Samsungs Galaxy Fold, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus og Galaxy S10 5G: Hva mobile enheter betyr for IT

Galaxy S10: Samsungs utvalg er solid, men vent kanskje til Galaxy S10 5G Samsung avduket Galaxy S10-linjen og to andre enheter som vil kreve litt venting. ZDNets Larry Dignan diskuterer de siste Samsung-nyhetene med TechRepublics Bill Detwiler og Karen Roby.

Samsung lanserte Galaxy Fold, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus og Galaxy S10 5G, og det er verdt en beslutningstaker for teknologi for å se hvordan de passer inn i mobilitetsstyringsmixen.

Visstnok leverte Samsung den sunne dosen av Knox, forbedringer på skjermen og forhåndsvisning av fremtiden - hei sammenleggbar enhet - men blir ikke distrahert av klokkene og fløytene.

TechRepublic skjærer gjennom de bevegelige delene for å gi deg de viktigste takeaways fra Samsung Unpacked-arrangementet og lanseringen av nye Galaxy S10-enheter.

Prisene vil ikke bryte IT-budsjettet

Samsung sikter, som det vanligvis gjør, å dekke så mange prispunkter og skjermstørrelser som mulig. Familien Galaxy S10 redegjorde for onsdagens Unpacked-arrangement som ble holdt på den linjen. Selv om selskapet ditt kanskje trenger mer av en forretningssak for å rettferdiggjøre S10 Plus, er de mindre skjermede versjonene bærbare og prisene er ikke vanvittige.

Her er oppstillingen:

Galaxy S10e: En mer kompakt versjon av Galaxy-lineupen med en 5, 8-tommers skjerm. Enheten føles bra i hånden ennå, hvis du er i phablet-mengden, føles det nesten for lite. S10e-skjermen er flat, noe Samsung bemerker kan være en fordel for bedriftsapputviklere som leter etter en standard tilnærming til enheter.

Minne- og lagringskonfigurasjonene er lagring på 6 GB og 128 GB og lagring på 8 GB og 256 GB. Husk at et MicroSD-kort kan støtte opptil 512 GB lagringsplass. Batteri er 3.100 mAh. Bakovervendte kameraer er 16 MP Ultra Wide / F2.2 og Dual Pixel 12 MP OIS (Wide / F1.5 / F2.4), AF. Kameraet foran er Dual Pixel 10MP AF (F1.9).

Startpris: $ 749.

Galaxy S10: En 6, 1 tommers skjerm med et ultralydende kamera, Ultrasonisk fingeravtrykkskanner og Infinity-O-skjerm. Minne- og lagringskonfigurasjonene er lagring på 6 GB og 128 GB og lagring på 8 GB og 512 GB. Husk at et MicroSD-kort kan støtte opptil 512 GB lagringsplass for å få deg til 1 terabyte.

Bakkameraene er 16 MP Ultra Wide / F2.2 og Dual Pixel 12 MP OIS (Wide / F1.5 / F2.4), AF med en annen 12MP OIS (Tele / F2.4), AF. Kameraet foran er Dual Pixel 10MP AF (F1.9).

Batteri er 3.400 mAh. Startpris: 899 dollar.

Galaxy S10 Plus: En 6, 4 tommers skjerm fra 999 dollar med flere konfigurasjonsalternativer. Minnekonfigurasjoner er 8 GB med 128 GB lagring eller 8 GB med 512 GB lagringsplass. Det er også et lagringsalternativ på 12 GB og 1 TB. Kast inn en 512 GB og den high-end Galaxy S10 Plus kan få 1, 5 GB lagringsplass. Batteri er 4100 mAh.

Bakkameraene er 16 MP Ultra Wide / F2.2 og Dual Pixel 12 MP OIS (Wide / F1.5 / F2.4), AF med en annen 12MP OIS (Tele / F2.4), AF.

Det fremre kameraet er Dual Pixel 10MP AF (F1.9) med en ekstra 8MP AF (Dybde / F2.2).

Det er sannsynlig at midtre nivå Galaxy S10 vil være en arbeidshestetelefon for bedriften. En rynke som er verdt å se på er at Samsung-enheter fremdeles ikke er i anbefalt Android Enterprise-program. At unnlatelse ikke spiller noen rolle gitt at Samsung har et solid fotfeste i bedriften.

Tilleggsressurser

 • Galaxy S10 reservasjoner er åpne nå (CNET)
 • Disse Galaxy S10-prisene: Hvorfor dyre smarttelefonoppgraderinger uten 5G er bare stumme (ZDNet)
 • Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S10e og Fold: Et jukseark (TechRepublic)

Galaxy Fold: Hva ville jeg gjøre med en $ 1.980 sammenleggbar telefon?

Her er et utdrag fra det jeg skrev på ZDNet om Galaxy Fold:

Og i ZDNet-artikkelen min om hvilken Galaxy-modell jeg skulle kjøpe, skrev jeg:

Vent til Galaxy Fold i april hvis ...
 • Du bryr deg virkelig ikke om smarttelefonutgiftene dine. Denne enheten starter på $ 1 980 og den må være en konvergensenhet for å til og med begynne å rettferdiggjøre prisen.
 • Du vil være teknisk elite i noen dager og bruke ny skjermteknologi for å ydmyke skryt.
 • Du kan komme med nok brukssaker til at ektefellen din kan se den andre veien mens du kjøper en smarttelefon når du skal finansiere 529-planen eller betale for en fin helgferie til en øy.

Tilleggsressurser

 • Bilder: Galaxy Fold første blikk på Samsung Unpacked (ZDNet)
 • Galaxy Fold: En smarttelefon på $ 2000 blir en realitet, men er det verdt pengene? (ZDNet)
 • Galaxy Fold er her - med seks kameraer og to batterier for 1 980 dollar (CNET)

Wireless PowerShare kommer til å være en velsignelse for forretningsreisende

Samsung skisserte en funksjon som heter Wireless PowerShare, som bruker Galaxy S10 som en lader for andre enheter. Galaxy S10 kan lade ørepropper, smartklokker og andre smarttelefoner. Når den ikke er koblet til, kan Galaxy S10 gi deg akkurat nok juice til å holde en annen enhet i gang. Når den er koblet til, fungerer Galaxy S10 som en trådløs ladepute.

Hovedpoeng: Galaxy S10 skal kunne gjøre det mulig for en forretningsreisende å legge igjen noen få ledninger og ladere hjemme.

Samsung Galaxy S10s trådløse PowerShare-funksjon

Bilde: Jason Hiner / CNET

Samsung Galaxy S10 5G handler om bedriftspilotene

Ja, Samsungs 5G-versjon av S10 kommer litt tid i andre kvartal, men den virkelige planen fra selskapet er å få enheten inn i 5G-piloter. Du kan lese alt om forretningssaken for 5G, men de første pilotene vil dreie seg om erstatninger for fast bredbånd.

Disse pilotene vil trenge front-enheter. Samsungs 5G-enhet er sannsynligvis priset mer for ledere på C-nivå og tidlige adoptere, men noen bedrifter vil anskaffe dem for å måle hvordan de endrer fremtiden for arbeidet.

Tilleggsressurser

 • Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomhet (gratis PDF) (ZDNet)
 • Fem bransjer som vil være mest berørt av 5G (ZDNet)

Samsung mener at Galaxy S10-linjen sin kan være en tynn klient

Samsung posisjonerer Galaxy S10-linjen som en tynnklient og digital transformasjonsenhet. Samsung betjente ikke mange nye utbygginger for sitt DeX-dokkingssystem, men tjenestemenn har spionert en mengde brukssaker. Disse brukstilfellene er stort sett i pilotfasen i offentlig sektor, detaljhandel og helsevesen med noen nær produksjon. For å vite:

 • S10s ultrabrede objektiv og stabile videoopptak blir sendt til bransjer for første respondere og forsikringsselskap. Hvorfor? Feltinspeksjoner er jevnlig nødvendig.
 • Samsung har DeX og enhetene sine i piloter med politistyrker som ønsker å erstatte bærbare datamaskiner.
 • Sykehus ønsker også å bruke Samsung-enheter og DeX som tynne klienter.
 • I mellomtiden blir Galaxy S10E, som er en 5, 8-tommers skjermutgave, lagt ut for detaljhandel for hjelpesalg.

Juryen er ute etter om Galaxy S10 kan fungere som en tynn klient, men Samsungs tilnærming med DeX er sunn og selskapet er fortsatt opptatt av saken. Smarttelefonen som tynn klienterstatning er en historie som er verdt å følge.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com