Yota Phone 2: Den nye banebrytende mobiliteten

Ta en titt på baksiden av smarttelefonen. Hva ser du? Sannsynligvis en fin strukturert overflate med kamera og logo. Det er mest sannsynlig at det er godt designet og til og med kan føles godt i hånden. Imidlertid er det slik bortkastet plass. Se for deg, hvis du vil, at baksiden av enheten din blir brukt godt.

Si, en E-blekkskjerm.

Det er riktig - en standardskjerm på forsiden og en E-blekkskjerm på baksiden. To til (om enn høy) pris på en.

Den originale Yota Phone ble utgitt i fjor og så veldig lite bevegelse. Det var en grunn til det - bruken av bakskjermen var veldig begrenset. Det har endret seg med den andre iterasjonen av enheten. Nå ser Yota Phone 2 mer og mer ut som noe som kan få noe trekkraft:

Yota Phone 2 skyver alle mulige konvolutter. Bilde: Yota Devices / ZDNet

Med den nyeste versjonen har begge skjermene enorme forbedringer, og programvarestakelen gjør det nå mulig for brukeren å "skyve" en full Android-opplevelse på E-blekkskjermen. Selvfølgelig er det ingen som ønsker å bruke hele plattformen på bakskjermen. Det dette imidlertid sier er at Yota endelig har klart å utnytte E-blekkskjermen fullt ut. Legg til det, så mange kule funksjoner du ikke finner på noen annen enhet. En funksjon er Yota Snap. Si for eksempel at du kjører for å ta et fly. Du har boardingkortet ditt vist på enheten din, og batteriet ditt er i ferd med å dø. Vend Yota Phone 2 så den viser passet, aktiver Yota Snap, og den fryser og viser dette bildet (bare på E-blekkvisningen), selv når batteriet dør.

Men utover noe som Yota Snap, hvorfor skulle noen trenge en E-blekkskjerm på baksiden av smarttelefonen? Svaret på det spørsmålet er ganske enkelt. Lesning. Det har blitt bevist gang på gang at E-blekkskjermer er overlegne når du leser tekst - spesielt mye tekst. Hvis du er en bokleser (og hvorfor ville du ikke være det?), Er ikke blekket ikke bare lettere på øynene, det er ikke utsatt for blending som en standard skjerm. Dette betyr at du kan gå utenfor, snu enheten din og fortsette å lese uten å slite med å se innholdet i boken, nettstedet eller e-posten.

Og la oss ikke glemme batterilevetid. Alle som har brukt en E-blekk enhet vet at batteriets levetid er utrolig. Før jeg endelig flyttet til en Kindle Fire, brukte jeg en tredje generasjon Kindle og klarte å presse måneder fra en enkelt batterilading. Med Yota Phone 2 blir batterilevetiden veldig interessant. Se for deg at du er på forretningsreise, du er midt i noe avgjørende og ser batterilevetiden ned til minutter. Vend telefonen over til E-blekkskjermen, så har du akkurat det batteriets levetid flere timer.

Gitt de høye kostnadene for denne nye enheten (omtrent $ 860, 00 USD), vil ikke brukerne klage en masse for å få tak i en Yota-telefon 2. Likevel, hva denne enheten gjør er å fremheve det faktum at mobilitet kan være så mye mer enn hva det er. Innen mobilverdenen er dette nyskaping på sitt beste, og flere produsenter ville være underlagt hvis de ikke tar et signal fra Yota og presser mot de gjeldende grensene som forhindrer smarttelefonteknologi i å nå utover. Hvis vi fjerner Yota-telefonen fra bildet, ligger øyeblikket symbolet på smarttelefoninnovasjon i Samsungs domstol - med Galaxy S6 Edge. Ja, S6 Edge-svingete skjerm er sexy ... men den legger ikke så mye, funksjonsmessig, til enheten. Det er mer form enn funksjon. Yota-telefonen derimot, blander form og funksjon til perfeksjon.

Det er denne typen innovasjoner den mobile verdenen trenger mer av - fra Google, Apple, Samsung, HTC, Lenovo, Motorola. Hver enhetsprodusent, innen mobilitetslandskapet, må ta en side fra Yotas innovasjonsskript og begynne å tenke utover størrelse, form, knapper, 4K-skjermer og bloatware (som Yota Phone har veldig lite av).

Yota gjør noe veldig, veldig riktig med Yota Phone 2. Forhåpentligvis vil flere produsenter følge etter og bringe til bordet dette nivået av kreativitet i designene sine.

Hva tror du? Tilhører "banebrytende" nå Yota? Og kunne E-blekkvisningen holde noen svai over lommeboka?

Se også:

  • Samsung er tilbake til å være det "selskapet" (for øyeblikket)
  • Gimmicks vil ikke bringe Samsung tilbake til kraftsentralstatus
  • Teknisk nostalgi: De 15 beste innovasjonene på 1990-tallet
  • Teknisk nostalgi: De ti beste innovasjonene på 2000-tallet

© Copyright 2020 | mobilegn.com