Topp mobilapper for forretningsbrukere

Det er nå mer enn 175 000 mobilapper tilgjengelig på de tre ledende smarttelefonplattformene: iPhone, BlackBerry og Android. Med alle disse appene blir det stadig vanskeligere å finne de gode, spesielt for forretningsbrukere.

Jeg har valgt åtte apper på tvers av en håndfull kategorier som jeg anser som de beste mobile forretningsappene for iPhone, BlackBerry og Android smarttelefoner. ( Merk: Noen av disse appene er også tilgjengelige for Palm og Windows Mobile.)

Produktivitet

Evernote (iPhone / BlackBerry / Android | gratis / premium-alternativ)

Dette er den sveitsiske hærens kniv for notatføring. Med Evernote kan du snuppe et bilde, ta et skjermbilde, skrive inn tekst eller snakke notatet ditt for å fange informasjon mens du er på farten. Og når du har tatt den opp, hjelper Evernote deg med å organisere og finne den ved å gjøre all informasjonen på bildene eller notatene dine søkbar. Hvis du for eksempel tar et bilde av en bok som en påminnelse om at du vil kjøpe den senere, vil Evernote gjøre all teksten på bokomslaget søkbar. Det er ganske ryddig å se det i aksjon.

Dokumenter som skal gå (iPhone / BlackBerry / Android | gratis / premium-alternativ)

Documents To Go er et alt-i-ett-program med støtte for Microsoft Office, PDF, Apple iWork og andre filer. Så hvis noen sender deg en PowerPoint-presentasjon på e-post, kan du se og redigere filen på din mobile enhet. Jeg har brukt det flere ganger på møter da jeg glemte å ta med en trykt kopi av en fil. Jeg har også brukt den til å forberede en presentasjon mens du er på fly; Jeg er mye lettere å piske ut BlackBerry-en enn den bærbare datamaskinen.

Reise

TripIt (iPhone, BlackBerry, Android | gratis / premium alternativ)

Jeg har brukt TripIt-nettstedet i et par år; det er en flott måte å dele reiseplanene dine med venner. TripIt sin mobilapp er et fint supplement til nettstedet og lar deg utføre de fleste av hovedfunksjonene mens du er på farten.

Min favorittfunksjon på TripIt er muligheten til å se hvilke av mine venner eller kolleger som reiser til samme by som jeg er på samme tid. Jeg liker også muligheten til å hente all reisinformasjonen min, for eksempel flytid eller hotellreservasjoner fra TripIt-appen, i stedet for å sile gjennom innboksen min for de forskjellige bekreftelsesmailene jeg har mottatt fra flyselskapet eller hotellet.

FlightTrack (iPhone, Android | $ 4.99)

Reiser du ofte for forretningsreise, vil du bruke så lite tid på flyplassen som mulig. Det er mye bedre å vente på en flyforsinkelse hjemmefra enn å finne ut etter at du har kommet til flyplassen.

FlightTrack lar deg finne flyplaner, spore flyvninger over hele verden og få flystatusvarsler fra din iPhone eller Android-smarttelefon. Jeg liker virkelig kartleggingsfunksjonen, som lar deg se flykartet ditt og se værforholdene på ruten din. Kartene er også tilgjengelige offline.

Nettverk

LinkedIn (iPhone / BlackBerry | gratis)

Enten du er en stor bruker av det sosiale nettverket i ditt personlige liv, er det en fin måte å holde en LinkedIn-konto på å holde oversikt over forretningskontaktene dine på nettet.

LinkedIn-mobilappen bringer mange av nettfunksjonene, for eksempel dine tilkoblinger og statusoppdateringer, til smarttelefonen din. Min favoritt-mobilspesifikke funksjon er InPerson, som lar deg raskt dele kontaktinformasjon med en annen smarttelefonbruker via Bluetooth.

Facebook (iPhone / BlackBerry / Android | gratis)

OK, så dette er ikke teknisk sett en forretningsfokusert app; linjene mellom personlige og forretningsnettverk blir imidlertid stadig mer uskarpe. Jeg opplever å koble meg oftere til kolleger på nettsteder som Facebook enn på nettsteder som LinkedIn.

Den mest verdifulle egenskapen til Facebook-mobilappen for meg har vært telefonboken. Den lar deg bla gjennom listen over alle dine venners telefonnumre. Fordi den bruker det siste nummeret som vennen din har skrevet inn på Facebook, trenger du ikke å bekymre deg for å holde adresseboken din oppdatert - du kan bare klikke på nummeret i Facebook-telefonboken for å ringe. Det kan være en livredder når du er på veien og ikke har et telefonnummer tilgjengelig via telefonens kontaktliste.

Bedriftsnyheter

Wall Street Journal Mobile Reader (BlackBerry | gratis registrering kreves)

Wall Street Journal Mobile Reader for BlackBerry er en kilde for nyheter og sitater i sanntid. Det er for tiden en BlackBerry-app som bare støttes på følgende enheter:

  • BlackBerry Fet
  • BlackBerry Curve
  • BlackBerry Pearl
  • BlackBerry Storm
  • BlackBerry 8700-serien
  • BlackBerry 8800-serien
BusinessWeek mobilapplikasjon (iPhone / BlackBerry | gratis)

BusinessWeek-appen lar deg lage en personlig overvåkningsliste over selskaper, noe som gir deg rask tilgang til informasjon om de valgte selskapene. Appen kan tilpasses og lar deg organisere nyhetene etter det som er viktig for deg. Du kan også enkelt dele BusinessWeek-innhold direkte fra telefonen via e-post og Twitter.

Hvilke forretningsapper vil du anbefale? Savnet vi en flott, eller inkluderte vi en som du synes er overvurdert? Legg igjen en kommentar og gi oss beskjed.

Beslektede TechRepublic ressurser

  • 10 uunnværlige iPhone-apper for IT-administratorer
  • Forbedre konsulentets produktivitet med disse iPhone-appene
  • Administrere servere og andre systemer fra iPhone
  • 10 må-ha Android-apper
Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2020 | mobilegn.com