Via applanseringer i Cupertino for delt skytteltjeneste

Video: GMs raske kjøretur mot tilkoblede biler, ridesharing og bildeling De neste 30 årene vil resultere i 2 milliarder flere mennesker på planeten, og noen vil bo i superbyer. Tilkoblede biler og ridesharing vil være blant metodene som brukes for transport.

Cupertino, California kan ha fått berømmelse som Apples hovedkvarter, men 29. oktober vil byens innbyggere ha enda mer å skryte av. Beboere vil kunne bruke en mobil Via-app (iOS og Android) for å ringe etter en delt skyttelbuss, som gir en effektiv forbindelse til CalTrain, og vil øke tilkoblingen over hele byen.

Cupertino-tjenestemenn håper ved å gjøre offentlig transport mer tilgjengelig, beboerne vil bli oppfordret til å forlate sine egne biler hjemme, og dermed redusere trafikkstopp og utslipp av kjøretøy.

Pendlere i hele 11 kvadratkilometer lang av byen trenger ikke lenger å stole på etablerte bussruter og ruteplaner, ettersom Cupertinos nye partnerskap med Via gjør det mulig for syklister å hylle en delt tur når det trengs, takket være en satellittzone rundt Sunnyvale CalTrain stasjon .

10 måter å bygge reaktive mobilapper som engasjerer brukerne dine (gratis PDF) (TechRepublic)

"Dette partnerskapet med Via er neste generasjon av hva offentlig transport kan være, slik at vi kan øke mobiliteten mens vi tar et skritt mot vårt større mål om å redusere trafikkoverbelastningen over Cupertino, " sa ordfører Steven Scharf.

Via opererer for $ 5 per tur, med ukentlige og månedlige pass tilgjengelig bare $ 17 i uken og $ 60 i måneden. Tjenesten vil fungere mandag til fredag ​​fra 6 til 20 og på lørdager fra 9 til 17.

I samarbeid med Avis Budget Group vil tjenesten starte med seks rullestolbrukere. Mercedes Metris varebiler fra Cupertino-merket har plass til seks passasjerer, i tillegg til en sjåfør, og vil bygge opp til 10 biler over tid. Avis Budget Group vil tilby nøkkelferdige flåtestyringstjenester, inkludert vedlikehold av kjøretøyene for å sikre at den kan gi en offentlig mobilitetsløsning på forespørsel til Cupertino-pendlere.

Styrk en mobil arbeidsstyrke med sikker applevering (TechRepublic)

Via vil også hjelpe til med å konstruere verdensomspennende byer og transport, og tilby innbyggerne et alternativ til det regulerte systemet med stive ruter og tidsplaner til et nettbasert nettverk.

Via teknologien brukes i andre byer i California, inkludert Los Angeles, Pacifica, Marin, West Sacramento, samt i hele Orange County (som består av byer som ligger sør for Los Angeles County).

Via-plattformen ble lansert på Manhattan i september 2013, og opererer i USA og Europa gjennom et joint venture med Mercedes-Benz Vans kalt ViaVan. Teknologien brukes også i dusinvis av partnerprosjekter med kollektivtransportbyråer, privattransportoperatører, taxiflåter, private selskaper og universiteter.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com