Hva er nytt i Android 2.2 / Froyo

Ulike Android-brukere har hatt veldig forskjellige opplevelser med sin mobile plattform. Dette er fordi noen Android-enheter ikke støtter den nyeste versjonen av mobilplattformen, eller at selskapet som lager håndsettet deres ikke tilbyr Android 2.2 (også kjent som Froyo) ennå. Når telefonen din får den nyeste og beste versjonen av Android, er noen av de nye funksjonene ganske overveldende. Her er en oversikt over det som er nytt i Froyo.

Bluetooth stemmeoppringing

Med en Bluetooth-enhet sammenkoblet med telefonen din, vil du kunne foreta håndfri stemmekode. Jeg har testet denne funksjonen, og den fungerer som en sjarm. Du trykker bare på knappen på Bluetooth-øretelefonen (noen Bluetooth-enheter krever et langt trykk) og snakker deretter navnet du vil ringe. Det fungerer hver gang, og det fungerer bra - stemmegjenkjenning er langt overlegen enn iPhone. Figur A viser dette i aksjon. Figur A

Meldinger til sky til enhet

Med meldinger fra sky til enhet kan du sende applikasjoner, videoer, meldinger og mer direkte til andre Android-telefoner. Dette er bare begynnelsen på noen virkelig kule funksjoner som kommer til Android-plattformen.

Blits

Flash er ikke installert som standard, men du kan nå gå til Android Market og installere Flash derfra. Når det er installert, vil Flash-innhold gjengis som en mester i mobilleseren.

Installer på SD-kort

Hvis telefonen din ikke har nok plass til alle applikasjonene du vil installere, er det ikke et problem med Android 2.2 fordi du kan installere applikasjoner direkte på SD-kortet. Denne funksjonen må være innebygd i selve applikasjonen for å aktivere den enten på telefonen eller SD-kortet. De fleste applikasjoner har ennå ikke glede seg over denne funksjonen, men nyere applikasjoner gjør og (jeg er sikker på) at mange gamle applikasjoner vil ha funksjonen lagt til i oppdateringer.

Søkelinje

Android-søkefeltet er forbedret. Med Android 2.2 er det en rullegardin som lar deg søke på Google, hvor som helst andre steder på nettet, apper, tweets, meldinger, kalenderen din, og omtrent hva som helst annet som er på telefonen din. Fra søkeinnstillingene kan du legge til eller fjerne det du vil kunne søke. Figur B viser den oppdaterte søkefeltet i aksjon. Figur B

Hastighet

Takket være en mye forbedret kompilator har Android-utviklerne lovet alt fra en hastighet på 2x til 5x i forhold til tidligere utgivelser. Når jeg testet en HTC EVO med både Android 2.1 og Android 2.2, la jeg merke til en liten økning i hastigheten på enheten; selv om størstedelen av denne økningen var mer åpenbar når det gjelder overgang av applikasjoner / skjerm, samt åpning / lukking av søknad.

Oppdater alt

Oppdater alle lar deg oppdatere alle applikasjoner (hvis det er en oppdatering tilgjengelig) samtidig. Denne veldig fine funksjonen sparer deg for tiden å måtte oppdatere hvert program, en etter en.

Wi-Fi-tilknytning / hotspot

Som standard er Wi-Fi-tilknytning innebygd i Froyo; Dette vil gi telefonen muligheten til å fungere som et Wi-Fi-hotspot. Hvorvidt du faktisk vil være i stand til å knytte deg avhenger av operatøren din - noen transportører tillater tetting og andre ikke.

Flere oppdateringer

Det er mange andre oppdateringer til Froyo som følgende:

  • Tallrike oppdaterte kamerafunksjoner.
  • Oppdatert design av bilpaneler.
  • Oppdatert Gmail-app for å inkludere Forrige / Neste knapper når du leser e-post.

Har du prøvd Froyo?

Droid Incredible (Verizon) og noen HTC-telefoner i Kina leveres nå med Froyo, og noen telefoner begynner å få oppgraderinger til Froyo. Har du opplevd deiligheten av Froyo ennå? I så fall kan du dele erfaringene dine med andre TechRepublic-lesere.

Hvilke funksjoner vil du også se i kommende Android-utgivelser?

© Copyright 2020 | mobilegn.com