Samsung Galaxy Tab S6: Et jukseark

Bilde: Samsung

Heads up, Samsung-fans: Den koreanske maskinvaregiganten har kunngjort sitt siste nettbrett, Galaxy Tab S6, som ser ut til å være en iPad Pro-konkurrent.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Samsung Galaxy Tab S6 vil garantert begeistre fagfolk som leter etter et nettbrett som ikke er Apple, som er kraftig nok for virksomheten. Med en inkludert Samsung S Pen, 10, 5 "AMOLED-skjerm, valgfritt tastaturdeksel og Samsungs skrivebordslignende DeX-modus, kan dette siste Samsung-nettbrettet være akkurat det du trenger for å fylle gapet mellom smarttelefon og bærbar PC.

Som TechRepublic søsterside CNET påpeker, er nettbrettet for markedet generelt i tilbakegang, og de innovative nye funksjonene som er inkludert i Samsung Galaxy Tab S6, kan gjøre om på tingene.

Dette jukseark fra Samsung Galaxy Tab S6 har de viktigste detaljene og ressursene som forretningsfolk trenger å vite. Vi vil oppdatere denne guiden ettersom ny, relevant informasjon er tilgjengelig. Det er også tilgjengelig som nedlastning, Cheat sheet: Samsung Galaxy Tab S6 (gratis PDF).

Alle jukseark fra TechRepublic og smarte personguider

Hva er Galaxy Tab S6?

Galaxy Tab S6 er den koreanske teknologigiganten Samsungs nyeste nettbrett. Det er en avansert enhet designet for å konkurrere med andre flaggskip-nettbrett som Apples iPad Pro, noe som fremgår av størrelse, spesifikasjoner og tilbehør.

Hvis du er kjent med Galaxy Tab S4 utgitt i 2018, vil denne modellen sannsynligvis se ut og føles lik. Du kan i hovedsak vurdere Galaxy Tab S6 som en oppdatert versjon av Galaxy Tab S4 som yter opptil 1, 6 ganger raskere (i følge Samsung), og pakker noen få nye funksjoner.

Først ut er den nye S Pen inkludert i Galaxy Tab S6. Den siste utgaven av S Pen bygger på funksjonene til forgjengeren og er nå i stand til å pause media, hoppe over gjenstander, fungere som en kamera-fjernkontroll, og kan angivelig lade nok for en hel dag med bruk på bare 10 minutter. S Pen festes magnetisk på baksiden av Galaxy Tab S6 for lading og lagring.

Mer Samsung Galaxy-dekning (TechRepublic på Flipboard)

Det nye tastaturdekselet (selges separat) har en styreflate, noe som kan høres overraskende ut for et nettbrett - de fleste har ikke musestøtte. Galaxy Tab S6-tastaturet er designet for å brukes med Samsungs DeX-modus, noe som gjør at nettbrettet fungerer som en fullverdig datamaskin, inkludert musestøtten du kan forvente.

DeX er ikke ny med Galaxy Tab S6, men den tar midt i scenen med denne modellen. Mens de er i DeX-modus, har Galaxy Tab S6 et skrivebord med hurtigstartikoner, tilgang til funksjonstaster, støtte for flere appvinduer og andre funksjoner du kan forvente av en Chromebook, og det er slik DeX ser veldig ut.

Andre funksjoner som sørger for å begeistre potensielle kjøpere inkluderer Galaxy Tab S6s rapporterte 15-timers batterilevetid, en fingeravtrykksleser på skjermen, trykk for å vekke og støtte for SD-kort for utvidet lagring.

Du kan lese de fulltekniske spesifikasjonene for Galaxy Tab S6 nedenfor.

Tilleggsressurser

 • Samsung er ikke klar til å gi opp Android-nettbrett, kunngjør Galaxy Tab S6 (ZDNet)

 • Hvordan Samsungs DeX kan endre produktiviteten på arbeidsplassen (TechRepublic)

 • Samsung Galaxy Note 10: De fire funksjonene forretningsbrukere vil ha (TechRepublic)

Samsung Galaxy Tab S6: Tekniske spesifikasjoner

Skjerm: 10, 5 "WQXGA (2560x1600) sAMOLED
Brikkesett : Qualcomm Snapdragon 855 Octa Core (1x2.84GHz + 3x2.41GHz + 4x1.78GHz)
Mål : 9, 63 "x 6, 28" x 0, 22 ", 0, 92 lb (uten tastaturdeksel)
LTE-støtte: LTE Cat.16 DLCA, 4X4 MIMO
Minne / lagring: 6 GB RAM + 128 GB lagring eller 8 GB RAM + 256 GB lagring, microSD opptil 512 GB
Kamera: 13MP / 5MP doble bakkameraer, 8.0MP foran
Port: USB3.1 (Type C), POGO
Sensorer: Akselerometer, Kompass, Gyroskop, RGB, Nærhet, Iris Scanner, Hall Sensor
Trådløs tilkobling: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dobbeltbånd, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS: GPS, A-GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, Wi-Fi-posisjonering
Batteri: 7 040 mAh, hurtiglading
OS / oppgradering: Android 9 Pie
Tilbehør: S Pen (inkludert)
Video: Innspilling: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps; Avspilling: UHD 4K (3840x2160) @ 60 fps
Audio: 4 høyttalere innstilt av AKG, Dolby Atmos

Hvorfor skal fagfolk bry seg om Galaxy Tab S6?

Forretningsfolk som ønsker et arbeidsnettbrett eller en 2-i-1 og ikke vil ha en iPad Pro, bør ta hensyn til lanseringen av Galaxy Tab S6 fordi det er et av få bedriftskapable nettbrett fra en stor produsent som stort sett har gitt opp på Android som nettbrett OS.

Funksjonene til Galaxy Tab S6 gjør det ganske tydelig hvilket marked Samsung prøver å fange: Profesjonelle på farten som trenger å kunne jobbe med både et nettbrett og en full bærbar maskin.

Med sin DeX-modus, S Pen, langvarig batteri og high-end tech spesifikasjoner, forsøker Galaxy Tab S6 tydelig å være både et nettbrett og en bærbar PC. Forretningsbrukere kan være oppmerksom på funksjonene sine: I motsetning til lignende maskiner som er nettbrettet først, har Galaxy Tab S6 potensialet til å føle seg mer som en fullverdig PC mens den fremdeles er like bærbar og høy ytelse som et nettbrett.

Mer målesningsdekning om mobile enheter (TechRepublic på Flipboard)

Galaxy Tab S6 er relativt billig for sin klasse og spesifikasjoner: Den starter på bare $ 649 USD, og ​​folk som forhåndsbestiller den har muligheten til å kjøpe tastaturdekselet til halvparten av.

Kort fortalt har Galaxy Tab S6 mye potensial som forretningsmaskin. DeX alene gjør det mer kapabelt enn konkurrerende produkter ved å gi det en modus som føles som et stasjonært OS; også, det er priset veldig konkurransedyktig, og det ser ut til å være designet for strømbrukere.

Tilleggsressurser

 • Android-nettbrettmarkedet krymper enda mindre etter hvert som ASUS angivelig går ut (TechRepublic)

 • iPad dominerer nettbrettmarkedet igjen, selv om salgsnedgangen i 3. kvartal (ZDNet)

 • Til tross for løfter om partnerstøtte, har Android på nettbrett ingen fremtid (TechRepublic)

 • Smarttelefonmarkedet 'et rot', men det årlige salget av nettbrett er også nede (ZDNet)

Hva er Galaxy Tab S6s konkurrenter?

Det er ikke mye å si i veien for konkurrenter fra Galaxy Tab S6 utenom det åpenbare: iPad Pro. Argumentet kan stilles om at Microsoft Surface-linjen er et konkurrerende produkt, men jeg utelukker det fra diskusjon fordi det ikke er et nettbrett i tradisjonell forstand - det kjører på Windows og er først og fremst en bærbar PC.

Når det gjelder å konkurrere med iPad Pro, gjenstår det å se om Samsung kan trekke en gevinst. Med nettbrettomsetning over hele linjen, og Apple fremdeles leder ledelsen, kan det være tøft for Galaxy Tab S6 å overkonkurrere iPad Pro.

Det betyr ikke at Galaxy Tab S6 ikke er i stand til å konkurrere med iPad Pro: Den er billigere, har lignende (og i noen tilfeller bedre) maskinvare, kommer med S Pen (Apple Pencil koster ekstra) og har desktop -likne etter funksjoner som iOS ikke kan duplisere.

Galaxy Tab S6 utfordrer iPad Pro, Jaybird Vista, Pixel 4-funksjoner, nye Chromebooks (MobileTechRoundup show # 476) (ZDNet)

Så mens det er trygt å si at Galaxy Tab S6 og iPad Pro er konkurrenter, gjenstår spørsmålet om Android-nettbrettmarkedet er bærekraftig, og i forlengelse av om Galaxy Tab S6 vil være et verdig apparat.

Som TechRepublic's James Sanders påpeker, signaliserer Googles forlatelse av sine egne nettbrett at Android har siktet bakken til Apple, som har dominert nettbrettmarkedet. Sanders skriver: "Brukeropplevelsen på Android-nettbrett er i hovedsak garantert å holde seg statisk, med store versjoner av oppgraderinger (hvis til og med gjort tilgjengelige) sannsynligvis ikke vil føre til brukervendte endringer."

Selv DeX er ikke en Android-funksjon - det er en Samsung-designet app som kjører på Galaxy nettbrett. Hvis Sanders har rett i at Android-nettbrettmarkedet tørker ut, kan det hende at Galaxy Tab S6 aldri oppnår faktisk konkurrentstatus, og etterlater det en glipp på radaren til et Apple-dominert marked.

Det er opp til deg hvor du kan investere databehandlingsbudsjettet.

Tilleggsressurser

 • Farvel, iPad: Min Galaxy Note med Samsung DeX gjør mye mer for mindre (ZDNet)

 • Redusere risikoen for BYOD i bedriften (gratis PDF) (TechRepublic)

 • Sikkerhetspolicy for mobilenheter (TechRepublic Premium)

 • Ansettingssett: Android-utvikler (TechRepublic Premium)

Når vil Galaxy Tab S6 være tilgjengelig?

Hvis Galaxy Tab S6 ser ut som din type maskin, trenger du ikke å vente for lenge for å få hendene på en: Forhåndsbestillinger åpnes på Samsungs nettsted fra 23. august 2019, med enheter som forventes å komme og være tilgjengelige i butikker 6. september 2019.

Hvis Galaxy Tab S6s bærbare funksjoner er din grunn til å kjøpe, er forhåndsbestilling ikke en dårlig idé: Tastaturdekselet, som vil være tilgjengelig for $ 180 ved lansering, er 50% avslag for de som forhåndsbestiller fra Samsungs nettsted.

Tilleggsressurser

 • Microsoft og Samsung trapper opp partnerskap foran 7. august Unpacked event (ZDNet)

 • Salget av smarttelefoner vil falle 2, 5% i år, men 5G vil føre dem opp igjen (TechRepublic)

 • Samsungs note 10: Her er spørsmålene du trenger å svare på før du kjøper (ZDNet)

 • Samsung Galaxy S10: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)

 • Innkjøpsprinsipper for maskinvare (TechRepublic Premium)

© Copyright 2020 | mobilegn.com