TigerText sikre meldinger for BYOD- og bedriftsmobilbrukere

TigerText er en kryptert og sanntids meldingsapp for bedrifter. Selskapet fokuserer på helsetjenester markedet, legemidler og finansnæringen der det er på plass overholdelsesregler rundt sending av intern og ekstern kommunikasjon.

TigerText-plattformen er i samsvar med lov om helseforsikringens transportabilitet og ansvarlighet (HIPAA) og Financial Industry Regulatory Authority (FINRA). Jeg har fulgt fremgangen deres det siste året og har endelig fått en sjanse til å snakke med Brad Brooks, administrerende direktør i TigerText og prøve meldingsløsningen deres for meg selv.

Inne i sikker-meldingsappen til TigerText

TigerText-appen er tilgjengelig på Android og iOS. I forbindelse med denne artikkelen kjører jeg TigerText-appen på en iPad Air. IOS-appen har et enkelt, men elegant brukergrensesnitt:

TigerText iOS-app brukergrensesnitt Bilde: Will Kelly

Appen inneholder følgende funksjoner:

 • Sikker melding med full kryptering fra ende til annen
 • Leveringsbekreftelse som viser når TigerText-meldinger er sendt, levert og lest
 • Integrasjon med Active Directory (AD), Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) og eDirectory
 • Ta opp, legg ved og send talefiler for mer detaljerte meldinger.
 • Ikke forstyrr funksjonen med tilpassede autosvar
 • Støtte for flere innbokser slik at du kan bruke flere TigerText-kontoer fra samme enhet
 • Box, Dropbox og Google Drive-integrasjon
 • Pin Lock-støtte med 4-sifrede numeriske PIN-innstillinger
 • Apple Touch ID-støtte for å låse opp TigerText-appen

Funksjonene for meldingsadministrasjon er det som gjør TigerText til en interessant løsning fordi du kan angi en levetid for hver melding til å diktere når TigerText sletter hver melding. Da jeg spurte Brooks om konsekvensene av funksjonen, forklarte han at det fortsatt er et alternativ å arkivere meldinger. Figuren nedenfor viser innstillingene for levetid for meldingen:

Innstillinger for levetid for melding i TigerText Image: Will Kelly

Du kan også huske meldinger og vedlegg før eller til og med etter at mottakeren har lest meldingene.

Det er også et alternativ for levering av eskalering i TigerText når varsler som ikke blir levert innen 5 minutter sendes på nytt via SMS. Jeg liker dette alternativet for helsetjenester og andre brukere som kan bli distrahert av en nødsituasjon.

Bruker du TigerText-appen

Jeg lastet ned den gratis TigerText-appen fra App Store. Deretter setter jeg opp en TigerText-konto ved å bruke nettstedet TigerText. Rekvisita til TigerText for å holde kontooppsettet enkelt.

Det eneste jeg ikke likte med appen, var at den så ut til å kreve å skrive inn meldingen først før jeg skrev inn et cellenummer eller andre TigerText-brukere i Til: -feltet. Da jeg skrev inn et cellenummer i feltet Til: før jeg skrev inn meldingen, forsvant knappen Send og tekstfeltet. Denne klagen er ikke nødvendigvis en showstopper, men kan være irriterende for noen brukere og til og med utløse en helpdesk for noen. Denne figuren viser et eksempel på en meldingutveksling:

Tekster frem og tilbake i TigerText Image: Will Kelly

Trykk på øverst til høyre på skjermen ved siden av telefonnummeret eller TigerText brukernavn, og du kan kontrollere meldingens levetid og til og med stille inn meldingen til å slette på Les.

Da jeg sendte en TigerText-melding til smarttelefonen min via SMS, kom meldingen gjennom uten forsinkelse. Mottakeren må trykke på lenken i SMS-meldingen for å se og svare på meldingen fra mobilenheten.

TigerText lar deg også teksttekst kolleger sikkert som kanskje ikke bruker TigerText. La oss ikke glemme at det er støtte for gruppemeldinger som gjør det mulig for deg å sende tekster til flere brukere som prosjektgruppen din, og videresending av meldinger slik at du kan legge til andre teammedlemmer til en pågående tekstsamtale i TigerText.

Du har også muligheten til å sende bilder, videoer og talememoer som en del av tekstaksjonene dine med andre brukere.

TigerText som et messaging-plattformspill

Mens jeg skrev denne artikkelen, kunngjorde TigerText at de åpner for sin plattform via TigerConnect Secure Messaging Platform, slik at deres partnere og kunder kan integrere TigerText-meldingsfunksjoner i sine egne apper, tjenester eller plattformer.

TigerText og BYOD

TigerText lager Bring Your Own Device (BYOD) som en del av historien deres. De har sikkerheten, samsvaret og skyet ned der jeg anbefaler TigerText som en sanntids kommunikasjonsløsning for team med rotasjonsomgang og hvor umiddelbarheten i kommunikasjonen er et krav.

TigerText innen helsevesen

TigerText kan være en potensiell IT-gevinst for helsevesenet for en rimelig omsorgsorganisasjon (ACO) eller andre helsevesenets våpen som er sjenert over. Deres neste teknologiprosjekt med tanke på høyprofilerte teknologisvikt og kostnadsoverskridelser som fortsetter å skygge Affordable Care Act (ACA) og Healthcare.gov, spesielt. En app som TigerText kan også gjøre helsevesenets BYOD til virkelighet.

Priser

TigerText flyttet til freemium-priser i 2013. Ettersom mitt råd vanligvis går til selskaper som ikke legger ut prisene, må du vite budsjettet og brukernumrene dine før du kontakter selskapet for prisinformasjon.

Siste tanker

TigerText er en spennende sikker meldingsløsning i et hett marked akkurat nå. Selskapet er også flinke til å kjenne sin historie og sin plass i markedet. Teknologisk er TigerText en glatt og sikker meldingsløsning og sjekker av alle boksene til en løsning deres målkunder søker i et samsvarsmiljø.

Se også:

 • Lua: Sikker bedriftsmelding for den mobile arbeidsstyrken
 • Forbedring av helsepersonellets kommunikasjon i en alder av ACA3-bedriftsmeldingsplattformer som får mobilitet
 • 3 bedriftsmeldingsplattformer som får mobilitet riktig
 • Riktig medisin: Foreskrive BYOD for helsevesenets IT

© Copyright 2020 | mobilegn.com