Verizon lanserer det første kommersielle 5G-nettverket, som baner vei for smart byvekst

Verizon ser 5G som spillbytter for offentlig sikkerhet og transport På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Sean Harrington, VP City Solutions hos Verizon, om hvordan Verizons 5G-nettverk vil påvirke transport, offentlig sikkerhet og videostreaming i hjemmet.

Denne uken lanserte Verizon det første kommersielle 5G-nettverket i Houston, Indianapolis, Los Angeles og Sacramento, CA, som markerte et stort skritt mot å bringe teknologien inn i mainstream.

Det kommersielle 5G-nettverket, kjent som 5G Home, er bygget på Verizons Ultra Wideband 5G Network. Det gir 5G bredbåndstjeneste for innbyggere i deler av de fire byene, og representerer den neste generasjonen hjemmebredningstjeneste for internett.

5G vil øke hastighetene for forbrukerne, selv om det er en begrensning basert på hvilken tilkobling som er tilgjengelig fra nettverket til hjemmet. Det vil være en lavere forsinkelse også, sa Ed Chan, Verizon senior visepresident og sjefsteknisk arkitekt.

Det neste trinnet, som vil være når Verizon endrer hvordan tjenester leveres direkte til hjemmet, vil resultere i den mest merkbare reduksjonen i latenstid for sluttbrukeren. Verizon 5G Home-kunder kan forvente typiske nettverkshastigheter på rundt 300 Mbps, og topphastigheter på nesten 1 Gbps, avhengig av beliggenhet, sa Chan.

Nettverket baner også vei for mobil 5G, som anses som nødvendig for rask bruk av smart byteknologi. 5G betyr noe for en smart by fordi den lave ventetiden vil forbinde brukere med trafikklys for sanntids trafikkstyring, sa Chan.

Under MWCA i Los Angeles i september 2018 sa Verizon, Sean Harrington, visepresident for byløsninger på Verizon, " Vi er virkelig spent på muligheten til å bruke 5G, spesielt til brukssaker i transport og offentlig sikkerhet." Han sa at transport gir en "mulighet til å samle informasjon om hva som skjer rundt kryss. Så oppdagelse av mennesker og kjøretøy, og mate den informasjonen i sanntid, i lav latens, så enkelt, millisekunders forsinkelse, tilbake til kjøretøyer, og signalet timing system. "

5G Home etablerer en midlertidig 5G TF-spesifikasjon. I juni 2018 fullførte industrien standarden for global 5G, som er 3GPP 5G NR. Og mens nytt nettverksutstyr, enheter og brikkesett kan utvikles for å fungere etter 3GPP-standarden, opprettet Verizon den midlertidige standarden for å komme raskere om bord.

"På dette tidspunktet tror vi at alt dette legger grunnlaget for mobilitetstjenestene som resten av verden, ikke bare Verizon, vil lansere. Vi tror fremdeles at vi kommer først på mobilitetslanseringen, " sa Chan.

Mens 5G TF-spesifikasjonen er midlertidig, vil mesteparten av infrastrukturen kunne brukes til å kjøre NR-spesifikasjonen så snart den er tilgjengelig.

"En haug med radioene vil faktisk ha programvare som kan oppgraderes for å faktisk kjøre NR-spesifikasjonen rett etter når vi er klare, " sa Chan. "Vi har også spektrumdybde nok til at vi til og med kan kjøre disse nettverkene parallelt med NR-systemet vårt samtidig fordi vi har nok spektrum til å gjøre det. Det er magien med millimeterbølgen, at det er en så stor mengde spekter som vi faktisk kan bruke annerledes. "

Når det gjelder tidsrammen, sa Chan, "Alle leverandørene våre jobber veldig hardt nå for å lage programvaren. Avhengig av hvilken leverandør du snakker om, så den er faktisk tilgjengelig, " la han til. "I dette tilfellet hvor vi har lansert kommersiell tjeneste, kommer vi ikke til å forstyrre kunden. I dette tilfellet vil det være veldig spesifikt når kunden vil gjøre det."

Andre funksjoner i mobil 5G inkluderer muligheten til å behandle hverdagsbriller som augmented reality (AR) -enheter, og å forbedre opplevelsen for spill.

"Tenk deg at den utvidede virkeligheten virkelig kan skje enten gjennom enheten din eller gjennom brillene dine, slik at du faktisk kan se den. Det vil være langt mer produktivt, " sa Chan. "Siden jeg allerede bruker briller, hvis brillene mine faktisk kan bli skjermen, trenger jeg ikke å ta med meg alle disse andre skjermene. Hele 360 ​​grader i omgivelsene mine er faktisk arbeidsområdet mitt. Det ville vært superkraftig når det gjelder hva jeg kan gjøre. "

Foretaket vil også ha fordel, fordi 5G vil forbedre industriell automatisering. "For eksempel er roboter i dag koblet sammen, og hvis de sitter fast på ett sted, hvordan ville de da gjort det de trenger å gjøre?" Sa Chan. "Se for deg at robotikken nå kan bli mobil, og de kan flyte rundt i produksjonsgulvet. Jeg tror du skal se hvor mange oppgaver som kan gjøres på en veldig annen måte."

Verizon jobber også med sine 5G Labs i New York City og kunngjorde nylig en utvidelse til Boston, Los Angeles, Silicon Valley og Washington, DC for å jobbe med nystartede og universiteter som Columbia og New York University.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Verizon lyser opp sitt 5G Hjem-nettverk (ZDNet)
  • Verizon prøver 5G i Washington DC med Nokia (ZDNet)
  • 5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)
  • AT&T lanserer 5G over 19 byer (ZDNet)
  • Motorolas Moto Z3: Den første telefonen som kan oppgradere til 5G (TechRepublic)
  • Trumps FCC satser stort på 5G: Slik vil det forandre USAs økonomi for alltid (TechRepublic)
Bilde: Verizon

© Copyright 2020 | mobilegn.com