Sonys 4K Xperia XZ2 Premium kan bli en go-to Android-telefon for kreative proffer

Video: Prognoser smarttelefonens fremtid Har vi truffet topp smarttelefon? ZDNets Steve Ranger spår hvordan de neste ti årene med mobile enheter kan se ut.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Sony XZ2 Premium har en 5, 8 "4K HDR-kapabel skjerm, som selskapet sier er også 30% lysere enn forgjengeren.
  • Telefonen drives av Snapdragon 845, og har 6 GB RAM og 64 GB lagring ombord.

Sony har avslørt Xperia XZ2 Premium mandag, den tredje oppføringen i selskapets telefonlinje med 4K-skjermer, etter XZ Premium (2017) og Z5 Premium (2015). Sonys pressemelding touts kameraet som omdreiningspunktet for den nye telefonen. XZ2 Premium har et dobbeltkameraarrangement, som er i stand til å nå ISO 12800 i videoopptak, og ISO 51200 i stillbilder, som selskapet hevder er det første smarttelefonkameraet som kan dette følsomhetsnivået. Denne følsomheten skal hjelpe deg sterkt med å ta bilder i miljøer med svært lite lys.

XZ2 Premium beholder den forgjengerens 4K HDR-egnede skjermen, men får en heftig skjermstørrelsesøkning fra 5, 49 "til 5, 8", noe som pressemeldingen bemerket også er 30% lysere. Som med andre nylige Xperia-håndsett, kan den også spille inn i 960 fps sakte film. XZ2 Premium arver det nye visuelle designet til standard og kompakte modeller introdusert på MWC, som representerte den første betydelige endringen i Sonys designspråk siden Omni-Balance-designen introduserte på Xperia Z i 2013.

XZ2 er drevet av Qualcomm Snapdragon 845, den samme SoC som finnes i Samsung Galaxy S9, og er sammenkoblet med 6 GB RAM, og 64 GB lagring ombord, utvidbar med et microSD-spor, og leveres med Android 8.0 (Oreo).

Prisinformasjon ble ikke avslørt, men det er tydelig at telefonen åpenbart ikke er en budsjettmodell - standard XZ2 introdusert på MWC er priset til 799 dollar ved siden av, med XZ2 Premium som sannsynligvis vil ha minst 100 dollar mer.

Selv om Sony-telefoner har hatt en vedvarende popularitet i Japan og Europa, har selskapet hatt betydelige vanskeligheter med å komme noen vei i Nord-Amerika. Knappen med to funksjoner og fingeravtrykksleseren - praktisk talt et kjennetegn på Xperia-enheter - hadde fingeravtrykksavlesningsfunksjonene deaktivert i firmware i Nord-Amerika, av grunner selskapet aldri har utdypet. (XZ2 Premium, sammen med XZ2 og XZ2 compact har en bakmontert fingeravtrykssensor, som er aktivert i USA.) Sonys forhold til mobilnettoperatører i USA har også vært steinete, uten telefoner gitt ut med transportører siden kanselleringen av Xperia Z4V på Verizon i 2015, som bemerket av vår søsterside CNET.

Når det er sagt, har Xperia-telefoner et bemerkelsesverdig rykte for hastigheten som sikkerhetsoppdateringer blir levert, samt fullstendigheten av disse oppdateringene. Forskere ved Security Research Labs i Tyskland har utviklet SnoopSnitch, et verktøy som kan analysere enheter for manglende sikkerhetsoppdateringer i Android-firmware. I følge crowddsourced data fra brukere som laster ned og kjører verktøyet, står Sony på lik linje med Google og Samsung på fullstendigheten av månedlige sikkerhetsoppdateringer. Tilsvarende er Sony anstendig om å levere oppdateringer til å begynne med, og det tar bare noen uker å levere oppdateringer, ifølge funn i februar av SecurityLab.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com