Vuzix debuterer Amazon Alexa-drevne AR-briller for å hjelpe deg med å gjøre arbeidet

Inne i CES 2018: AI, big data og 5G er fremtidens TechRepublic's Bill Detwiler tar oss bak kulissene på CES 2018 og forklarer hvorfor høyhastighets mobil trådløs, big data og maskinlæring er de forretningsteknologiske trender å se på.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • På CES 2018 kunngjorde Vuzix Vuzix Blade AR smarte briller, som gir en bærbar smart skjerm som kobles sammen med Android- eller iOS-telefoner for å tilby brukeren håndfri mobil databehandling og tilkobling.
  • Brillene vil være tilgjengelige for kjøp i 2. kvartal.

CES 2018 har sett Alexa-integrasjoner i enheter på tvers av mange merker, men kanskje ingen mer spennende enn augmented reality (AR) smarte briller fra Vuzix. Vuzix Blade AR smarte briller, som ble avduket på utstillingen, gir en bærbar smart skjerm som kobles sammen med Android- eller iOS-telefoner for å tilby brukeren håndfri mobil databehandling og tilkobling.

Smartbrillene kan representere det neste trinnet i implementering av AR-verktøy. De følger Microsoft og Samsungs Windows Mixed Reality-headset, Samsung HMD Odyssey - et premium AR-headset som kan være et sterkt alternativ for bedrifter som ønsker å utforske teknologien. Og det Facebook-eide Oculus lanserte nylig et Oculus for Business-pakke og et rimeligere Oculus Go-headset for bedriftsbruk.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

En sentral differensierer for Vuzix Blade-briller er deres formfaktor: Kompakte og slanke, glassene ligner i hovedsak som vanlige solbriller. Brillene kan være mer attraktive for bedriftsbrukere på grunn av denne formfaktoren, så vel som deres evne til å pare seg sammen med en smarttelefon eller koble direkte til et Wi-Fi-nettverk, noe som gir mulighet for tilpassede, industrielle applikasjoner.

"Det er som å ha datamaskin- eller smarttelefonskjerminformasjonen rett foran deg, uansett hvor du går, " ifølge en pressemelding.

Det betyr at brukeren med Alexa kunne få tilgang til veibeskrivelser, restaurantmenyer, vær, arrangementer, aksjer, videokonferanser og sosiale medier feeds direkte fra glassene, samt alle varsler fra telefonen.

Brillene har Vuzix egenutviklede bølgelederoptikk og Cobra II displaymotor, og veier mindre enn 3 oz. De er også reseptbelagte, og inkluderer justerbar FOV-plassering og lysstyrke.

Vuzix-utviklere kan også trykke på Vuzix Blades åpne Android-plattform for å bygge AR-apper for glassene, og selge dem i Vuzix App Store.

"Den offisielle avdukingen av Vuzix Blade AR Smart-briller fra sin produksjonsklare verktøy er et sentralt øyeblikk for Vuzix og for AR-bransjen som helhet, ettersom den introduserer det første virkelig bærbare par smarte AR-smarte briller for forbrukere og foretak, "Sa Paul Travers, president og administrerende direktør i Vuzix, i løslatelsen.

Vuzix Blade-brillene vil koste rundt 1000 dollar, fortalte Travers til Bloomberg, og vil sendes i andre kvartal.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com