Sony Mobile slutter effektivt fra det amerikanske markedet midt i å redusere salget av smarttelefoner

Hvordan Sony Digital Paper kan hjelpe forretningsfolk med å bli papirløst Med det høye oppløsningen E Blekk og lang batterilevetid er Sony Digital Paper DPT-CP1 notisblokk en sterk løsning for forretningsfolk som ønsker å bli papirløse.


Sony fokuserer på sin smarttelefondivisjon etter tap og forlater effektivt det amerikanske markedet etter et driftsunderskudd på 97, 1 milliarder yen (879, 5 millioner dollar) for regnskapsåret som avsluttes i mars. Fremover vil Sony fokusere på salg i Japan, Taiwan, Hong Kong og Europa, der det har sett større suksess.

"Vi ser smarttelefoner som maskinvare for underholdning og en komponent som er nødvendig for å gjøre maskinvaremerket vårt bærekraftig, " sa Sony-administrerende direktør Kenichiro Yoshida til reportere under en pressemelding, som rapportert av Reuters. "Og yngre generasjoner ser ikke lenger på TV. Det første berøringspunktet er smarttelefonen."

Sony-smarttelefoner har hatt en varig popularitet i Japan og Europa, på grunn av bånd i regionen - selskapet har et nært forhold til japanske mobilnettoperatører, mens eksisterende forhold ble bygget under joint venture-enheten Sony Ericsson, før Sony antok full kontroll i 2012, har hjulpet til med salg i disse regionene.

Imidlertid har Sony Mobile møtt betydelige vanskeligheter med å komme noen vei i Nord-Amerika. Den tosidige funksjonsknappen og fingeravtrykksleseren - et kjennetegn på Xperia-enheter til i fjor - hadde fingeravtrykksavlesningsfunksjonene deaktivert i firmware i Nord-Amerika, av årsaker som selskapet aldri har forklart, selv om motstridende rapporter tilskriver enten en kontraktsfestet forpliktelse med nettoperatører eller uavklart patentspørsmål. Sonys forhold til mobilnettoperatører i USA er funksjonelt ikke-eksisterende, og ingen operatørutgivne telefoner siden kanselleringen av Xperia Z4V på Verizon i 2015.

Til tross for Sonys relative mangel på tilstedeværelse i smarttelefonmarkedet i USA, er det fortsatt den dominerende Android-produsenten i Japan.

Sony kunngjorde tidligere nedleggelse av produksjonsvirksomheten i Beijing, for å flytte produksjonen til Thailand for å redusere kostnadene.

Sony er ikke alene om å møte vanskeligheter i smarttelefonmarkedet. "Globalt er smarttelefonmarkedet et rot akkurat nå, " sa Ryan Reith, programdirektør med IDCs Worldwide Mobile Device Trackers, i februar. "Utenom en håndfull markeder med høy vekst som India, Indonesia, Korea og Vietnam, så vi ikke mye positiv aktivitet i 2018."

Tatt i betraktning Huawies sammensatte stilling som en smarttelefonprodusent, er det mulig at en omfokusert Sony kan absorbere en del av Huaweis markedsandel i Europa. Huawei solgte 206 millioner smarttelefoner over hele verden i 2018, ifølge IDC. Mens omtrent halvparten av disse ble solgt i Kina, har både Huawei og Sony sett større suksess i Europa enn i USA. Huawis nåværende ulykke vil sannsynligvis ikke gi nytt liv til Sony Mobile, som solgte bare 6, 5 millioner smarttelefoner, ifølge årsregnskapet.

For mer, sjekk ut TechRepublics "Smartphone-slowdown: Mindre telefonmerker blir stengt ute av markedet, " og "Tracking 5G: Ooklas dekningskart sporer verdensomspennende nettverksutrulling".

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com