Seks grunner til at nettbrett erstatter bordtelefoner

Kontortelefonen er offisielt under merknad om at det kan være på vei til et støvete utstyrsskap nede i kjelleren. Det kommer ikke til å være en umiddelbar overgang for noen organisasjoner, men vi er endelig på et punkt der økonomien og teknologiene møtes for å gjøre nettbrettet til en overbevisende erstatning for den gamle skoletelefonen.

Dette er grunnene til at nettbrett for mange av oss erstatter bordtelefoner i løpet av de neste årene.

1. BYOD

Lanseringen av Apple iPad i 2010 brakte en økning av forbrukernes oppmerksomhet til nettbrettet. Folk elsker iPadene sine, noe som igjen ga Android-nettbrettmarkedet et ben opp for forbrukere som søkte andre alternativer. Dette førte til Bring Your Own Device (BYOD) -trenden, hvor ansatte ønsket å ta med seg sine personlige enheter på kontoret for å utføre arbeidet sitt. Kreditt kan gå til iPad og andre nettbrett for å lede denne kostnaden.

Etter denne økningen kom dessuten økt oppmerksomhet fra næringslivet som ønsket flere forretningsapplikasjoner for nettbrett, spesielt for kommunikasjon og samarbeid.

2. Vekst av enhetlig kommunikasjon

Unified Communications (UC) er nå rimelig for både små, mellomstore og store selskaper, og gjør et bedriftsnettbrett til et kommunikasjonssenter for ansatte ved å kombinere en VoiP-myktelefon, direktemeldinger (IM), tilstedeværelse og videokonferanser til en enhet.

UC-leverandører - inkludert Microsoft, Avaya, Cisco, CounterPath, Whaleback og Fuzebox - har gitt ut Apple og / eller Android nettbrettstøtte for UC-plattformer. Så et nettbrettklientkrav for bedriftens nye UC-system er ikke langt hentet, siden kundene blir en standard.

Selv om selskaper ikke har bemanning og infrastruktur for å være vert for sitt eget UC-system, dukker det opp nye skybaserte alternativer hele tiden, og legger ytterligere til at det er på tide å gå fra et tradisjonelt PBX-oppsett til UC.

Alt dette gir et ubestridelig alternativ for store og små selskaper å flytte tale-, video- og online-kommunikasjon til en UC-plattform og bytte ut telefoner for nettbrett, slik at deres arbeidere kan være produktive og i kontakt med kunder fra et hvilket som helst sted, ikke bare skrivebordet deres tilbake på bedriftskontoret.

3. Fremskritt innen nettbrettmaskinvare

Nettbrettmaskinvare går til nesten pariteten til bærbare PC-er og ultrabooks. Nyere Android-nettbrett, som ASUS Transformer Prime, sportsspesifikasjoner som en 5-kjerners prosessor, 1080p video og 8 megapiksler kameraer. Og nå som den nye iPad-en har en A5X-brikke, forbedret batterilevetid, 4G LTE og et 5 megapiksel iSight-kamera som er flott for UC, er det definitivt en utfordrer til å erstatte bordtelefonen.

Det er til og med tegn på konvergens mellom bordtelefonen og nettbrettet med den forestående lanseringen av ASUS PadFone, som kombinerer nettbrett, telefon og netbook til én enhet. Det lanseres i april med 16 GB / 32 GB / 64 GB minne og 1 GB RAM. En 4, 3 "smarttelefon med en nyeste Snapdragon S4 1, 5-Ghz dual-core prosessor er kjernen i dette dyret. Den inkluderer også en 960 x 540 oppløsningsskjerm med kameraer foran og bak. PadFone-stasjonen og telefonen blir til et 10, 1 "nettbrett med 1280x1000 skjerm. Det har potensialet til å være et fantastisk bærbart og kraftig alternativ for organisasjoner som ønsker å gjøre unna bordtelefoner.

Maskinvarespesifikasjoner på både Android-nettbrett og iPad gjør nettbrettet til et klart og bærbart kommunikasjonsnav når det kombineres med et Bluetooth-headset.

4. Forbedrede administrasjons- og sikkerhetsverktøy for mobile enheter

Å utvide et bedriftsnettverk og en kommunikasjonsplattform til en mobil enhet som et nettbrett er ikke uten sikkerhetsproblemer. Reisende og andre mobile arbeidere kan miste enhetene sine eller få dem stjålet, og dermed åpne en potensiell angrepsvektor.

Flere MDM-verktøy (Mobile Device Management) blir tilgjengelige som gjør det mulig for bedriftssystemadministratorer å finne og til og med tørke de viktige dataene fra bedriftseide eller BYOD-nettbrett i nettverket deres. Dette hjelper med å sikre bedriftsdata og kommunikasjon fra skurkene.

Selv uten en MDM-applikasjon som kjører på bedriftsnettverket, er det alternativer som Find My iPad, som inkluderer en fjernlås og en fjerntørkingsfunksjon som fungerer gjennom enhetens lokasjonstjenester. Selv for frilansere og SMB-er er sikkerhetsalternativene innen rekkevidde så lenge de er konfigurert med sikkerhet før første gang enheten forlater bedriftskontoret.

Les også
  • Styring av mobilenheter: Mer enn bare programvare
  • Tre Mobile Device Management-tjenester som passer for bedriftsbehov

5. Økende tilgjengelighet av 4G-nettverk

Større transportører beveger seg alle mot 4G-nettverksdekning i sine store nordamerikanske markeder, og gir de datarørene som er nødvendige for å gjennomføre videokonferanser og VoIP på forretningsnivå. Dette kan være den ultimative klippemetoden selv til hjemmekontorer og kaffebarer, og gi vegkrigere og telearbeidere større fleksibilitet på arbeidsplassen deres.

6. Endring av arbeidets art

Tøylukevegger og lysstoffrør belysning gjør ikke lenger arbeidsområdet, og selskaper - til og med den amerikanske føderale regjeringen - realiserer kostnadsbesparelser og forbedrer ansattes moral gjennom veksten av lekseprogrammer. Når et nettbrett bytter ut en bordtelefon, gjør formfaktoren det enkelt å ta den med til et hjemmekontor, klientsted, hotell eller et hvilket som helst annet sted med den ansattes telefonsystem og andre UC-verktøy klar.

Å konsolidere enheter når det er mulig er nyttig for kapitalforvaltning og utvide krympende budsjetter for å støtte telearbeidsprogrammer. Arbeidere har også mindre å slenge seg rundt når de er på veien.

For ikke å nevne at antall selvstendig næringsdrivende vokser hvert år, og det er mer fornuftig å bytte ut en bordtelefon med et nettbrett for dem, fordi de kraftige kommunikasjonsfunksjonene i en VoIP-myk klient tilbyr både mobilitet og telefonfunksjoner som konkurrerer med konkurrentene. med et tradisjonelt PBX-telefonsystem.

Siste tanker

Maskinvaren, nettverkene og teknologien går nå sammen for å gjøre nettbrettet til en overbevisende erstatning for den tradisjonelle bordtelefonen. Med produktivitetsfordeler for organisasjoner i alle størrelser, er det på tide å henge opp bordtelefonen og flytte stemmekommunikasjonen over til et nettbrett.

© Copyright 2021 | mobilegn.com