Vil du ha den raskeste telefonen? Hopp over iPhone XS og vent til 2019's Androids

Samsung Galaxy Note 9s S Pen: Hvorfor forretningsbrukere vil elske dette tilbehøret Galaxy Note 9 kommer med en ny designet S Pen som vil være flott for forretningsbrukere som ønsker å forvandle telefonen sin til en komplett organisasjons- og produktivitetsenhet.

En forproduksjonsenhet drevet av neste generasjon Qualcomms system på en brikke (SoC) har klatret til toppen av diagrammet i den populære benchmarking-appen AnTuTu, ifølge en rapport fra Gizmochina. Skjermbilder av testresultatene viser at Snapdragon 8150 ga en score på 362 292, som markerer første gang en Android-drevet enhet har krysset 360.000-terskelen.

Til sammenligning har A12 Bionic brukt i iPhone XS en poengsum på 363, 525. Eksisterende Android-telefoner som Huawei Mate 20, drevet av en Kirin 980 SoC, scorer 311 840, og Xiaomis Black Shark Helo-smarttelefon scorer 301 757, ifølge Gizmochina-rapporten.

Qualcomm-brikkesett er generelt det mest populære alternativet for flaggskip Android-telefoner. Snapdragon 845 brukes i Google Pixel 3 & 3 XL, LG V35 ThinQ, Sony Xperia XZ3, og på nordamerikanske modeller av Samsung Galaxy S9 og S9 +.

Mens referansepoengene til forproduksjonsenheten bare var sjenert for å slå iPhone XS, kan en rekke faktorer påvirke disse poengsummene. AnTuTu benchmark-poengsummer er en sammensatt av CPU, GPU, UX og minne. Kapasitet og hastigheter på RAM og Flash-lagring på telefoner kan påvirke disse poengsummene, og leverandørspesifikk driveroptimalisering kan også forbedre dem. Selv om spesifikke detaljer om den testede forproduksjonsenheten ikke er kjent, har enhetsdrivere ikke endelige drivere, noe som gir rom for enhetsprodusenter å presse mer ytelse ut av det nye Snapdragon 8150-brikkesettet. Derfor er det mulig at Android-telefoner som ble utgitt i 2019 kan utkonkurrere iPhones, noe som gjør dem mer attraktive for forretningsbrukere.

En del av grunnen til at Snapdragon 8150 er i stand til å oppnå denne betydelige ytelsesøkningen, antas å være et trekk til TSMCs 7nm produksjonsprosess, som gjør det mulig å plassere flere transistorer i samme fysiske formstørrelse. I likhet med 10nm Snapdragon 845, forventes matrisen på 8150 å være 12, 4 x 12, 4 mm.

Qualcomm forventes formelt å kunngjøre Snapdragon 8150 neste måned, selv om de første telefonene som blir drevet av brikkesettet ikke forventes å være tilgjengelige før midten av 2019. Det endelige navnet kan imidlertid være annerledes. En rapport fra WinFuture indikerer at brikken internt er kjent som "sm8150", selv om tidligere Snapdragon-markedsføringsnavn er tre sifre, som 845. En høyere klokket versjon, Snapdragon 8180, forventes å bli brukt for ARM-drevne bærbare PC-er.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • En forhåndsproduksjonsenhet drevet av Qualcomm Snapdragon 8150 har en AnTuTu-referansescore på 362 292, første gang en Android-enhet har scoret over 360 000.
  • Snapdragon 8150 forventes å bruke en 7nm produksjonsprosess, som gjør at flere transistorer kan plasseres i samme fysiske formstørrelse.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com