SaaS prosjektstyringsapplikasjoner for iPhone

Mobilitet er en av de mange fordelene med fremveksten av SaaS-basert programvare (SaaS) -baserte prosjektledelsesapplikasjoner. En rekke SaaS-baserte prosjektledelsesapper tilbyr gratis iPhone-apper som kan hjelpe teamet ditt å holde seg i rute, uavhengig av om de er lokalisert sammen eller fungerer praktisk talt.

Selv om det er enkelt å argumentere for at du ikke kan administrere et prosjekt fra en iPhone, lar hver av disse appene brukere spore, legge til og administrere prosjektoppgaver på kontoret eller på veien.

Wrike

Som en prosjektledelsesapplikasjon favner Wrike virkelig mobilitet for prosjektledelse. Med Wrike iPhone-appen kan du til og med starte et prosjekt direkte fra appen. Figur A viser aktivitetsstrømmen til Wrike iPhone-appen. Figur A

Feil appaktivitetsstrøm.

Appinnstillingene i Wrike-appen styrer følgende:

  • Varsler
  • Standardoppgave
  • Sorter gjøremål
  • Startskjerm

Wrike-appen er gjennomtenkt, og den gir en flott brukeropplevelse som til og med kan bidra til å konvertere de mer prosjektledelsesapp-resistente teammedlemmene til å bli brukere.

Clarizen

Clarizen iPhone-appen henger litt etter applikasjonens webopplevelse. Dessverre var ytelsen noen ganger treg når du kom til funksjoner fra appens startskjermbilde ( figur B ). Figur B

Clarizen startskjerm.

Å legge til oppgaver ble forvirrende mellom Mine og jeg Administrer visninger. Forhåpentligvis vil fremtidige versjoner av appen ha en mer flytende oppføring av oppgaver fra iPhone. Riktignok hoppet jeg inn i appen uten å lese dokumentasjonen, men det er ikke uvanlig for mange brukere.

Hvor jeg liker Clarizen for mobil prosjektledelse, er hvordan den inkluderer timesheets-tilgang. Avhengig av timelister med så mange bransjer, er tiden inne for at flere mobile prosjektstyringsapper knytter seg til dem.

Smart

Den gratis Smartsheet for iPhone-appen posisjonerer seg som en ledsager-app for tilgang til et Smartsheet-prosjekt. Denne appen forblir tro mot SaaS-versjonen, med full tilgang til Smartsheet-prosjektplanen som styrer prosjektet ditt.

Jeg liker hvordan listen og flisevisningsalternativene øverst i appen lar meg endre visningene mine over et prosjekt med bare ett trykk. Handling-knappen lar deg legge til rader, kolonner, vedlegg og diskusjoner. Du kan også sende og dele Smartsheet-prosjekter direkte fra appen.

Personlig synes jeg det var litt vanskelig å legge inn informasjon i Smartsheet iPhone-appen. Du må trykke på raden du vil redigere, og så vises en ny skjerm. Derfra må du trykke på Rediger igjen for å redigere raddataene. Jeg er ikke tilhenger av regnearkprosjektledelse til å begynne med, og redigering av data i denne appen føles som om det tar et ekstra skritt sammenlignet med noen av de andre appene i dette innlegget.

Imidlertid tror jeg Smartsheet får det når det gjelder appens prosjektledelses synspunkter og ytelse. Figur C viser et Smartsheet-prosjekt som er åpent i iPhone-appen. Figur C

Smartsheet-prosjekt i iPhone-appen.

Podio

Selv om det er lett å tenke på Citrix bare for GoToMeeting, skaffet de seg Podio, en SaaS-basert prosjektledelsesplattform. Det er også en gratis Podio iOS-app.

Appens pålogging krever noe oppsett i SaaS-applikasjonen for å få den til å fungere, i motsetning til de andre appene i denne runden som lar deg logge inn uten noe backend-oppsett. Dette er også den eneste appen i roundupen som inkluderer Facebook som et påloggingsalternativ, som jeg ikke er tilhenger av for mobile forretningsapper.

Figur D viser et eksempel på Podio-aktivitetsstrømmen som hilser deg når du logger deg på appen. Figur D

Podio aktivitetsstrøm.

Utover aktivitetsstrømmen har du muligheten til å administrere oppgavene dine og oppgavene du delegerer til andre brukere. Podio har også en egen kontaktliste for prosjekter.

Innlogging av Podio-appen kan forvirre noen brukere. Det forringer også en ellers veldig brukbar iPhone-app.

Teambox

Teambox er en SaaS-basert prosjektledelse som setter mobilappfeltet høyt. Faktisk kastet jeg Teambox iPhone-appen som min favoritt til mørk hest for SaaS prosjektledelses klientapper på iPhone. Den gratis Teambox iPhone-appen er enkel å bruke, og selv nybegynnere skal finne seg i å komme raskt opp. Appen inkluderer:

  • Nylig aktivitet (en aktivitetsstrøm)
  • Oppgavene mine
  • prosjekter
Figur E viser nyere aktivitet i Teambox. Figur E

Teambox siste aktivitet.

LiquidPlanner

En ny versjon av LiquidPlanner iOS-appen gjennomgikk godkjenningsprosessen til App Store på det tidspunktet jeg skrev dette innlegget for å komme i likhet med noen av de nye funksjonene de har lansert i SaaS-applikasjonen, så det er ikke inkludert i dette innlegget.

Prosjektledelse fra din iPhone

Mens funksjonene og brukeropplevelsen til appene i denne samlingen forbedrer seg kontinuerlig, fortsetter argumenter for om du kan administrere et prosjekt fullstendig fra en iPhone eller annen smarttelefon eller ikke. Imidlertid kan hver av disse appene hjelpe en mobil arbeidsstokk eller til og med tradisjonelt baserte kontorprosjektteam å holde seg bedre koblet til prosjektinformasjon og oppdateringer.

Hvilke SaaS prosjektstyringsapper anbefaler du? Del din mening i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com