Tips for enkelt å finne Android-nettbrettprogramvare

Så, du har et nytt Android-nettbrett, og du er ivrig etter å laste ned en haug med kule apper. Naturligvis går du til Google Play Store og begynner å søke, men det er tusenvis av applikasjoner, og du aner ikke hvilke som er best egnet for nettbrett. Hva gjør du?

Dessverre er det ikke en perfekt løsning. Utenom å skure gjennom noen gang appen i Play Store, er du best mulig å se på disse tipsene og verktøyene som vil gjøre prosessen langt enklere.

Her er noen nyttige tips for å finne nettbrettspesifikke apper.

Søketips

Hvis du ikke vil installere en app for å hjelpe deg med søket ditt, kan du alltid avgrense søket. Google Play Store har selvfølgelig ikke en avansert søkefunksjon innebygd, så du må avgrense søkestrengen. Jeg har funnet to spesielle søk som var nyttige når jeg prøver å finne nettbrettspesifikke apper:

 • HD: Å legge strengen "hd" (ingen anførselstegn) til søket ditt vil føre til nettbrettapplikasjoner. Forbeholdet om denne strengen er at den bare vil rapportere tilbake applikasjoner med "HD" i tittelen. "HD" betyr High Definition, og derfor er disse appene optimalisert for skjermstørrelse og oppløsning på nettbrett.
 • Nettbrett-apper: Dette er en annen søkestreng jeg vil bruke når jeg vil utvide søket litt. Dette er ikke så raffinert som å bruke "HD" -strengen, men det vil inkludere de nettbrett-appene som ikke har "HD" i tittelen.
 • For nettbrett: Hvis du går til Google Play Store, bør du legge merke til en fane "For nettbrett" som viser personalvalgene for nettbrett-apper.

Apper som hjelper deg med å søke

Det er applikasjoner som ble opprettet spesielt for å hjelpe deg med å søke etter nettbrettoptimaliserte applikasjoner. Følgende to applikasjoner gjør en ganske god jobb.

1. Nettbrettmarked

Tablet Market-appen har et ganske enkelt grensesnitt. De eneste forskjellene mellom gratisversjonen og den betalte versjonen er at gratisversjonen inkluderer annonser og den betalte versjonen ($ 1, 49 USD) hevder å ha raskere søkeresultater og ubegrensede oppdateringer.

Når den er installert, er denne appen rask og enkel å bruke. Åpne verktøyet, og trykk på ikonet som vil finjustere søket ditt fra hovedvinduet ( figur A ). Figur A

Nettbrettmarked sett på den Verizon-merkede Samsung Galaxy Tab.

Fra hovedvinduet kan du avgrense et søk i følgende kategorier:

 • Nylig lagt til: Nye nettbrettoptimaliserte apper
 • Nettbrettverktøy: Dette er apper som kan betraktes som "verktøy", for eksempel Wi-Fi-verktøy, tekstredigerere, passordbehandlinger osv.
 • Nettbrett-spill: Spill som er optimalisert for nettbrett
 • Tablet Entertainment: Multimedia-sentriske apper
 • Nettbrett Nyheter og Vær: Ulike apper for nyheter og vær
 • Nettbrett sosial og kommunikasjon: Sosiale nettverk, Skype, e-post osv
 • Bakgrunnsbilder til tavler: bakgrunnsbilder (levende og statiske) optimalisert for nettbrett
 • Nettbrett-widgeter: Android-widgeter optimalisert for nettbrett

Det er også et brukervennlig (og grunnleggende) søkeverktøy. Skriv inn søkestrengen din, klikk på Søk, så vil resultatene vises i Google Play Store.

Det er ingen innstillinger for Tablet Market - det er bare å søke frem godhet. Når du trykker på en appoppføring, åpnes Google Play Store for appen du har funnet i Tablet Market, klar for installasjon.

2. Tablified Market HD

Tablified Market HD ligner Tablet Market, men det har et forbedret grensesnitt ( figur B ). Tablified Market HD er gratis og har funksjoner:
 • Ingen annonser
 • Raskere belastningstid (enn tidligere versjoner)
 • Sorter hver kategori etter gratis eller betalte apper
 • Øk skriftstørrelsen
 • Favoritt en app / et spill for senere installasjon
 • Ett-klikk snarvei til Google Play Store (trykk bare på appprisen)
 • Avansert søkfiltrering etter: Gratis og betalt, rangering og app eller spill
Figur B

Dette er like nær Google Play Store for nettbrett som bare du får.
Det jeg virkelig liker med denne appen er at når du går inn i en kategori, gjør oppføringen ( figur C ) det ganske enkelt å finne appene du søker etter. Figur C

Nylig lagt til lister viser raske beskrivelser og priser på apper.

Mellom de to appene foretrekker jeg Tablified Market HD. Ikke bare liker det et sterkere, mer tiltalende grensesnitt, men jeg synes søkeverktøyet og inkludering av et filtreringssystem gir denne applikasjonen en enorm fordel fremfor Tablet Market.

Uansett hvilken rute du tar, vil disse appene hjelpe deg med å velge mange apper i Google Play Store. Ved å filtrere ut alle smarttelefonsentriske apper, vil du ikke ha så vanskelig tid å finne apper til nettbrettet ditt. Hvordan søker du etter nettbrettspesifikke applikasjoner? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2020 | mobilegn.com