Samsung Galaxy Tab får bedriftsassistanse fra Polycom

Den største overraskelsen med Apple iPad har vært hvor raskt bedriften har varmet opp til den. En av iPads nyeste konkurrenter, Samsung Galaxy Tab, er et Android-nettbrett som stort sett har blitt fremstilt som et forbruker-nettbrett for å surfe på websider, lese e-bøker og se på film.

Imidlertid fikk Galaxy Tab på tirsdag et skudd i armen for bedriftsadopsjon da Samsung kunngjorde et samarbeid med Polycom for å legge Polycoms tale- og videokommunikasjonsteknologi inn i Galaxy Tab. Den blir implementert som en Polycom-app som gjør at Galaxy Tab kan koble seg til Polycom videokonferansesystemer som er utbredt i mange store selskaper. Appen vil også koble til andre tredjeparts telepresence- og videokonferanseplattformer som bruker industristandardprotokoller.

Sudhakar Ramakrishna, daglig leder for enhetlige kommunikasjonsprodukter hos Polycom, sa: "I motsetning til andre mobile videoprogrammer, tror vi Polycom-applikasjonen vil drive en nettverkseffekt for brukere og bedrifter ved å gjøre det mulig for Samsung Galaxy Tab å få forbindelse med hverandre, så vel som andre standardbaserte telepresence- og videokonferansesystemer og applikasjoner. "

Polycoms offisielle uttalelse ga ytterligere detaljer om hvordan dette vil bli implementert:

Anvendelsen av Polycoms ledelse innen videokommunikasjon og UC-løsninger. Applikasjonen for Samsung-enheter vil levere lav latenstid, høyoppløselige videoopplevelser og nettverkssikkerhet. Den vil kombinere en katalog- og chatfunksjon som lar Samsung brukere av mobile enheter enkelt finne hverandre og koble seg til. Polycoms initiativ H.264 Scalable Video Coding (SVC), også kunngjort i dag, vil være en kritisk del av Polycoms mobile videostrategi.

Dr. Hosoo Lee, konserndirektør i Samsung, sa: "Vi samarbeider med Polycom på grunn av den enestående HD-video- og stemmekvaliteten for å gi en best-i-klassen, standardbasert videokommunikasjonsopplevelse til et bredt spekter av UC-applikasjoner og enheter, inkludert de nye Samsung Galaxy-nettbrettene og Samsung smarttelefoner. "

Lees uttalelse gjør det klart at vi må forvente å se Polycom videokonferanseprogrammer innebygd i andre Samsung-produkter utover bare Galaxy Tab. Mens Lee ikke spesifiserte produkter, er de mest spennende mulighetene Samsung LED-TVer og Samsung Galaxy S-serien med Android-telefoner.

© Copyright 2020 | mobilegn.com