Samsung, CDCR-partnerskap bringer sikker mobilkommunikasjon til de første respondentene

Hvorfor Samsung Galaxy Note 9 er bygget for forretnings- og mobilarbeidere Eric McCarty, VP med Mobile B2B hos Samsung, snakket med TechRepublic på Samsung Unpacked 2018 om Galaxy Note 9s forretnings- og produktivitetsfunksjoner, som et større batteri, Bluetooth S Pen, og USB-C til HDMI-adapter for DeX.

Samsung Electronics America kunngjorde en ny teknologi og partnerskap for første respondere i dag på International Association of Chiefs of Police (IACP) konferansen i Orlando, FL.

Samsung samarbeider med California Department of Corrections and Rehabilitation (CDCR) Enterprise Information Services Division for å distribuere en ny mobilløsning som supplerer eksisterende kommunikasjonssystemer for offentlig sikkerhet. Det er et tilpasset produkt som Samsung utviklet for CDCR.

CDCR har gått gjennom testfasene og distribuerer nå Samsung-løsningen til alt dets lovhåndteringspersonell i hele staten. Teknologien inkluderer en Agent Alert Messaging-app, slik at CDCR-offiserer kan kommunisere med Command Central, og en SOS-applikasjon som de kan bruke i krisesituasjoner, sa Reg Jones, USAs sjef for offentlig sikkerhet for Samsung Electronics America.

Agent Alert er en sikker meldingsapp som bruker Samsung Knox Configure for Samsung Galaxy-smarttelefoner. Appen kan brukes på Galaxy-smarttelefonen eller på en nettkonsoll. Dette er et stykke unna datastyrt forsendelse (CAD) i et forsøk på å gjøre kommunikasjonen mer konsistent.

"Knox Configure lar oss ta alle Samsung-enhetene som er distribuert av CDCR, og vi kan dynamisk skyve agentvarslingsappen ned til disse enhetene. Hver gang det er en oppdatering til applikasjonen, for eksempel en oppgradering i programvaren eller en ny funksjon som er lagt til, vi kan også skyve den oppdateringen dynamisk ned til enhetene, og den tillater oss også den administrasjons- og sikkerhetsfunksjonen som du har blitt orientert om tidligere med vår Knox-plattform. Så virkelig å legge til Knox gjorde dette en mye mer overbevisende brukssak for CDCR når de vurderer å utvikle denne tilpassede appen og hvordan de ville håndtere den og hvordan de ville distribuere den over enhetene fra deres personell, "sa han. Jones sa: "Nå har de første respondentene mulighetene til å bruke smarttelefonene sine for både å ha en vedvarende forbindelse til bredbånd der de får prioritering, så vel som forhåndsvisning og kvalitet på tjenesten. Og de tre gjør det mulig for de første svarerne å ha tilgang til skyen, til rik data, dynamisk informasjon som informerer deres daglige arbeidsflyt, fra øyeblikket de logger seg på og starter dagen til de situasjonene der de avbøter en nødsituasjon og svarer på behov, hjelp fra samfunnsmedlemmer. "

Appen ble utviklet da CDCR jobbet med Samsung for å distribuere enheter, og de diskuterte hvordan en sikker meldingsplattform var nødvendig. "Det var virkelig fødselen til Agent Alert-søknaden, " sa Jones.

Agent Alert-nettkonsollappen.

Bilde: Samsung

Appens utforming er enkel å bruke, med et rent, intuitivt design. Den ble designet for første svarere som er vant til å bruke mobile enheter og forventer å kunne ha de samme verktøyene i jobben som de gjør i sitt personlige liv, forklarte Jones.

"Det vi har designet, sammen med CDCR, er dette vakre berøringsoppsettet som gir sanntid sikker meldinger til individuelle medlemmer av deres personell, samt muliggjør en toveis samtale fra dette personellet tilbake til sentralkommando. Og det er alt basert på dette varslingsmekanisme, "sa Jones.

Hjem-skjermen viser nivået på et varsel.

Bilde: Samsung

Varslene rangeres etter farge og antall for å indikere hvor kritiske de er, slik at offiserer raskt kan vurdere en situasjon. "Rødt er nivå 3. Nivå 3 er det mest alvorlige, mest kritiske. Nivå 2 er gult eller gult. Det er mellomtoner. Og så er nivå 1 grønn, noe som betyr at det ofte er en generell kunngjøring, " sa Jones.

"Når du raskt ser på telefonen din, kan du se hvilken type varslingskort som har kommet inn. Når du klikker på varslingskortet og ser ut på den midtre skjermen, vil du motta litt rask, øyeblikkelig informasjon om varselet som inneholder en kort beskrivelse av situasjonen, situasjonen er plassert, samt litt rask rutingsinformasjon - hvor lang tid tar det før du kommer dit, hvor langt borte er det. Fordi det selvfølgelig utnytter smarttelefonen, nå kan klikke på et av disse varslingskortene og finne både flere detaljer og klikke på et kart for dynamisk ruting, "sa han.

Det lar offiserer vite hvor kollegaene deres er, og hvor langt borte de er i en nødsituasjon. Det lar dem også kommunisere raskt uten forsinkelse.

Personell har bevissthet og kommunikasjon i sanntid via et sikkert chatterom.

Bilde: Samsung

Det finnes et PC-grensesnitt for Command Central med en stasjonær app som inneholder et dynamisk kart og sanntidsplasser for personell, slik at de som er i nærheten av en situasjon, enkelt kan grupperes i et chatterom for å kommunisere om en krise.

Jones sa at neste trinn er at han håper å kunne tilpasse appen for andre korreksjonsinstitusjoner over hele landet.

"Offentlig sikkerhet er et veldig spesielt sted for Samsung, fordi det er et rike der det er behov for ny teknologi. Og at ny teknologi må være enkel og enkel å bruke. Og det er fordi i dag i livet til en Først responderer de at de balanserer en rekke prioriteringer og en rekke verktøy. Og om de er engasjert i samfunnet sitt eller kjører et kjøretøy eller til og med et alternativt kjøretøy, for eksempel en sykkel eller Segway, eller om de er av vakt, å tilby verktøyet som er satt til dem, for å ha tilgang til informasjon i sanntid er virkelig et kritisk element som Samsung tar på seg og sikre at det gjøres på en måte som er enkel, tilgjengelig, at den er effektiv og at den er sikker, "sa han .

Andre gjenstander Samsung viste på IACP-konferansen inkluderer:

Mobil først med Samsung DeX. Samsung DeX, forkortelse for "desktop experience", gir en PC-lignende opplevelse fra en Galaxy-enhet. Partnere inkludert Havis, D&R Electronics, iKey, Xenarc, Gamber-Johnson, RAM Mounts og Lectronix vil demonstrere hvordan de utnytter DeX i sine offentlige sikkerhetsløsninger.

Håndfri geolokalisering og kommunikasjon. Klokker som Samsung Galaxy Watch og Samsung Gear vil vises på skjermen. Disse enhetene spiller en nøkkelrolle i offentlig sikkerhet, og tillater håndfri kommunikasjon i felt, i tillegg til GPS-geolokeringstjenester, meldinger, talekommunikasjon og SOS-varsler - alt uten at smarttelefonen trenger i nærheten.

Datastøttet sending. Hexagon Safety & Infrastructure, Motorola Solutions, Central Square Technologies (TriTech), RapidDeploy og Tyler Technologies vil demonstrere CAD-løsninger på Samsung Galaxy smarttelefoner.

Registeradministrasjon. SceneDoc vil vise frem sine applikasjoner som utnytter Samsung mobilteknologi for data- og bevisinnsamling og strømlinjeformet elektronisk sitasjonsprosess. Mobile Innovations og NicheRMS vil også demonstrere sine mobile løsninger på plassen.

Avansert kommando og kontroll. Blueforce Development vil vise hvordan det utnytter IoT og nettskytekonnektivitet for å levere avanserte kommando- og kontrollfunksjoner.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Verizon ser 5G som spillskifter for offentlig sikkerhet og transport (TechRepublic)
  • AT&T avslører 5G Innovation Zone med Samsung (ZDNet)
  • Er du lei av din iPhone X? Samsung vil gi $ 600 for det, hvis du kjøper Galaxy Note 9, S9 (ZDNet)
  • Samsung Galaxy Note 9: Et jukseark (TechRepublic)
  • Samsung DeX 101: Gjør en Galaxy-telefon til din primære datamaskin (TechRepublic)

© Copyright 2020 | mobilegn.com