Dra nytte av Google Nå på Android-nettbrettet

Hvis du tidligere har ignorert Google Nå, bør du bryte sammen og prøve det. Denne kraftige assistenten som kan hjelpe deg på mange måter, og den er absolutt mer effektiv enn å måtte gjøre en rekke ting manuelt (trafikkinformasjon, Google-søk og mer). Google Nå er mye mer enn en enkel drop-in klone fra Siri - det er et prediktivt verktøy som fungerer sammen med deg og som gir deg informasjon som den tror du trenger. Alle som er på farten vil sette pris på et slikt verktøy på smarttelefonen. Men visste du at du kan få den samme kraften på nettbrettet ditt? Det er riktig! Google Nå er nå tilgjengelig på nettbrett, så lenge enheten din har Android 4.1 eller bedre.

La oss ta en titt på hvordan du forbedrer Google Nå for å hjelpe deg med å oppfylle behovene i ditt travle mobile arbeidsliv.

Kom i gang

Du visste sannsynligvis ikke engang at Google Nå var inkludert på Android-nettbrettet ditt, men det er det. Hvis du trykker på og holder nede Hjem-knappen, får du presentert Google-knappen. Trykk på den knappen for å se Google Nå-skjermbildet for første gang ( figur A ). Figur A

Google Nå på det Verizon-merkede Samsung Galaxy Note-nettbrettet.

Gå gjennom den enkle veiviseren for å få Google Now i gang på nettbrettet.

Hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke mottar Google Nå-knappen (når du trykker på og holder nede Hjem-tasten), kan det hende du må installere applikasjonen. Bare følg disse trinnene:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "google search" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på oppføringen for Google Søk
 4. Trykk på Installer
 5. Trykk på Godta
 6. La installasjonen fullføre

Med Google Nå på nettbrettet ditt er det på tide å få det til å fungere for deg.

Optimaliser Google Now

Noe av det første du trenger å gjøre er å sørge for at Google Nå bruker søkehistorikken for å forutsi dine behov. Dette er hvordan:

 1. Åpne nettleseren
 2. Gå til history.google.com
 3. Logg deg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det
 4. Trykk på Innstillinger-ikonet
 5. Hvis Googles søkehistorikk er slått av, slå den på ( figur B )
 6. Lukk nettleseren
Figur B

Du kan også se hele søkehistorikken din fra alle maskiner tilknyttet Google-kontoen din.

Det vil ta litt tid før Google Now sitt forutsigbare søk fungerer, fordi det må samle inn nok data til å begynne å forutsi hva du søker etter.

Du bør også aktivere stemmesøk for offline bruk. Hvis du ikke gjør dette, fungerer ikke taleinndata når du er frakoblet. Følg disse trinnene for å aktivere dette:

 1. Åpne Google Nå
 2. Sveip oppover for å avsløre menyknappen (nederst i høyre hjørne)
 3. Trykk på menyknappen og trykk på Innstillinger
 4. Trykk på Voice
 5. Trykk på Last ned talegjenkjenning offline ( figur C )
 6. Trykk på kategorien Alle
 7. Bla for å finne språket du vil laste ned
 8. Trykk på Last ned-knappen tilknyttet ønsket språk
 9. La nedlastingen fullføre
Figur C

Sørg for å aktivere stemmesøk for offline bruk.

Du kan også aktivere personlig gjenkjenning for å forbedre talegjenkjenningens nøyaktighet. Når personlig tilpasset gjenkjennelse er aktivert, vil Google lagre taleeksemplene dine. Når du aktiverer dette, oppretter Google en elektronisk nøkkel som knytter taleprøvene til Google-kontoen din. Bare Google kan bruke denne nøkkelen for å få tilgang til stemmeprøver (for å forbedre gjenkjennelsen).

Personlig anerkjennelse er en opt-in-tjeneste - den er ikke aktivert som standard. Hvis du bestemmer deg for å aktivere funksjonen, må du godta vilkårene for tjenesten.

Hvis du konfigurerer hjem- og arbeidsstedene dine, vil det gjøre det mye enklere for Google Nå å forutsi kjøretiden til og fra. Dette kan også hjelpe Google Nå med å informere deg om hvor lang kjøretur det er for deg til andre steder, for eksempel til en flyplass for å fly. Følg denne fremgangsmåten for å angi posisjonene dine:

 1. Åpne Google Nå
 2. Sveip opp for å avsløre menyknappen
 3. Trykk på menyknappen
 4. Trykk på Innstillinger
 5. Trykk på Mine ting
 6. Trykk på Steder
 7. Trykk på Hjem
 8. Angi hjemmeadressen
 9. Trykk på OK
 10. Trykk på Arbeid
 11. Skriv inn arbeidsadressen din
 12. Trykk på OK
Fra skjermbildet My Stuff ( figur D ) kan du også angi ting som favorittidrettslagene dine og aksjer. Figur D

Du kan også deaktivere Google Nå og / eller varsler fra dette skjermbildet.
Til slutt bør du optimalisere det Google Nå bruker for søkeresultater. Trykk på menyknappen og klikk på Innstillinger. I Innstillinger-vinduet trykker du på Nettbrett-søk. I denne oppføringen ( figur E ), aktivere / deaktiver du elementene du vil inkludere eller ikke inkluderer i søkeresultatene for nettbrettet. Figur E

Hva du har tilgjengelig vil avhenge av hvilke støttede apper du har installert.

Her er et annet tips som de fleste forretningsstrømbrukere vil sette pris på: Sørg for å inkludere steder i kalenderhendelser. Når du gjør dette, slutter du med et Google Nå-kort for navigasjon og kjøretid.

Hvis du ønsker å gjøre Android-nettbrettet ditt til en mer effektiv og personlig enhet, er det ikke noe bedre sted å starte enn Google Nå. Det er ikke bare for smarttelefoner, og det er absolutt ikke bare for gjennomsnittlige brukere.

Hva er din erfaring med Google Nå? Del din mening i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com