Samsung, HSBC-partnerskap viser hvordan wearables kan forbedre kundeservicen innen bankvirksomhet

Hvordan Samsungs nettbrett og wearables driver produktiviteten utenfor det tradisjonelle kontoret Hos SXSW forteller Alanna Cotton, SVP Product Marketing Wearables and Tablets, Samsung Electronics America, til TechRepublic's Teena Maddox hvordan mobile løsninger hjelper til med å muliggjøre ikke-tradisjonelle arbeidsstiler.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Samsung har inngått samarbeid med HSBC Bank for å bringe Samsung bærbar teknologi til banknæringen, ifølge en pressemelding fra torsdag. Den bærbare delen er ment å forbedre kunde- og ansattes opplevelser ved å gjøre kommunikasjon i bransjen jevnere og mer effektiv, ifølge utgivelsen.

Et pilotprogram lanseres på en HSBC-filial i hjertet av New York City, som har blitt tegnet fremtidens gren av selskapet, ifølge utgivelsen. Ansatte bruker Samsung Gear S3 smartklokker for å forbedre kommunikasjonen mellom de tre etasjene i flaggskipets gren. Klokkene gjør det mulig for ansatte å kommunisere fritt gjennom bygningen uten å være bundet til faste steder som pulter eller kontorer, la til utgivelsen.

De skybaserte, tilpassede Gear S3-enhetene har forhåndsinnstilte tekstmeldinger som lar ansatte raskt og diskret kommunisere om vanlige kundeinteraksjoner, heter det i utgivelsen. Forhåndsinnstilte setninger som "Din 10.00-avtale er her", kan kutte ned på unødvendig tidsbruk til å formidle den samme meldingen på telefon eller ved å gå fysisk til en annen del av bygningen.

Ved hjelp av Samsung Knox Configure er IT-administratorer i stand til å registrere nye enheter og redigere meldinger og brukergrensesnitt for å bedre møte arbeidsflytbehov, heter det i utgivelsen. Grensesnittet til klokkene lar ansatte raskt sende hverandre meldinger eller forespørsler om umiddelbare servicebehov, og enheten varsler også avsenderen når forespørselen er fullført, la til utgivelsen.

Ved å holde varslene mer skjult, er ansatte i stand til å være mer oppmerksom på kundens behov, i stedet for å bli distrahert av manuell kommunikasjonspraksis. Gear S3 er også 4G LTE-aktivert, så ansatte trenger ikke å være i nærheten av Galaxy-smarttelefonene sine for å holde kontakten, heter det i utgivelsen. Den innebygde mikrofonen og høyttaleren lar dem svare på og ringe i teamet.

"Forskning publisert av Celent i mai fant at 77% av forbrukerne foretrekker å snakke ansikt til ansikt med bankforbindelser, noe som indikerer hvor viktig filialtjeneste som gjenstår, " sier John Curtis, visepresident for Samsung-salg av bedrifter, i utgivelsen. "Innovative banker som HSBC anerkjenner viktigheten av å imøtekomme deres filialkunders behov, og vet hvordan datadrevet innsikt kan hjelpe dem til å forbedre hvordan de leverer til disse behovene."

Basert på de første resultatene fra piloten, har kundens ventetid blitt bedre, sammen med effektiviteten i kommunikasjonen mellom teammedlemmer, heter det i utgivelsen. HSBC vil også bruke innsikten for å bedre bestemme høydetider og forbedre arbeidsmåten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Samsung samarbeidet med HSBC for å bringe Gear S3 bærbare klokker til bankens sentrale filial i New York City.
  • De tilpassede klokkene har til hensikt å forbedre forholdet mellom kunder og ansatte ved å kutte ned på manuelle kommunikasjonsteknikker og fokusere mer på kunden.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com