Hva forretningsbrukere trenger fra iPhone 11: Leverte Apple?

Apples iOS 13: De mest bemerkelsesverdige nye funksjonene Her er hva iPhone-brukere kan forvente av Apples iOS 13.

IPhone 11 ser ut til å være forberedt på å falle offer for Osborne Effect, ettersom iPhone 11, iPhone 11 Pro og Pro Max manglet 5G mobilnettverkskompatibilitet da de ble kunngjort 10. september i Cupertino. Apple har ganske mye last å bære for å gjøre utsiktene til å slippe 999 dollar eller mer på Pro-lineupen til iPhones et overbevisende forslag - for iOS-troende er Apples største konkurranse seg selv, ettersom den to år lange oppgraderingssyklusen for smarttelefoner faktisk er død, og 30% av brukerne bryr seg rett og slett ikke om de nyeste og beste modellene.

Apple Card: Et jukseark (gratis PDF)

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Apples typisk konservative holdning gjorde kunngjøringen ganske sikker, det var ikke noe som tilsvarer Galaxy Fold-debakelet som Samsung møtte opp tidligere i år. Safe er imidlertid sjelden spennende.

Før hovednotatet fremhevet TechRepublic fem ting Apple kan gjøre for å gjøre iPhone 11 til en overbevisende oppgradering. Vi har oppdatert denne artikkelen med reaksjoner etter grunntonen.

1. En måte å forhindre å miste Apple Pencil for iPhone

Hvis Galaxy Note ikke var vellykket, ville ikke Samsung laget tolv av dem (ja, egentlig). Fagfolk elsker pennen, og det forventes en form for støtte fra Apple Pencil for iPhone 11. Det faktum at Apple Pencil i det hele tatt eksisterer, skulle gi pauser for mangeårige innbyggere i virkelighetsforvrengningsfeltet, ettersom Steve Jobs hadde en spesiell motvilje for tingene.

"Hvem vil ha en pekepenn. Du må få dem og fjerne dem, og du mister dem. Yuck. Ingen vil ha en pekepenn." Steve Jobs

Dommen: Helt bustet

Ryktene om Apple Pencil for iPhone har virvlet rundt i begynnelsen av september de siste årene. Nok en gang er brukere som håper på Apple å klone Galaxy Note igjen, selv om Apples tilbakeholdenhet bør berømmes.

2. Ingen vil dra rundt en bunke med forskjellige ladere

IPad Pro har allerede tatt i bruk USB-C, og adopsjon for universell standard er forfalt på tvers av produktlinjen. Med en USB-C-aktivert iPhone kan reisende kutte ned antall ladere de trenger i posene, ettersom en enkelt USB-C-lader kan fylle på batteriet til en MacBook, iPad Pro og - forhåpentligvis - iPhone.

På samme måte eliminerer potensialet for trådløs lading for AirPods ved bruk av en iPhone behovet for en lynkabel mens du er på farten.

Dommen: Meh, det er en start

Apple inkluderer en 18W USB-C hurtiglader med iPhone 11 Pro og Pro Max, men iPhone 11 sitter igjen med den klassiske laderen. Selve telefonen bruker fortsatt en Lightning-kontakt, og Apple inkluderer en USB-C til Lighting-kabel i boksen, selv om bruken av Lightning forhindrer iPhone 11 Pro i å dra nytte av USB-C-funksjonene til iPad Pro. IPad Pro 2018 bruker en 18W USB-C-lader, så det skal være mulig å bare ha en lader for å lade de to, men du trenger to kabler.

3. En smartere assistent

Det virker som om det ikke er en jevn strøm av oppmerksomhet som blir gitt til Siri, ettersom Apples smarte assistent hadde den første bevegelige fordelen i 2011, men når 2019 nærmer seg, føles teknologien datert sammenlignet med Amazons Alexa og Google Assistant.

Apple bokset seg ganske effektivt med retorikk om personvern, og selskapet lovet i august å ikke holde Siri-innspillinger som standard, selv om det å introdusere noe som Googles offline stemmegjenkjenning kan utløse sikkerhetsproblemer. Alle stemmegjenkjenningskapasitetene i verden vil ikke gjøre Siri flinkere til å svare på spørsmål.

Dommen: Skolen er i økt, men ikke for Siri

Det var ikke et snev av Siri etter den animerte sekvensen som startet grunntonen.

4. Noe å berolige den sikkerhetsbevisste

Apples svar på Googles avsløring av Project Zero om en iOS-sårbarhet mottas ikke godt, ettersom rapporter indikerer at sårbarheten ble utviklet av kinesiske statssponsorerte hackere i forsøk på å overvåke den uiguriske muslimske befolkningen i Kina og rundt om i verden. Mens Google tar sine egne baner for å ikke inkludere detaljer om en lignende kampanje mot Android-brukere, har Apples svar ZDNets Adrian Kingsley-Hughes følelse sviktet - og det er ingen sinnstilstand å kjøpe en ny iPhone.

Dommen: Ikke engang en knirke

Det er relativt få omtaler om personvern eller sikkerhet i hovednotatet, og ingenting å adressere sårbarhetene.

5. Bedre AirPods, for lytting og samtaler

Jeg er fremdeles mystifisert av den varme mottakelsen AirPods liker - i løpet av fire år ble Apple på en eller annen måte farbar for ørepropper: Gizmodo kalte Apples kablede Earpods "fortsatt søppel" i 2012, men omtaler av den første generasjon AirPods fra CNET og andre var positive. Apple har ikke fordelen av Sonys overlegne (og gratis) LDAC-kodek for trådløs lyd, noe som gjør musikkavspilling dårligere enn Sony WF-1000XM3. Å legge til støtte for en moderne Bluetooth-lydkodek til AirPods og iOS ville gjort mye for å skyve den frem.

Dom: Nope

Ingenting her heller, ikke en gang en Huawei-farge-bytte under dekke av å være ny.

Ekstra: Noe rimelig for massedistribusjon

Å rettferdiggjøre en smarttelefon på 1 000 dollar i tillegg til en bærbar PC som sannsynligvis også er innenfor firesifret for bedriftsdistribusjoner, er en vanskeligere rekkefølge. Mens den potensielle produktiviteten Apple kan gjøre med tillegg av en pekepenn til iPhone kan være overbevisende for noen, vil en pålitelig, godt bygget, rimelig iPhone være et overbevisende alternativ til kjøp i kjelleren Android smarttelefoner med inkonsekvente sikkerhetsoppdateringer. Noe langs linjen til en uthvilt iPhone SE ville utvilsomt fått en entusiastisk mottakelse.

Dommen: Nærmer seg tilregnelighet, men fortsatt litt klistremerkesjokk

Prislappen på $ 699 for iPhone 11 ser rimelig ut, selv om Apples modus operandi er å tilby siste generasjons produkt til en rabatt. Dette er fortsatt tilfelle her, men på ZDNet antyder Steven J. Vaughan-Nichols at potensielle kjøpere kan få det beste og betale mindre på Android.

Var det noe i iPhone 11-keynote for virksomheten?

Det korte svaret: egentlig ikke. Det nye kameraet har mye interessant teknologi. Noen av dem - for eksempel optisk bildestabilisering og nattmodus - har vært tilgjengelig på Android-enheter i flere år. Det er ingen tenkelig virksomhetsbruk for Slofies, mens vidvinkel-kamerateknologien er overbevisende, men ikke nyttig for virksomheten.

Det er noen kraftforbedringer, med iPhone 11 Pro anført som å ha fire timer flere batterilevetid enn iPhone XS, og iPhone 11 Pro Max får ytterligere 5 timer sammenlignet med iPhone XS Max.

Det er i utgangspunktet det, som iPhone 11 går.

For mer informasjon om lanseringen av iPhone, sjekk ut "Apple iPhone 11-arrangement: Hvordan se på og hva du kan forvente" og "Apple-butikkveteran: Vi er som bilselgere eller Best Buy-ansatte nå" på ZDNet.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com