Samsung lanserer DeX-dongle: Slik blir det stablet opp til originalen

Samsung Galaxy Note 9: Hvorfor det er den største telefonen fra 2018 Jason Hiner og Larry Dignan diskuterer Samsung Galaxy Note 9s viktigste forretningsfunksjoner, interessante bedriftsbrukssaker, spesifikasjoner og mer.

Samsungs lanseringer av torsdagsprodukter, på sitt Unpacked-arrangement i New York, viste et stort fokus på produktivitet for forretningsbrukere. Den reimaginerte DeX-dongelen er ikke annerledes.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Den nye DeX-dongelen har som mål å bygge bro mellom jobben på telefonen og jobben på skrivebordet, og gir dockingfunksjonene til originalen i en mindre formfaktor. Selskapets DeX-produkter lar brukere vise innholdet på sine telefoner på en skjerm med den ekstra muligheten for sammenkobling med periferiutstyr, for å skape mer produktivitetsøkende løsninger for mobile brukere.

Hvis brukere ikke vil plugge inn ekstra periferiutstyr, lar imidlertid DeX-dongelen brukere bruke telefonene sine som mus, styreflate eller tastatur.

Å være i Dongle-form gjør DeX-opplevelsen mer bærbar enn tidligere iterasjoner. I tillegg har den nye DeX-dongelen en dobbel modus som lar brukere utføre flere funksjoner samtidig. Et eksempel som en talsperson for Samsung delte, var muligheten til å bruke den sammenkoblede enheten mens den også viser en PowerPoint-presentasjon.

Produktet vil pare seg med den nylig utgitte Tab S4, i følge hendelsespresentanter - den første nettbrettet som tillater DeX. Når den er parret med dongelen, skaper puten et mer kontorsentrisk miljø. Dongelen gir mindre maskinvare, noe som gjør det enklere for vegkrigeren som kan ha begrenset plass.

Foreløpig støtter DeX bare Galaxy S8 / 8 +, S9 / S9 +, Note 8 og Note 9. Den tilbyr Bluetooth-tilkobling og kan støtte opptil 7 tilkoblinger samtidig. Den tidligere lanserte Dex Station og Dex Pad er fremdeles tilgjengelig.

Hvis enkeltdongelen ikke er nok, er en multi-portadapter tilgjengelig med Ethernet- og USB-kontakter, ifølge en talsperson. DeX-dongelen har imidlertid ikke trådløs evne og krever en HDMI-tilkobling.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Samsungs DeX-dongle vil bygge bro mellom mobil- og kontorarbeid ved å la brukere lettere projisere innholdet på telefonene sine til en skjerm.
  • DeX-dongelen vil koble seg sammen med den nylig utgitte Samsung Tab S4 for å øke produktiviteten for forretningsreisende.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com