Samsung Galaxy Tab 7.7 føles som en iPad, men mindre

Det har gått nesten ett år siden Samsung sjokkerte alle da de erklærte at Galaxy Tab 10.1 var “utilstrekkelig” sammenlignet med iPad 2. Siden har Apple og Samsung vært i en global juridisk kamp.

Jeg tilbrakte en uke med 4G LTE Samsung Galaxy 7.7-nettbrettet, og det er klart hvorfor Apple har målrettet Samsung med en slik voldsomhet. Likhetene mellom Galaxy 7.7 og iPad starter med boksen enheten kommer i, og de slutter ikke der.

spesifikasjoner:

  • Verizon 4G LTE
  • 7, 7 "super AMOLED skjerm
  • To-kjerne 1, 4 GHz prosessor
  • 1 GB RAM
  • 3, 2MP bakkamera / 2MP foran kamera
  • 16 GB intern lagring / MicroSD støtter opptil 32 GB
  • Android 3.2 Honeycomb OS
  • Fulle spesifikasjoner hos Verizon Wireless

Hva jeg liker

Byggekvaliteten til Galaxy Tab 7.7 er sannsynligvis den mest iPad-lignende Android-opplevelsen så langt. Hvis du blir frastjålet billig plast og massevis av andre Android-nettbrett, og du virkelig ønsker at Apple hadde en 7 "iPad, kan dette være den beste løsningen på markedet. Den er tynt og drypp av kvalitetskonstruksjon.

Størrelse betyr noe, og jeg har visst dette siden jeg ga fra meg Coby Kryos for en ASUS Transformer. 7 "er en ideell størrelse for mange roller, inkludert å se en film eller lese en pocketbok. Denne formfaktoren gjør også nettbrettet mye lettere å skli i en mindre pose eller veske.

I likhet med Galaxy Nexus-smarttelefonen har Galaxy 7.7-nettbrettet en AMOLED-skjerm. Selv med auto-dimming satt aggresivt, gjør skjermen Transformeren ser vasket ut og livløs. AMOLED-skjermer kalles ofte "nydelig", og batterilevetiden ser ikke ut til å lide på grunn av denne vakre skjermen.

Dette displayet viser virkelig kvalitetsfotografiene du kan ta med det 3MP bakovervendte kameraet. Fokuset og klarheten til kameraet er overlegen 8MP-kameraet på min Droid 4. Jeg tok det samme bildet med min Droid 4, Galaxy Tab og en iPhone 4. For et 3MP-kamera hadde Galaxy den beste generelle ytelsen. Enhetsprodusenter fokuserer ikke nok (stønner) på kameraer. Samsung har også innarbeidet en skjermdumpfunksjon, som er en verdiøkning hvis du trenger en enhet for å lage Android-dokumentasjon for bedriftsbrukere.

Det virtuelle tastaturet har haptisk tilbakemelding og en unik langpressetilnærming for å produsere skiftede tegn. Når du trykker på en tast, gjør nettbrettet et hørbart klikk og vibrerer en gang. Når du fortsetter å holde tasten nede, er det enda et klikk og vibrasjon, og deretter skrives skifttegnet ut. Det tar litt å bli vant til, men det fungerer bedre enn å treffe en virtuell skiftnøkkel. Når jeg begynte i mitt bedriftsnettverk, er tastaturet ved innlogging standard for Android. Dette er noe forvirrende, og det er for ille at tastaturpresentasjonen ikke er konsekvent.

Hvis du ikke allerede har en universalfjernkontroll, har Galaxy 7.7 innebygd infrarød og samlet Peel universal-fjernprogramvare. Dette er en romanidee som har lovet, men den fungerte ikke perfekt for meg. Det synkroniseres med lokale oppføringer - klikk på et show, så endrer TV-en din til riktig kanal. Dessverre kjente den ikke igjen alle enhetene mine. Den kontrollerte alle funksjonene, bortsett fra å slå av min Motorola DVR.

Det jeg ikke liker

4G LTE-tilkoblingen var ikke så pålitelig eller konsistent på Galaxy 7.7 som på min Droid 4. Den hadde også tregere hastigheter og tidsavbrudd.

Til en utsalgspris på 499 dollar med en toårskontrakt, og 699 dollar uten, er Galaxy 7, 7 dyrt. Dette kan indikere en grunn til at Apple kvier seg for å komme inn i dette mindre nettbrettmarkedet. Samsung ønsker å konkurrere om funksjoner og pris, men denne prisen antyder at produksjonsutgiftene ikke er mye forskjellig fra et 10 "nettbrett. En enhet som denne trenger å være under 300 dollar usubsidisert, og Samsung mangler det målet. Det faktum at dette er bare en 16 GB-enhet som ytterligere understreker at iPad-lignende byggekvalitet kommer til en førsteklasses pris.

Til slutt er skjermen like blank og flekkutsatt som en iPad. Den ser pen ut til du bruker den. Du vil sannsynligvis kjøpe en skjermbeskytter med lite gjenskinn, fingeravtrykk, som vil hjelpe på denne fronten.

Sammendrag

Hvis du krever iPad-lignende byggekvalitet og ytelse, og du vil ha en 7 "-enhet, skal Galaxy 7.7 være på kortlisten din. Android tilbyr mye mer frihet enn Apple-økosystemet, og den totale opplevelsen av Galaxy 7.7 føles veldig omtrent som en iPad - men det vil koste deg. Spørsmålet er, vil forbrukere akseptere disse funksjonene på en ikke-iOS-enhet? Del tankene dine i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com