte så mye for den.

For det meste gjør Locale det den hevder, og som vil redde huden din oftere enn ikke.

Bruker vurdering

Hvis du har prøvd språk, kan du svare på spørsmålene om avstemningen.

Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2020 | mobilegn.com