Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020

Bilde: Getty Images

Det har vært en interessant tur med Android opp gjennom årene, og 2019 er intet unntak. Utgivelsen av Android 10, malware-angrep, Pixel 4, kunstig intelligens (AI) - you name it, og Android har opplevd det.

Hva har 2020 i vente for mobilplattformen? La oss kaste gardinen tilbake, se inn i krystallkulen og prognostisere.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

1. Samsung Galaxy S11 vil være den må-ha telefonen

Jeg vil gjerne si at Pixel 5 vil være telefonen å ha i 2020, men jeg vil ta feil. Hvorfor? Samsung Galaxy S11 er den mest etterspurte telefonen i 2020 - uansett plattform. Samsung har bevist, år etter år, at den kan lage de mest elegante enhetene på planeten, og Galaxy S11 vil ta dette til nye høyder.

Med en kombinasjon av den omsluttede skjermbildet og en nesten rammefri skjerm, finner du ikke en mer nydelig enhet på markedet. Men Galaxy S11 vil ikke bare være et pent ansikt - under den skjermen vil slå hjertet til en mester: Et 100+ MP-kamera, latterlig batterilevetid (takket være noen spesiell teknologi som rulles ut av Samsung), 8k videoopptak, og mer. Denne telefonen vil være virkelig spesiell, og den vil bli flaggskipet til alle flaggskip.

Ansettingssett: Android-utvikler (TechRepublic Premium)

2. Pixel 5 vil være spektakulær

Etter at prisen på Pixel 4 sank 200 dollar, gikk jeg videre og kjøpte en, og angrer ikke. Til 799 dollar for 128 GB lagringsversjon er Pixel 4 en solid oppgradering fra Pixel 3. Når det er sagt, fikk Pixel 4 så dårlig trykk at Google går tilbake til tegnebrettet. I stedet for å gjenta hva som skjedde med Pixel 4, lærte Google av sine feil og vil gjøre alt det kan for å overgå Samsung i 2020.

Selv om Googles innsats vil mislykkes fordi ikke noe selskap vil Samsung best det kommende året, vil enheten som kommer ut av dette være intet mindre enn spektakulær. Med det samme skiftende kameraet på toppen av et mye forbedret batteri, kraftigere CPU, mer minne og en slankere design, vil Pixel 5 i det minste beholde Google Pixel-fanbasen og i beste fall bringe mer inn i brettet. Imidlertid vil Pixel 5 fortsatt være i skyggen av Galaxy S11.

3. Google Play-låsning

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

På grunn av økningen i angrep på malware / spyware / adware / ransomware på Android-plattformen, spår jeg at Google endelig vil låse ned Play Store for å gjøre det vanskeligere for utviklere å gi ut appene sine og nesten umulig for adware-nettverk å få tilgang til enheter. Selv om dette kan kvele utviklerens evner, er dette en nødvendighet for Android-plattformsikkerhet. Dette kan også føre til at Google revansjerer annonsetjenestene for Android-apper. Kan dette være slutten på annonsestøttet programvare? Det kan det, men Google må erstatte det med noe annet insentiv for utviklere; Ellers vil Android-brukere se slutten på den gratis applikasjonen.

Android-gaveguide: De beste gavene i 2019 (TechRepublic)

4. Google vil ta i bruk hovedlinjen Linux Kernel

Google har gjort det klart at preferansen er å ta i bruk mainline Linux-kjernen, noe som er perfekt fornuftig fordi det vil muliggjøre en mer effektiv oppdateringsprosess og gjøre det mulig å oppdatere kjernen mellom større utgivelser. Dette vil også føre til betydelige utfordringer for Google. Hvis Google ønsker å få dette til, må selskapet gjøre alvorlige endringer i Android-utviklingsprosessen. Hvis Google gjør dette - og det vil jeg tro - vil Android bli mye forbedret. Jeg ser en seriøs innsats for denne utfoldelsen innen 4. kvartal 2020. En ting å forstå er at mer effektive oppdateringer ikke er de eneste drivkreftene bak vedtakelsen av mainline-kjernen; sammen med denne endringen kommer et økt sikkerhetsnivå for plattformen.

5. Alle Android-flaggskipsenheter støtter 5G

I slutten av 2020 støtter alle flaggskip Android-enheter 5G; faktisk 5G vil være et krav. Noen OEM-maskiner slipper allerede enheter som er i stand til 5G-tilkobling - selv om protokollen ikke har nådd alle byer - men 2020 vil se 5G bli standarden. Det store spørsmålet er: Vil teknologien nå massene? Selv om flertallet av nye Android-enheter utgitt i 2020 vil støtte 5G, vil det kreve et stort press for at protokollen skal være utbredt. Dette vil være et bannerår for nettverksoppgraderinger for å holde tritt med enhetene.

De beste Android-telefonene det siste tiåret (TechRepublic)

6. En Android-klokke vil være en hit

Året 2020 vil endelig se utgivelsen av en Android-klokke som kan usurpe Apple Watch som hersker over wearables. Sjansen er stor for at smartwatch blir neste iterasjon av Samsung Active 2, selv om mange tredjepartsselskaper gir ut Android-klokker av høy kvalitet (for eksempel Amazfit). Det er mulig at Google vil gi ut den ryktet Pixel-klokken i forbindelse med Pixel 5; i så fall - og Google gjør det riktig - kan Pixel-klokken være den bærbare å ha. Uansett hvilket selskap som avvikler på målstreken først, blir 2020 året for Android-klokken.

7. Android 11 vil ha imponerende funksjoner

Android 11 vil bygge videre på hva Android 10 har gjort, med noen få tillegg. Et tillegg som vil gjøre Android raskere er scoped lagring, som er en ny måte å organisere informasjonen og filene som apper kan lese. Jeg tror Android 11 vil utvide på chatboble-ideen som det gikk rykter om å komme til Android 10, men som aldri ble utført. Android 11 vil også se den etterspurte - men ikke spillendrende funksjonen: Holder Bluetooth aktivert når du bytter til flymodus.

10 største Android-flopper i tiåret (TechRepublic)

Jeg vil ikke bli overrasket over å se muligheten til å fange skjermer innebygd i plattformen, noe som betyr at jeg ikke trenger å stole på tredjepartsapplikasjoner som AZ Screen Recorder.

AI vil fortsette sin økning til dominans i Android-plattformen, med fokus på sikkerhet.

Jeg tror at teknologien i Google Camera-appen, som hjelper deg med å lage så fantastiske bilder i Pixel-enhetene, vil begynne å rulle ut bredt. Det er tidlig i utviklingssyklusen, så det er ikke mye å gå på for øyeblikket. Likevel bør 2020 se en forbedring av det vi så i 2019, noe som vil føre til den beste Android-utgivelsen til dags dato.

8. Android vil dominere markedsandelen globalt

Beklager Apple, 2020 vil være det året Android endelig bryter 90% terskel. Selv om Android ikke når slike høyder i USA, vil det globale markedet bli dominert av Android. Tatt i betraktning at 2019 hadde en markedsandel på Android på 87%, bør dette ikke være noen overraskelse for alle som ser på markedet. De viktigste faktorene for dette gjennombruddet vil være Samsung Galaxy S11 og overflod av 5G-aktiverte enheter.

Der har du det: Mine spådommer for Android det kommende året. Uansett hvilke av spådommene mine som går i oppfyllelse, er det helt sikkert en spennende tid for Android-plattformen og Google-økosystemet.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com