Anmeldelse: Palm Pre Plus 3G Mobile Hotspot

Som en IT-konsulent som er ute i felten, vil smarttelefonen noen ganger gjøre når jeg trenger å google noe, laste ned dokumentasjon eller koble til en annen tekniker, men det er mange ganger når det lille skjermbildet og vanskelig tastatur bare ikke Kutt det; det vil si at det er tider hvor jeg virkelig trenger den bærbare datamaskinen og en nettverkstilkobling.

Noen ganger kan jeg koble meg til et klients nettverk eller ta et trådløst signal fra klienten eller et nærliggende nettverk), men det er noen ganger jeg ikke kan gjøre noen av disse alternativene. På det tidspunktet kan jeg være avhengig av det klumpete smarttelefontastaturet eller bruke smarttelefonen som et Wi-Fi-hotspot.

Tro det eller ei, noen mobilleverandører begrenser ikke tethering; For mobilleverandører som begrenser tetting, hvis du er villig til å fengsel bryte telefonen din, kan du komme deg rundt den begrensningen. Men hvis du ikke er villig til å risikere at du murer telefonen din, vil du ha et legitimt middel til å bruke smarttelefonen som et hotspot. Palm Pre Plus 3G Mobile Hotspot fra Verizon Wireless lar deg gjøre nettopp det, og det vil fungere som et hotspot for opptil fem enheter. La oss se om Palm Pre Plus-hotspot er det riktige verktøyet for deg.

Krav

 • Palm Pre Plus fra Verizon Wireless
 • En dataplan for Palm Pre Plus
 • En bærbar datamaskin som kan kobles til telefonen
 • Det kan også være lurt å ha en USB-kabel for å koble telefonen til den bærbare datamaskinen (dette vil skåne batteriet).

Hvem er målgruppen?

Palm Pre Plus 3G Mobile Hotspot er for alle som er på farten nok til å kreve et alltid tilgjengelig trådløst tilgangspunkt. Selv om jeg kan se IT-konsulenter, IT-støtteprofessorer, administrerende direktører og administrerende direktører som bruker denne tjenesten, er den også nyttig for alle som trenger denne typen tjenester, men ikke nødvendigvis har den tekniske chutzpahen til å takle noe veldig vanskelig. Hvorfor sier jeg det? Fordi det trådløse hotspotet til Verizon Palm Pre Plus er enkelt nok til at hvem som helst kan dra nytte av det.

Hvilket problem løser det?

Med Mobile Hotspot-funksjonen har du alltid et trådløst tilgangspunkt ved fingertuppene. Dette er for alle som trenger å være klar for nødsituasjoner eller føler at smarttelefonen ikke alltid er det beste alternativet for mobil databehandling. Dette hindrer også brukeren i å måtte søke etter nærmeste kaffebar eller detaljhandel med Wi-Fi-tilkobling.

Utrolige funksjoner

 • Enkel å sette opp
 • Enkelt å koble til
 • Åpne og WPA2-krypterte nettverk støttes.
 • Nettverksnavn og passord er konfigurerbare.
 • Inkludert i dataplanprisen.

Hva er galt?

Som med omtrent hvilken som helst mobiloperatør, er djevelen i detaljene. Med standard dataplan får du 5 spillejobber med månedlig godtgjørelse som skal dedikeres til tetting. Utover det betaler du $ 0, 05 per MB. Problemet er faktisk å overvåke bruken. Uten å vite hva du skal overvåke og hvordan du overvåker, kan mobilregningen din plutselig skyrocket.

Den andre store saken er batterilevetid. Palm Pre Plus har en ganske anstendig batterilevetid ved normal bruk; Når enheten brukes som et hotspot, kan du imidlertid lene deg tilbake og se på batteriet renne av. Så ikke tro at du kommer til å tilbringe helgen ute i skogen med en hotspot som vil vare uten en kilde til lading.

Du vil også merke at hastighetene til hotspot er veldig avhengig av hastighetene på telefonens datapipe. Hvis telefonen ikke har raske opp- eller nedhastigheter, vil hotspotet ditt ha samme problem.

Opprett en forbindelse ved hjelp av Mobile Hotspot

Følg disse enkle ni trinnene for å opprette en forbindelse ved hjelp av funksjonen Mobile Hotspot:

 1. Slå på Palm Pre Plus.
 2. Klikk på UP-pilen på skrivebordet for å avsløre applikasjonene.
 3. Bla til du finner Mobile Hotspot-ikonet.
 4. Klikk på Mobile Hotspot-ikonet.
 5. Klikk på "Sikkerhet" -knappen.
 6. Velg sikkerhetstype og gi hotspotet et passord (om nødvendig).
 7. Skyv strømbryteren for Hotspot til "på" -posisjonen.
 8. Gå til den bærbare datamaskinen og velg Mobile Hotspot fra listen over trådløse nettverk (navnet på Hotspot er det som er oppført på telefonens Mobile Hotspot-app) og la det koble seg til.
 9. Angi passordet for hotspotet du opprettet (om nødvendig).

Når du har koblet til vellykket, vil du høre et klokkeslett på telefonen.

Konkurransedyktige produkter

 • Sprint HTC EVO 4G
 • Iphone 4

Ergo for virksomheten

Det er tidspunkter hvor forretningsbrukere må ha nettverkstilgang der nettverkstilgang normalt ikke ville være tilgjengelig - det er da Verizons Palm Pre Plus er et must for krevende brukere. Mobile hotspots er ikke en perfekt erstatning for et standard tilgangspunkt, men de er enestående verktøy for å gå til hvis alt annet mislykkes. For IT-proffer som ofte er i feltet, blir denne typen enheter raskt en nødvendighet.

Bruker vurdering

Hvis du har distribuert en Palm Pre Plus for bruk som et hotspot, hvordan vil du vurdere opplevelsen din?

Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2020 | mobilegn.com