TikTok, Google og Twitter dominerer apprangeringene i 2019

Hvordan bruke "Peeking In" appnavigering på Android 10 Android 10 gir et enda mer raffinert gestsystem med bruk av "Peeking In" -navigasjon.

Google, TikTok og Twitter tok topp plasseringene i AppsFlyers avstemning av markedets mest suksessrike apper. Analyseselskapet så på 23 milliarder installasjoner, og 45 milliarder app åpnes på mer enn 15 000 apper.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

AppsFlyers niende ytelsesindeks fant for første gang noensinne at Google klarte å toppe Facebook i det totale antallet tilskrevne installasjoner. Google så også store økninger i virksomheten i hele Sør-Amerika og Sørøst-Asia.

Tik Tok så også massive stigninger i mange av rangeringen. TikTok Ads, et forsøk på å tjene penger på appens millioner av ivrige brukere, var nummer én i listene Vekstindeks.

"Når vi ser tilbake, kan vi se en vedvarende trend i vekstindeksen. For de fleste mediekilder er det å gjøre rangeringen en engangs ting, " sier Shani Rosenfelder, leder for Mobile Insights i AppsFlyer. "Det betyr at det er veldig vanskelig å opprettholde vekst i dette hyperkonkurransedyktige rommet, så selskaper må være våkne, anerkjenne potensial og bevege seg raskt for å være relevante."

10 mobilapper for å forenkle jobbsøket ditt (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Sosiale nettverk som Twitter, Snap og Pinterest presterte også godt i rangeringen. Studien fant at Twitter så betydelige økninger i inntekter og adopsjon, spesielt i Nord-Amerika og Sørøst-Asia. Pinterest kunne utnytte populariteten i Nord-Amerika for å fortsette veksten.

"Det sosiale nettverket har mer enn doblet rekkevidden i første halvår 2019. På grunn av arten av den 300 millioner sterke månedlige brukerbasen (opp 30% år over år), sees Pinterest's vekst i stor grad i Shopping and Life & Culture-gruppene, og nesten utelukkende i Nord-Amerika, "heter det i rapporten. "Til tross for at de trailer bak Twitter og Snap i nordamerikansk adopsjon, opplevde Pinterest et hopp på 190% i antall apper som kjører annonser på plattformen i H1 2019.

Til tross for at han mistet noen få topplasseringer til Google, var Facebook fremdeles ekstra sterkt over hele verden. Facebook er fortsatt den største mediekilden i indeksens universelle kraftrangering og har vært i stand til å dominere iOS-enheter gjennom shopping- og spillfunksjoner.

Spillemessig er Google og Facebook langt på vei de klare lederne, men det er en opphetet konkurranse om nummer tre-plassen bak de to gigantene. AppLovin, ironSource, Unity og Vungle kjemper alle om et stykke av spill-app-kaken.

I tillegg til de største aktørene, er indeksen full av nykommere som søker å øke sin del av markedet etter hvert som flere får tilgang til smarttelefoner over hele verden.

"På en positiv note, viser det faktum at vi ser nye selskaper med forskjellige typer produkter og kvaliteter at denne bransjen har mange muligheter for de som kan overleve, " sa Rosenfelder.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com