Problemer med trådløst nettverk er verre i urbane og landlige områder

5G lover raskere hastigheter og større sikkerhetsrisiko TechRepublics Karen Roby snakker med Radware exec Mike O'Malley om den økende sikkerhetsrisikoen som følger 5G for leverandører, smarte byer og bedriften

Vi har alle en tendens til å klage på problemer med mobiltelefonen på våre mobiltelefoner - flekkete forbindelser, dødpunkter, langsom ytelse.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Til tross for måten mobilselskapene har bygd opp sin 4G-infrastruktur gjennom tidene, støter du uunngåelig i hikke, noen ganger og til ofte. Og det avhenger vanligvis av hvor du bor eller om du bruker telefonen. En studie utgitt torsdag av analysefirmaet JD Power fant forskjeller i nettverksytelse basert på beliggenhet.

Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomhet (gratis PDF) (TechRepublic)

Beboere som bor i urbane områder ble rammet av det største antallet generelle problemer med nettverkskvaliteten, ifølge JD Power 2020, USAs trådløse nettverkskvalitetsundersøkelse —Volume 1.

Folk på landsbygda opplevde det nest høyeste antallet nettverksproblemer. Når 5G rulles ut, åpner resultatene for regionale utfordringer for de store transportørene, sa JD Power.

Ian Greenblatt, administrerende direktør i JD Power, sa i en pressemelding: "Nettverkskvalitetsproblemene trådløse kunder opplever i urbane, forstadsbygda og landlige områder, krever forskjellige løsninger, gitt de unike miljøene i miljøene, " sier Ian Greenblatt, administrerende direktør i JD Power.

"Å håndtere kundens forventninger til hastighet og pålitelighet vil være kritisk på tvers av disse forskjellige nivåene fordi brukerens oppfatning av hastighet på et høye båndfrekvens kontra en lavbåndsfrekvens vil være veldig forskjellig, noe som skaper forskjellige opplevelser, " uttalte Greenblatt.

De fleste trådløse brukere forventer sannsynligvis en betydelig forbedring i nettverkshastighet og ytelse med 5G-nettverk og enheter. Men gitt forskjellen i nettverkssikkerhet over hele landet, kan transportører måtte temperere disse forventningene.

"Den fortsatte utrullingen av multitierende 5G-strategier, og gir kortere rekkevidde, høye båndfrekvenser i tettbygde urbane omgivelser og lengre rekkevidde, lavbåndsfrekvenser i landlige omgivelser, har kraften til å takle disse utfordringene, men bare hvis leverandørene setter dem riktig forventninger mot virkeligheten med den virkelige hastigheten på 5G, "sa Greenblatt.

Naturligvis avhenger din mobilytelse og pålitelighet veldig av operatøren. Blant de viktigste transportørene kom Verizon Wireless på topp over alle seks regioner i USA med det laveste antall nettverkskvalitetsproblemer per 100 tilkoblinger. Spesifikt var Verizon topp for samtalekvalitet, meldekvalitet og datakvalitet.

Utover Verizon varierte resultatene etter region.

I Midt-Atlanteren tok T-Mobile andreplassen bak Verizon, etterfulgt av AT&T og Sprint. I Nord-Central-regionen tok US Cellular den andre plassen, etterfulgt av AT&T, T-Mobile og Sprint. I nordøst sto AT&T bak Verizon, med T-Mobile og Sprint etter.

I Sørøst tok T-Mobile nr. 2-plassen, med AT&T og Sprint bak. På sørvest var AT&T på andreplass, etterfulgt av Sprint og T-Mobile. Og i Vesten tok T-Mobile andreplassen, etterfulgt av AT&T og Sprint.

JD Power

I en e-postutveksling med TechRepublic, svarte Ian Greenblatt, administrerende direktør for teknologi, media og telekommunikasjon ved JD Power, på spørsmål om studien.

1) Hvorfor tror du urbane og rurale områder ser et større antall mobilnettkvalitetsproblemer enn andre områder?

Jeg tror det er forskjellige årsaker for hver enkelt. Landlige områder ser typisk høyere faktiske nivåer av nettverkskvalitetsproblemer på grunn av den mer sparsomme distribusjonen / øker avstanden til nettverksinfrastruktur som tårn. Dette er drevet av avkastningen (avkastning på investering) -økonomien ved nettverksdistribusjon, og nødvendigvis skjer mer av infrastrukturforbruket i tette, urbane metroer. Imidlertid, der man kan forvente at den rapporterte nettverkskvaliteten er høyere i disse metroene, har befolkningen i disse områdene en tendens til å ha høyere forventninger til sine transportører, og så husker og rapporterer en høyere forekomst av problemer enn sine landlige kolleger. Av denne grunn er det viktig for transportører å stille forventninger til kommende 5G-tilkobling mot ytelse i den virkelige verden, ellers forventer å se negative oppfatninger av nettverksytelse.

2) Verizon Wireless kommer konsekvent ut på topp i de fleste studier. Hva tror du Verizon gjør for å oppnå mer pålitelig kvalitet som de andre transportørene?

Verizon investerer en virkelig imponerende mengde kapital i infrastruktur (2020 vil se $ 17 til 18 milliarder dollar i kapitalutgifter fra Verizon, en økning på 2-8% år over år) og spektrum, og installerer mer enn 1400 rutemiljø fiber hver måned . Dette nivået av både forbedring på kort sikt og forberedelse til fremtidig trafikkbehov fremhever Verizons forpliktelse til kvaliteten og påliteligheten til nettverket deres for sine bolig-, forretnings- og statlige / lokale / utdannende kunder.

3) Hvordan tror du at disse resultatene gir anledning til den kommende lanseringen av 5G? Tror du 5G vil hjelpe eller skade denne typen problemer med nettverkskvalitet kontra 4G?

Verizon-administrerende direktør Hans Vestberg er et fast inventar i fagpresse som diskuterer viktigheten av 5G og Verizons forpliktelse til å være ledende på verdensrommet. Dette er dokumentert av nivået på ressursutplassering som er forpliktet til fortetting av nettverket, og vil nødvendigvis forbedre ytelsen til det samlede nettverket, både ved å aktivere 5G-tjenester (avlaste deler av trafikken fra 4G og omvendt) samt redusere avstanden til tilgjengelige tårn, noe som øker påliteligheten og kvaliteten på nettverkstilkoblinger.

4) Til slutt, hvis Sprint / T-Mobile-fusjonen skjer, hvordan tror du det nye kombinerte selskapet vil klare seg så langt som når det gjelder ytelsesproblemer i mobilnettet?

Begge har utmerkede ingeniørorganisasjoner og en dedikasjon til kundeopplevelsen. Så langt den erfaringen med det fysiske nettverket går, vil kombinasjonen virkelig lyse når 5G ruller ut, der foreningen av de to vil se et veldig komplett tilbud for spekteret gitt T-Mobile's allerede-i- markedsfører 600 MHz infrastruktur og Sprints midtbåndspektrumarsenal. Denne kombinasjonen av infrastruktur kan faktisk resultere i forbedret pålitelighet og 5G-hastigheter tilgjengelig for det samlede kundesettet.

JD Powers '2020 amerikanske trådløse nettverkskvalitetsundersøkelse - bind 1 er basert på svar fra 33 750 trådløse kunder. Bæreytelse ble undersøkt i seks regioner: Midt-atlantisk, nord-sentral, nordøst, sørøst, sørvest og vest.

Utover å evaluere nettverkskvaliteten som kunder med trådløse telefoner opplever, målte studien også nettverksytelsen til nettbrett og mobile bredbåndsenheter. Denne siste studien ble utført fra juli til desember 2019.

Denne artikkelen ble oppdatert 27. januar 2020.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com