Samsung ryktes å ha med seg cryptocurrency lommebok med Galaxy S10-lansering

Hvorfor blockchain tech er både ekte og sprøyter glem cryptocurrency, sier Chris Mohney, og fokuserer i stedet på hvordan blockchain kan løse reelle problemer i helsevesenet, media og bedriften.

Samsung utvikler en cryptocurrency lommebokstjeneste, som kan være tilgjengelig så snart Galaxy S10 ble lansert, ifølge en rapport fra SamMobile. Rapporten siterer den koreanske smarttelefongiganten som registrering av varemerker "Blockchain KeyStore", "Blockchain key box" og "Blockchain Core" i EU, selv om rapporten indikerer at navnene på kalde lommeboken og krypto lommebokprodukter ikke er ferdigbehandlet. .

Etter sigende vil Samsung lansere to forskjellige cryptocurrency-tjenester. Den første er en kald lommebok, som lagrer cryptocurrency offline, og krever fysisk tilgang til en enhet for å hente. Den andre er en varm lommebok som kan godta innkommende og utgående overføringer, samt se kontoinformasjon og transaksjonshistorikk.

Samsungs rapporterte innreise i blockchain-plassen kommer som et slag for den tidligere Android-lederen HTC, som lanserte Exodus 1 blockchain-telefonen i desember. I følge CNET inkluderer Exodus 1 en funksjon for sosial nøkkelgjenoppretting, "som lar deg velge noen få pålitelige kontakter for å holde en del av krypto-nøklene dine, slik at du kan få tilgang til cryptocurrency hvis telefonen din er tapt eller stjålet eller hvis du glem din info. "

HTCs forsøk på en blockchain-telefon - som bare kan kjøpes fra HTC, ved bruk av cryptocurrency - ble mye sett på som et desperat forsøk på å gjenvinne relevans, da den taiwanske smarttelefonprodusenten falt under 1% markedsandel i 2018. Google kjøpte omtrent halvparten av HTCs smarttelefondivisjon, sammen med en ikke-eksklusiv lisens for HTCs telefonrelaterte åndsverk for 1, 1 milliarder dollar i 2017.

Samsung jobber tilsynelatende med å gjøre Galaxy S10 alt for alle, ettersom rapporter indikerer at Samsung planlegger en gigantisk versjon av Galaxy S10 med seks kameraer, 5G-støtte og et monster 6, 7-tommers skjerm. Foreløpig er det uklart hvor mange modeller som vil bli markedsført under Galaxy S10-navnet. Tradisjonelt drives Samsungs flaggskipstelefon av Qualcomm Snapdragon SoCs i Nord-Amerika og Japan, og med Samsungs internt utviklede Exynos SoCs i resten av verden. Det er sannsynlig at ikke-5G-versjoner av S10 også blir gjort tilgjengelig. OnePlus-administrerende direktør Pete Lau fortalte CNET at 5G-aktiverte OnePlus-telefoner kunne selges for $ 200 til $ 300 høyere enn LTE-versjoner. I motsatt ende av prisspekteret indikerer rykter også potensialet for en prisgunstig Galaxy S10.

Samsungs blockchain-ambisjoner bør tas med en stor mengde skepsis, ettersom cryptocurrency-nettstedet Cointelgraph melder at en representant fra Samsung avslo kommentar til rapporten og kalte den "rykte og spekulasjoner." Cryptocurrency markedet har også hatt kraftige tap den siste måneden, med at prisen på Bitcoin falt $ 2900 dollar den siste måneden til en verdsettelse av $ 3.500.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Samsung søkte om varemerkene "Blockchain KeyStore", "Blockchain keybox" og "Blockchain Core" i EU.
  • HTC lanserte en cryptocurrency-fokusert telefon i desember, selv om den bare kan kjøpes direkte fra HTC ved bruk av cryptocurrency.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com