Hvorfor iOS 11.3 kunne bringe kundeservice og EMR til iPhone

Video: Hvordan oppdatere iOS-enheten din Trenger du å oppdatere iOS-enheten din? Her er noen få skritt for å gjøre det død enkelt.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Apple ga ut iOS 11.3, og tilbyr en forretningspratfunksjon som kan gjøre det til en mer brukbar plattform for organisasjoner å nå brukere.
  • Health Records-funksjonen i iOS 11.3 kan gi brukerne bedre tilgang til sine egne helsedata og bedre forstå deres medisinske forhold.

Apple lanserte iOS 11.3 til generell tilgjengelighet på torsdag, med nye måter for bedrifter å kommunisere med iPhone-brukere, forbedret funksjonalitet med augmented reality (AR), tilgang til personlige helsejournaler og mer.

For bedriften er en av hovedfunksjonene Business Chat, som lar bedrifter kommunisere direkte med brukere i Messages-appen, heter det i en pressemelding fra Apple. Brukere kommuniserer med en menneskelig ansatt i selskapet, som de kan stille spørsmål til eller betale til med Apple Pay.

"Når de søker etter en forhandler, hotell, bank eller annen virksomhet i Spotlight Search, Safari eller Maps, vil brukere ha muligheten til å sende en melding direkte til dem fra Meldinger-appen på iPhone og iPad, og fortsette samtaler med Apple Watch eller Mac, "utgivelsen sa. "Brukere har alltid kontroll over sin kontaktinformasjon - bedrifter vil ikke motta noen personopplysninger som standard."

Health Records, som gjør at brukeren enkelt får tilgang til sine egne helsedata i Health-appen, er en annen kjernefunksjon i iOS 11.3. Det er kompatibelt med data over mer enn 40 forskjellige helsesystemer, sier utgivelsen, og dataene er kryptert med en passord.

Den nye funksjonen vil gjøre det lettere for brukere å følge med på sine egne laboratorieresultater, medisiner og forhold, heter det i utgivelsen. Som bemerket av TechRepublic's Jason Hiner, kan det imidlertid også være et vippepunkt for elektroniske medisinske poster (EMR).

Data og personvern fikk også et løft i iOS 11.3, heter det i utgivelsen, spesielt angående hvordan brukere kan forstå hvordan dataene deres brukes.

"Et nytt personvernikon og detaljert personverninformasjon vil vises når Apple ber om tilgang til personlig informasjon for å aktivere funksjoner, sikre Apple-tjenester eller tilpasse en iOS-opplevelse, " heter det i utgivelsen.

Ytterligere funksjoner i iOS 11.3 vil vise brukeren mer detaljert informasjon om batteriets helse og ytelse, inkludert om batteriet må repareres eller ikke,

Utgivelsen av iOS 11.3 inkluderte også nye Animoji og noen ekstra ARKit-opplevelser, bemerket utgivelsen. For en fullstendig liste over funksjoner, sjekk ut den fullstendige versjonen her.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com