De 10 beste Android-smarttelefonene (for nå)

Fordi det er et stempel av Android-smarttelefoner som tåler markedet - inkludert både utmerkede modeller og noen få dudder - føler mange seg litt overveldet når de prøver å velge en. Jeg får mye av "Vil du få denne eller den?" spørsmål og forespørsler om å rangere favorittene mine. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe litt farlig - lage en toppliste for de 10 beste Android-plukkene mine. Det er farlig fordi dette er veldig subjektive ting. Smarttelefonen som passer best for deg, kommer til å avhenge sterkt av dine behov og preferanser.

Men siden jeg har hatt potene mine på praktisk talt alle Android-enhetene, og jeg har skrevet anmeldelser av de beste, kommer jeg til å rangere dem når det gjelder generell kvalitet, med mye mer vekt på smarttelefonene selv enn på de trådløse transportørene de er bundet til.

Jeg skal også holde denne topplisten oppdatert. Så når jeg vurderer nye Android-enheter og bestemmer at de fortjener et sted i topp 10, vil jeg legge dem til på denne listen og støte andre telefoner ned eller utenfor listen.

Advarsel: Denne rangeringen er primært USA-basert. I hvert land / region har telekom-transportørene en tendens til å gi disse enhetene forskjellige navn. Du kan være i stand til å finne et nært samsvar mellom mange av enhetene på denne listen og enheter i ditt område, men ikke i alle tilfeller.

Merk: Denne artikkelen dukket opp opprinnelig som et innlegg i vår blogg om teknisk fornuft. Det er også tilgjengelig som PDF-nedlasting.

1: HTC EVO 4G

Pund for pund og funksjon for funksjon, det er fremdeles ingenting der ute i Android-land som kan henge med HTC EVO 4G. Med sin 4, 3-tommers WVGA-skjerm, 8 megapiksler kamera, 1 GHz Snapdragon CPU, frontvendt VGA-kamera, Micro HDMI-port, 3G Wi-Fi-hotspot og 4G WiMAX-funksjon, har EVO alt. Og med det store tastaturet på skjermen og praktisk kickstand for å se på video, er det enkelt og behagelig å bruke. Da jeg gjennomgikk den, kalte jeg EVO "The Hummer of smartphones" fordi den er så enorm og den er så kraftig. Men det er ingen som benekter at det er eliteenheten til Android-flåten.

2: Google Nexus One

Dette var den første Android-enheten som virkelig slo av sokkene mine, og jeg bruker den fortsatt som gullstandard for å måle alle andre Android-smarty. Visst, den har ikke den beste batterilevetiden, og skjermen er ikke så stor og dristig som HTC EVO eller Droid X. Men den er bemerkelsesverdig elegant og brukbar, og den er fortsatt den Android-telefonen som ikke er skadet av mobilprodusentene og teleoperatører. Google selger ikke lenger den på massemarkedet, men tilbyr N1 som en testtelefon for Android-utviklere. Fortsatt er det fortsatt gullstandarden, og så lenge Google fortsetter å selge den i en eller annen form, vil den sannsynligvis forbli på denne listen.

3: Samsung Vibrant

Samsung Vibrant snek seg på mange mennesker. Samsung hadde ikke produsert mange gode smarttelefoner de siste årene. Faktisk var Samsung Omnia så dårlig at jeg vurderte det som et av de verste tech-produktene fra 2009. Så da Samsung kunngjorde Galaxy S, den første linjen med Android-enheter, var forventningene ganske lave. Men til tross for markedsforvirringen ved å navngi Galaxy S noe annet (og gi den en litt annen konfigurasjon) på alle transportører, har produktet vært en stor hit, og har solgt over en million enheter i løpet av de første 45 dagene på markedet. Den beste av Galaxy S-modellene er T-Mobils Samsung Vibrant, som er tynn, kraftig, har en flott skjerm, og gjør minst mulig fikling med Android-operativsystemet.

4: HTC Incredible

En av de mest etterlengtede Android-enhetene fra 2010 var Google Nexus One på Verizon. Dessverre skjedde det aldri - delvis fordi Verizon dro føttene sine for å tillate den ulåste Nexus One i nettverket sitt, og delvis fordi Google var uforberedt på å håndtere kundeserviceansvaret for Nexus One. Som et resultat ga produsenten av Nexus One, HTC, ut en lignende enhet kalt HTC Incredible (noen ganger referert til som "Droid Incredible"). Det er ikke fullt så elegant eller avansert som Nexus One, men The Incredible er den nest beste tingen.

5: Motorola Droid X

Med Sprints HTC EVO 4G som fikk mye oppmerksomhet fra Android-verdenen siden avsløringen på CTIA 2010 i mars, var svaret fra Motorola og Verizon (de tidligere elsklingene i Android-verdenen) Droid X. Det matchet HTC EVO med en 4, 3-tommers skjerm, et 8 megapikslers kamera, en Micro HDMI-port og mobil hotspot-funksjonalitet, men det manglet et frontvendt kamera, 4G-tilkobling, og den ekstra poleringen som HTC legger på Android med sin Sense UI.

6: Samsung Epic 4G

Denne versjonen av Samsung Galaxy S kommer mest fra standardformfaktoren. Det er mest fordi det integrerer et fullstendig 53-tasters skyv ned maskinvaretastatur. Men det er ikke bare noe tastatur. Med sine store nøkler og dedikerte rekke for talltaster, er det uten tvil den beste maskinvare-qwerty på noen Android-enhet. Den har også en 4-tommers Super AMOLED-skjerm, en zippy 1 GHz Samsung-prosessor og Sprints 4G WiMAX-tjeneste. Jeg kan absolutt lage en sak for å rangere denne telefonen så høyt som nummer tre på denne listen.

7: Motorola Droid 2

At denne telefonen er helt nede på nummer 7 på denne listen, er en indikasjon på hvor konkurransedyktig Android-markedet har blitt, fordi dette er en utmerket smarttelefon. Den originale Droid startet virkelig Android-revolusjonen og forble en av de mest solgte Android-enhetene på markedet gjennom første halvår 2010. Droid 2 oppdaterer ganske enkelt designet litt, forbedrer tastaturet og erstatter internt med mer kraftig maskinvare. For de som foretrekker et fysisk tastatur og Verizons topp dekning, er Droid 2 fortsatt et godt valg.

8: Samsung Captivate

Den andre Samsung Galaxy S som lager denne listen, er AT & Ts Samsung Captivate, som har praktisk talt alle de samme internalene og spesifikasjonene som Samsung Vibrant, men har en flatere, boxier formfaktor. Tyngden til Captivate, kombinert med mye trøkk og avanserte funksjoner, gjør dette til en veldig attraktiv telefon. Jeg foretrekker faktisk utformingen av Captivate fremfor kusinen Vibrant (nr. 3 på denne listen). Imidlertid har AT&T lastet den opp med massevis av AT&T crapware som brukere ikke kan avinstallere og enda verre, har begrenset enheten slik at brukere ikke kan "sidelaste" apper som ikke er i Android Market. T-Mobile begår ikke en av disse to syndene med Vibrant, og det er det som gjør det til et bedre valg.

9: HTC Aria

HTC Aria er kanskje en av de best bevarte hemmelighetene i Android-verdenen. HTC kunne ærlig ha kalt denne telefonen EVO Mini. Det ligner mye på EVO, men i en langt mindre pakke. Mens EVO er den største Android-telefonen, er Aria faktisk den mest kompakte, med sin 3, 2-tommers skjerm. Det er den viktigste appellen - sammen med en lav prislapp (den koster $ 129, men du kan vanligvis finne den for mye mindre enn det, til og med gratis, basert på kampanjer). De største problemene med Aria er den kraftige 600 MHz CPU og det faktum at i likhet med Galaxy S har AT&T lastet den opp med mye crapware og begrenset den til applikasjonene i Android Market.

10: LG Ally

LG Ally er ikke veldig pen - bortsett fra å være ganske understyrt - men den har noen få forløsende kvaliteter som gjør den attraktiv. Den har et flott lite maskinvaretastatur - det beste maskinvaretastaturet på en Android-enhet, ved siden av Epic 4G. Det er også veldig kompakt, selv om det ikke er så kompakt som HTC Aria, siden Allys skyvetastatur gjør det litt mer klumpete. Men den beste funksjonen er prisen: 49 dollar. Og som Aria vil mange kunder få det gratis med riktig kampanje. For 50 dollar eller mindre er denne telefonen en god verdi.


© Copyright 2021 | mobilegn.com